Posts Tagged ‘Shengin’

Das Edi Rama: Drogen und Zuhälter Imperium der Albanischen Kultur Prominenz: Vila Spiro, Valentin Selaj, Marin Blushi

Dienstag, Februar 6th, 2018

Mafia Boss als Berufs Ziel, der Jugend, so verkommen ist der gesamte EU und US Apparat schon vor über 10 Jahren gewesen, wenn das nur noch übrig bleibt. Shengin, Lezhe Mafia ohne Ende und die illegalen Bauten dort, welche beschlagnahmt werden und dann passiert Nichts mehr. Edi Rama Partner, inklusive sofortigen Besuch, nachdem gekauften Wahlsieg:

Und so funktioniert das Albaner – Mafia System der Politik! zur aktuellen Umtrieben der Albanischen Politik Mafia, rund um den Dick Marty Report

dessen Justizsystem Norbert Mappes-Niediek 2002 [extern] wie folgt beschrieb: “Wenn Kriminalität überhaupt bekämpft wird, dann von der jeweils gegnerischen Bande, die sich gerade die Kontrolle über die Staatsorgane gesichert hat”.    Thaci-Partei droht Sonderermittler Dick Marty

Die illegal errichteten Mafiosi Bauten (9 Gebäude) des Sait Fishta wurden in Velipoje beschlagnahmt

Das ganz normale Kultur Drogen, Prostitution und Zuhälter Imperium der Albaner, weil das schon öfters vorgekommen ist, das man mit Sport, Kultur, auch als Sängerin Gross Drogen Kartelle tarnt, im Stile der EU Aussenministerin. Aus Lezhe ist die Familie, womit man sich nicht wundern sollte. Valentin Selaj,

Oft werden Regierungs Posten gekauft, durch die Drogen und Verbrecher Kartelle

Nichte der EU Kommissarin: Federica Mongherini verhaftet, welche einen VIP Kokain Vertrieb in Rom betrieb

Hotel, Lokal, Villa, beschlagnahmt, der Moderatorin: Vila Spiro, die ein Kokain Imperium betrieb mit ihrem Freund: Marin Blushi

Viola e Petrula Spiro bekannteste Ermittlerinnen und Moderatorrinen der TV Sendung „Fiks Fare“, eine Kokain König in Europa und nun wurde das Vermögen beschlagnahmt vor allem in Firence.

 

1.4 milionë euro, sekuestrohet pasuria e ish-të dashurit të Viola Spiros

 

Fotos: https://www.instagram.com/violaspiro/

1.4 milionë euro, sekuestrohet pasuria e ish-të dashurit të Viola Spiros

Die christliche Gemeinde Velipoje und die Verhaftung des Ex-Bürgermeister: Nikollë Marku und 7 Ex-Adminstrativen9 illegal errichtete Gebäude wurden in Velipoje beschlagnahmt, von dem Mafiosi: Sait Fishta Firma Fishta Sh.P.K.! Die Phantom Insitutionen, welche nie funktionieren, wie die Justiz, hat ein neues Star light: Auron Tare und die Küsten Agentur.Sait Jakup FisherSait Fishta, Kandidat für die SP Partei des Edi Rama, engsten mit den bekannten Gangstern Tom Doshi, Mark Frroku verbunden. Grosse Privat Mafia Universitäten werden sogar illegal gebaut, wie die UFO Unis.

Më 16 nëntor 2017, Policia e Firences në Itali zhvilloi një “maxioperazione antidroga” ku çmontoi një organizatë kriminale të specializuar në trafikun e drogës nga Holanda drejt Italisë.

Valentin Selaj, 49 vjeç, banues në Rrilë, Lezhë, ishte edhe kreu i këtij grupi kriminal. Ai është edhe i dashuri i moderatores së njohur sportive, Viola Spiro.

Sot, Policia bëri të ditur se sekuestroi 15 pasuri me vlerë 1.45 milionë euro të një grupi kriminal në Lezhë, në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”.

