Posts Tagged ‘Seferi Efendi’

Seferi Kazazi, Seferi Efendi, der Abstieg eine früheren Ehrenwerten Familie in Durres, heute ein Verbrecher Clan

Samstag, Februar 3rd, 2018

Grida Duma ist verwandt mit der Familie, welche enorme Grundstücke illegal verkaufte in den Hügeln von Durres, was schon hoch kriminell ist und war, weil dort dort Geologische Gutachten jede Bautätigkeit verboten ist und war, man Millionen sinnlos in die Zerstörung der Hügel, Wälder und Küste investierte durch das Mafia Rathaus von Durres, und die KfW erneut dabei. Phantom Betrugs Baufirma: wo ebenso die Website längst gelöscht wurde, Verfahren gegen den Partner Agim Hoxha laufen und weitere Personen, für die Zerstörung der Küstenwälder und Besetzung privater Grundstücke

Rauf Kazazi

Rauf Kazazi

http://shqiptarja.com/upload/gallery/254641.jpg?t=2018-02-02%2016:20:01

Dikur, përpara viteve ’90,në Durrës, të banoje në lagjen Sefer Efendiu ishte një farë krenarie.Kjo jo vetëm se ishte një lagje e vendosur bukur rrëzë kodrës fare pranë qendrës së qytetit, por edhe se banorët e saj kishin një lidhje miqësore me njëri tjetrin dhe shquheshin për kolektivitetin e tyre. Një situatë e tillë vazhdoi edhe për disa vite pas ’90, por me ndryshimet demografike dhe urbanistike lagjes i ra shkëlqimi i dikurshëm. Por një gjë nuk ka ndryshuar prej shumë e shumë vitesh,emri i kësaj lagjeje, Sefer Efendiu. Nga kjo lagje kanë dalë figura të shquara që kanë kontribuar në fusha të ndryshme.E fundit është politikania Grida Duma banore e hershme e kësaj lagjeje. Por cili ka qenë ky personazh që mundi ti rrezistojë kohëve dhe sistemeve politike?Si në kohën e diktaturës por edhe në demokraci emri i Sefer Efendiut mbeti i gdhendur në krye të rrugës. Historia e Sefer Efendiut vazhdon të tregohet nga brezi në brez në qytetin e Durrësit.Në fakt personazhi quhej Sefer Kazazi por Efendi është titulli që ju dha në fillim të shekullit të kaluar kur u shpall hafiz dhe atij i mbeti emri Sefer Efendiu që durrsakët e vjetër e shqiptojnë efeniu duke e ngrënë gerëmn “d”.

Vernichtung der letzten Wälder an der Küste von Durres, durch die Kazazi Mafia mit Agim Hoxha, der Cepani Mafia

Kazazi, Seferi Efendi

Kazazi, Seferi Efendi

currila 2000

Gjoka Durres

Kazazi Bauten der NEU Zeit, ohne Dokumente, mit gefälschter Genehmigungs Nummer am Anfang und Phantom Grundstücken für einen Wald in der Currilla, auf privaten Grundstücken der Zone Touristik.
2011 efendi