Pasuria e tij është marramendëse: 1 milionë euro e 450 mijë euro. Janë 7 ambiente biznesi, me sipërfaqe rreth 1100 m2 si Hotel, Bar, Restorant; 4 ambiente banimi, me sipërfaqe rreth 1000 m2 (apartamente, vila); 4 parcela tokë arë, me sipërfaqe totale rreth 22900 m2 dhe 9 automjete luksoze.

Pronat u përkisnin edhe dy vëllezërve të tij: P.Selaj dhe A.Selaj.

Ky grup ishte i dyshuar për trafik ndërkombëtar të lëndëve narkotike dhe shfrytëzim prostitucioni dhe iu vendos sekuestro preventive për 15 pasuri të paluajtshme.

 

http://www.tpz.al/wp-content/uploads/2018/02/lezhe-03.jpg

Foto 5 von 12

Sekuestrohen 1.4 milion euro pasuri të grupit kriminal në Lezhë

Policia bëri të ditur se sekuestroi 15 pasuri me vlerë 1.45 milionë euro të një grupi kriminal në Lezhë, në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”.

Ky grup ishte i dyshuar për trafik ndërkombëtar të lëndëve narkotike dhe shfrytëzim prostitucioni dhe iu vendos sekuestro preventive për 15 pasuri të paluajtshme.

Janë 7 ambiente biznesi, me sipërfaqe rreth 1100 m2 si Hotel, Bar, Restorant; 4 ambiente banimi, me sipërfaqe rreth 1000 m2 (apartamente, vila); 4 parcela tokë arë, me sipërfaqe totale rreth 22900 m2 dhe 9 automjete luksoze.

Këto pasuri rezultojnë të regjistruara në emër të shtetasve: P. S., 40 vjeç, banues në Shëngjin, Lezhë;  V. S., 49 vjeç, banues në Rrilë, Lezhë, i arrestuar nga policia e Firences në Itali, si drejtues i një grupi kriminal që merrej me trafikimin e lëndëve narkotike nga Amerika në Itali dhe shfrytëzimin për prostitucioni dhe A.S., 35 vjeç, banues në Shëngjin, Lezhë, i arrestuar në vitin 2008 nga policia e Trentos në Itali si pjesëtar i një grupi kriminal që merrej me trafikimin e lëndëve narkotike nga Holanda drejt Italisë, në kuadër të operacionit “Apuleio” dhe në vitin 2010 u dënua me 4.6 vite burg.

/TPZ.AL/
http://www.tpz.al/2018/02/06/sekuestrohen-1-4-milion-euro-pasuri-te-grupit-kriminal-ne-lezhe/

Die christliche Gemeinde Velipoje und die Verhaftung des Ex-Bürgermeister: Nikollë Marku und 7 Ex-Adminstrativen

9 illegal errichtete Gebäude wurden in Velipoje beschlagnahmt, von dem Mafiosi: Sait Fishta Firma Fishta Sh.P.K.! Die Phantom Insitutionen, welche nie funktionieren, wie die Justiz, hat ein neues Star light: Auron Tare und die Küsten Agentur.

Sait Jakup Fisher

Sait Fishta, Kandidat für die SP Partei des Edi Rama, engsten mit den bekannten Gangstern Tom Doshi, Mark Frroku verbunden. Grosse Privat Mafia Universitäten werden sogar illegal gebaut, wie die UFO Unis.

http://lajmifundit.al/wp-content/uploads/2016/02/fishta-velipoje.jpg

3 Hochhäuser, 1 Hotel wurden vom Drogen Boss Astrit Nimani, in Shengin beschlagnahmt

EU Finanzierungen ohne Ende, fuer Kriminelle und Umwelt Zerstoerung

Nun nach vielen Jahren, wurde Alles beschlagnahmt, was mit Hilfe Deutscher Krimineller Lobbyisten, auch noch vermarktet wurde. Alles war gefälscht, darunter einer der berüchtigsten Verbrecher: Jürgen Molle

Tausende von Hektar Land, wurde dann immer schnell verkauft, wo Richter, Staatsanwälte, Minister reich wurden.

Lajm26 Sep 2017

Rana e Hedhun u tjetërsua me dokumente të falsifikuara

Prokuroria e Përgjithshme njoftoi të martën sekuestrimin e 285 mijë metrave katrorë tokë në zonën bregdetare të quajtur Rana e Hedhun në Shëngjin, pasi dyshohet së është përfituar në mënyrë të paligjshme duke u bazuar në ligjin 7501.

Autor:Besar Likmeta BIRN Tiranë

Printo

Rana e Hedhun , zona bregdetare në veri të Shëngjinit | Foto nga : Wikimedia

“Sipërfaqja e sekuestruar është e ndarë në 5 parcela dhe aktualisht gjendet në pronësi të disa personave të ndryshëm,” deklaroi Prokuroria e Përgjithshme.

“Personat, në emër të të cilëve është regjistruar prona, nuk janë banorë të zonës së Malit të Rencit (Rana e Hedhun), por janë banorë të një njësie tjetër të qarkut Lezhë. E, megjithatë, ata kanë regjistruar këto prona me vërtetime të aktit të marrjes së tokës në pronësi, në bazë të ligjit nr.7501/1991 “Për Tokën,” shtoi Prokuroria.

Rana e Hedhun është një plazh në bregdetin e detit Adriatik, rreth 5 kilometra në veri të qytetit të Shëngjinit.

Ndërkohë, ligji 7501 për tokën, i miratuar në 19 korrik 1991 dhe i ndryshuar 5 herë dëri në vitin 2004, ka rregulluar shpërndarjen e tokës bujqësore familjeve që ishin anëtare të ish kooperativave bujqësore.

Në bazë të ligjit nr. 7501, përfitonin tokë vetëm banorët e zonave ku gjendeshin tokat dhe zërat kadastralë pyje dhe ranore ishin të përjashtuar nga procesi i ndarjes së tokave.

Megjithatë, gjatë dy dekadave të fundit abuzimi nga komisionet vendore të tokës, ka bërë që shpesh toka t’u shpërndahet personave që nuk janë banorë të zonës kadastrale apo të shpërndahet tokë ranore.

Në mënyrë të veçantë abuzimet kanë qenë më të theksuara në zonat bregdetare si Rana e Hedhun, ku vlera e tokës dhe interesi për ta zhviluar atë për turizëm ka qenë edhe më i madh.

Për rastin e falsifikimit të pronësisë së sipërfaqes prej 285 mijë metrash katror në zonën e Ranës së Hedhun, Prokuroria e Lezhës i ka nisur hetimet pas denoncimit të një shtetasi që pretendonte se prona e tij ishte regjistruar në emër të palëve të treta.

“Në bazë të veprimeve hetimore, Prokuroria e Lezhës ka krijuar dyshimet e arsyeshme se 5 parcelave iu është ndryshuar në mënyrë të kundërligjshme zëri kadastral nga zonë pyjore, në pemtore e tokë arë. Dhe, më pas, këto prona janë tjetërsuar në bazë të dokumenteve të fallsifikuar,” njoftoi Prokuoria e Përgjithshme.

“Parcelat janë regjistruar në emër të personave që nuk kishin të drejtë të përfitonin tokë në atë zonë, si edhe, për më tepër, sipërfaqja e ndarë në bazë të ligjit “Për Tokën”, ka qenë e përjashtuar nga ky proces (pasi ishte zonë pyjore dhe ranore),” shtoi Prokuroria.

Sipas Prokurorisë pronat e falsifikuara janë regjsitruar në zyrën vendore të regjistrimit të pasurisë së paluajtshme në Lezhë gjatë dy muajve të fundit. Hipoteka i ka regjistruar këto prona, pas rikonfirmimit të zërit kadastral nga ana e Bashkisë së Lezhës dhe Qarkut Lezhë.

Sipas Prokurorisë rezulton se parcelat janë të deklaruara si të përfituara nga familjet e Frrok Frrokut, Vasil e Pjetër Gjoni dhe Nikoll Tinaj, por nga dokumentacioni i administruar si pjesë e procedimit penal arrihet në përfundimin se këto parcela ishin të përjashtuara nga ndarja e tokës sipas ligjit të vitit 1991, pasi ato janë zona pyjore dhe ranore.

Pjestarët e familjeve Gjini, Frroku dhe Tinaj, të cilat rezultojnë se kanë nënshkruar aktet e tokës, gjatë marrjes në pyetje nga Prokuroria kanë mohuar se kanë firmosur dokumentacionin. Një pjesë e parcelave të cilat dyshohet se janë përftuar në mënyrë të paligjshme, i janë shitur palëve të treta.

Edhe pse Prokuroria e Pëgjithshme nuk ka njoftuar nëse ka zyrtarisht të dyshuar, ajo nënvizoi se hetimet e Prokurorisë së Lezhës po vijojnë “për personat e përfshirë në këtë veprimtari të paligjshme,” në kuadër të procedimit të regjistruar për veprat penale të “Fallsifikimit të dokumentave” dhe “Shpërdorimit të detyrës.”

Rana e Hedhun u tjetërsua me dokumente të falsifikuara

Shengin und die Albanische Kultur und Tradition, der Umwelt Verschmutzung und Verweigerung Müll Tonnen zu benutzen

Prosecution Confiscates Beach near Lezha

yesterday, 07:27

Prosecution Confiscates Beach near Lezha

The Prosecution of Lezha has confiscated 285 sq m on the seaside zone of Rana e Hedhun in Lezha. The area, divided into 5 parcels and registered under the names of members from the Gjini, Frroku, and Tinaj family is suspected to have been acquired illegally.

The investigation of the prosecution started after the claim of a person was registered that his property had been registered in the name of others. According to the prosecution, the persons who registered the land have committed a series of legal violations: They are not part of the families that were part of the former agricultural cooperative of that area, included in the Land Law 7501/1991, and they changed the registry entry illegally from forest land – excluded from land distribution under law 7501 – into agricultural land.

The property was registered at the Asset Registry in recent month, after a decision of the Lezha Municipality to change the legal destination of the land.

http://www.exit.al/en/2017/09/28/prosecution-confiscates-beach-near-lezha/

Noch ein Richter der unzaehlige Appartments in Shengin hat, Grundstuecke ohne Ende! Ein anderer Richter, gab sogar 56 Appartments an.

Am Berufungsgericht in Tirana: Guxim Zenelaj

Guxim Zenelaj, anëtar i Gjykatës së Lartë, pasuria për 2016
Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 292.62 m2, burimi i krijimit: Kontrata e sipërmarrjes…

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 62 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 67.35 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 54.46 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 60.36 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 51.35 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 54.46 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 66.58 m2.

Wie überall wurde die Küste zerstört, hier die Kune Insel, in Drini Delta, einem einmaligen EU Vogel, Schildkröten, Fisch Parasdies, wo man sich Beute aufteilte, weil man Willkürlich die Küste, trotz Regierungs Dokumente von Zone Touristik Kune, illegal als Ackerland verteilt wurde, durch die Berisha Mafia in Shengin, Lezhe. Ein System was überall zu 22.000 illegalen Grundstücks Besetzungen und Bauen an der Küste führte. siehe auch Tirana

Agostin Gjini , den Verwaltungs Chef von Shengin hat man verhaftet, weil er der Verantwortliche ist, identisch wie Bedri Luka und Dhurata Bilo in Durres, das man die besten Küste Stücke im alten Betrugs System stahl, weiter illegal verkaufte. Deutsche Lobbyisten rund um die Banken und Entwicklungshilfe Mafia der KfW, waren ebenso daran beteiligt an dem Betrugs Küsten Projekt mit 90.000 qm nördlich Shengin, inklusive einer erfundenen Phantom Baugenehmigung, durch Kosovo Verbrecher.

Land Dokumente geschmiedet, verhaftet ehemaligen städtischen Beamten Shengjin

46 Minuten vor – englische Zeitung

Lezha Polizei hat den ehemaligen Leiter des nkomunën Dienste Shengjini verhaftet Agostin Gjin von. Letztere wurde in Abwesenheit vom Court of Appeal Shkodra zu einem Jahr im Gefängnis für „Amtsmissbrauch“ nach verurteilt …

3. Januar 2016 – 15.58 | Aktualisiert am 17.03

Verhaftete ehemalige Chef von Dienstleistungen Shngjin Eigenschaften entfremden

ihr Büro Abused von öffentlichem Eigentum zu entfremden, verhaftet Agostin Geschlecht ehemaligen Chef des Protokolls in Shengjin Gemeinde. Geschlecht wurde von drei Monaten nach der Staatspolizei will, nachdem er auf Sicherheitsmaßnahmen „Gefängnishaft“ in seiner Abwesenheit gesetzt wurde.

Neben das Genre mit einer endgültigen Entscheidung des Satzes Berufungsgericht wurde zu einem Jahr Gefängnis gesetzt, während der Prozess gegen ihn in absentia durchgeführt wurde.

Die Untersuchung ergab, Staatsanwaltschaft, dass Gender in Zusammenarbeit mit ehemaligen Beamten der Gemeinde Shengjin Land angeeignet im Touristengebiet von Kune, es als Ackerland geteilt wird.

Online Redaktion
(FT / shqiptarja.com)

Shngjin Verfolgung sucht 30 Jahre im Gefängnis für 7 Beamte

Lezha Anwalt eine Strafe von 30 Jahren im Gefängnis für sieben Personen gebeten, unter ihnen waren vier lokale Beamte in Shengjin und drei Topographie. Sie werden von „Machtmissbrauch“ vorgeworfen und „Fälschung von Dokumenten.“
Nach Angaben der Staatsanwaltschaft, durch Fälschung von Dokumenten haben die Beschuldigten Sumpfland im Touristengebiet von Kune, Shengjin, auf Ackerland geworden und haben einige Bewohner verteilt. In den Dokumenten stellten sie fest , dass diese Eigenschaften vor Jahren zurückgegeben wurden, aber die Dokumente vor kurzem gemacht worden.

Lefter Koka will das Gebiet wieder in den Natur Schutz Park und Touristik Park zurück umwandeln, was die üblichen EU Mafia finanzierten Projekte dann werden, wo erneut Grundstücke nur verteilt werden.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 59 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 55 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 54.46 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 55 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 67.36 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 51.35 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 54.46 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 55 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 54.46 m2.

Apartament në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 61 m2.

Pasuri e paluajtshme, njësi në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 16 m2.

Pasuri e paluajtshme, njësi në Ishull Shëngjin, Lezhë, me sipërfaqe 15 m2.

Pasuri e paluajtshme, njësi në Ishull Shëngjin, Lezhë, 218.06 m2. Origjina e kësaj pasurie: Kontratë datë 14.09.2007. Janë dy sipërfaqe trualli 1941 m2, në Ishull Shëngjin, Lezhë. Vlera e blerjes së truallit 16 000 euro.

Burimi i krijimit: Pjesë e shitjes së shtëpisë në Rr. Don Bosko, me çmim shitje 55 mijë euro.

30 mijë euro të ardhura nga qiraja për një ambient lokal dhe banim në Shëngjin (2015).

Pronar me 100 % i një trualli me sipërfaqe 1282 m2, vlera 160 000 euro (2014).

Pronar me 50 % i një trualli me sipërfaqe 3325 m2, vlera 1 489 600 lekë (2014).

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 132 628 euro (2014).

 

http://shqiptarja.com/Aktualitet/2731/bos-t-e-drejt-sis–gjyqtari-q–nd-rtoi-pallat-me-para-borxh-440093.html

Grundstücks Mafia des Timotheo Dhimolea und Ardian Gjonboçari: gefälschte Dokumente mit 128.000 qm Grund + 44.000 qm wurden beschlagnahmt

>Academics continue to ignore the Judiciary Reform, ignore the High Councils of the Judiciary and ProsecutionAlbanian academics continue to ignore calls to become part of the new organs of justice, such as the High Council of the Judiciary or of the Prosecution. The number of candidatures has not reached even the minimal level required by law, forcing the parliament to ask the public and private.

Genta Tafa elected Chairwoman of Vetting Law Commission

Genta Tafa was elected Chairwoman of the Independent Commission of Qualification, which will reevaluate judges and prosecutors as part of the Judiciary Reform.

There were four candidates for the leading post of the Vetting Commission. All 12 members were present in the voting process.

The process was observed by the International Monitoring Operation members. The Vetting process will start in September and the commission will work at least until December 2025.

Genta Tafa elected Chairwoman of Vetting Law Commission

Die Durres Justiz macht sich lustig, über die Internationalen und über Gesetze, denn sowas kennt man nicht.

Wer soll das denn glauben, das man ernsthaft im nun Dritten Anlauf, die Verbrecherin Dhurato Bilo (natürlich aus Skrapari, die selben identischen Justiz Verbrecher wie ein Agim Hoxha – Langzeit Stadt Rat, früherer Staatsanwalt,

Peinlich wenn die Fakten zeigen aus 2001, 2002 das schon damals die Skrapari Bande jede Justiz in Albanien verhinderte, wie Internationale Reports u.a. vom IWPR, oder Transparency International Corruption Report 2001 aufzeigten.

„Recognising the significance of the problem, Albanian politicians have signalled a rare willingness to unite in the name of national interest„

Errors in translating the Vetting Law, EU reacts for the first time
Now, check your e-mail and confirm subscription!

Maja Kocijancic, spokesperson of the European Commission for neighborhood policy and enlargement negotiations reacted for the first time over the Vetting Law translation problem. Kocijancic said that only Albanian authorities are responsible for the translation.

Kocijancic: The forwarding of official translations is a responsibility of Albanian institutions. The EU condemns the false accusations claiming that EURALIUS and the EU delegation have been involved in deliberate errors.

Actions or statements, which artificially aim to create confusion, have the sole purpose of trying to delay the implementation of the justice reform, including a reassessment of Judges and Prosecutors.

The EU is determined to continue to provide all necessary assistance to the Albanian citizens so they can have access to a reliable and responsive justice system. / Albeu.com /

Published on: December 6, 2016 – 7:02 pm

Obwohl er mit den Chinesen über einen Container Hafen dort verhandelt, gibt er für 35 Jahre einer bekannten Verbrecher Familie (Mazreku, war sogar mal Vize Tourismus Minister so in 1998), eine Hafen Genehmigung für 35 Jahre, was er ebenso nicht darf, nur das Councel der Regierung, + zuvor natürlich Bürgermeister von Shengin. Also 2 Bewerber für diesen Standard, einmal die Chinesen, dann ein Albanischer Politik Mafiosi und nur damit man mit viel Bestechung den Preis für das Bestechungsgeld hochtreiben kann, dann versucht Millionen von den Chinesen zuerpressen
. Verrückte Welt der Albaner Politik.

Er schwafelt was das man nun 3 Monate Vertrags Details verhandeln will, weil es keine Baugenehmigung gibt, sondern erneut nur eine vorläufige Projekt Benehmigugng

Shengin

http://shqiptarja.com/Aktualitet/2731/port-jahtesh-n–sh-ngjinfinancojn–disa-kompaniministria-730-mln-lek–338654.html