Posts Tagged ‘Arben Ahmeti’

Ex-Minister Arben Ahmeti, tief im Drogen Handel als Wirtschafts Wachstum verwickelt, verursacht einen schweren Verkehrs Unfall in Mazedonien

Montag, Juli 17th, 2017

Arben Ahmeti, als Rechte Hand des Edi Rama in Drogen und Geldwäsche besuchte die uralte Mazedonische Verbrechens Zentrale im Süd Balkan Kumanova, verunglückte dort bei einem Verkehrs Unfall.Er war in Begleitung und stiess mit einem Buss zusammen, als er in einer Kurve überholte, wo das Überholen verboten war. Der Bussfahrer erzählt die Geschichte, das ihm auf seiner Fahrspur der Landrover des Arben Ahmeti entgegen kam, der gerade ein Fahrzeug in einer unübersichtlichen Kurve überholte, wo Überhol Verbot bestand und mit hoher Geschwindigkeit.

Comey James

Arben Ahmeti, als Rechte Hand des Edi Rama in Drogen und Geldwäsche besuchte die uralte Mazedonische Verbrechens Zentrale im Süd Balkan Kumanova, verunglückte dort bei einem Verkehrs Unfall.Er war in Begleitung und stiess mit einem Buss zusammen, als er in einer Kurve überholte, wo das Überholen verboten war.
FOTO/ Aksidentohet në Maqedoni ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj

Ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj është aksidentuar mbrëmjen e sotme në Maqedoni. Më saktë aksidenti ka ndodhur në Kumanovë. Lajmi është konfirmuar nga policia lokale.

Auswahl_165

Zv/ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Agim Nuhiu ka vizituar ish-ministrin Arben Ahmetaj në spital e Kumanovës pas aksidentit që pati ai sot në rrugën Tabanovcë-Kumanovë.

Përveç Arben Ahmetaj janë edhe dy persona të tjerë që kanë mbetur të plagosur.

Auswahl_166

Aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 17:30 në kryqëzimin e autostradës në pikën kufitare Tabanoc-Kumanovë. Në aksident janë përfshirë tre makina, një prej të cilëve autobus dhe tjeri Range Rover me targa të Shqipërisë në të cilën e drejtonte ish-ministri Financave të Shqipërisë, që ka goditur një automjet tjetër.

Arben Ahmetaj, ka marrë disa plagë dhe po ashtu kanë mbetur të plagosur edhe dy persona tjerë të cilët janë në Klinikën e Shkupit dhe në spitalin e Kumanovës.

Arben Ahmeti, als Rechte Hand des Edi Rama in Drogen und Geldwäsche besuchte die uralte Mazedonische Verbrechens Zentrale im Süd Balkan Kumanova, verunglückte dort bei einem Verkehrs Unfall. Eine weitere Person war noch im Auto. Er war in Begleitung und stiess mit einem Buss zusammen, als er in einer Kurve überholte, wo das Überholen verboten war.
Insgesamt wurden 14 Personen verletzt, weil Arben Ahmeti im Albaner Stile, keine Verkehrsregeln kennt, wie Wild West herumfährt, als ob er auch sein Hirn nur gekauft hat.
FOTO/ Aksidentohet në Maqedoni ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj
21:49, 16/07/2017

Ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj është aksidentuar mbrëmjen e sotme në Maqedoni. Më saktë aksidenti ka ndodhur në Kumanovë. Lajmi është konfirmuar nga policia lokale.
Arben Ahmeti

Zv/ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Agim Nuhiu ka vizituar ish-ministrin Arben Ahmetaj në spital e Kumanovës pas aksidentit që pati ai sot në rrugën Tabanovcë-Kumanovë.

Përveç Arben Ahmetaj janë edhe dy persona të tjerë që kanë mbetur të plagosur.
http://www.syri.net/kronike/85972/deputeti-i-pdiu-aksidenton-per-vdekje-nje-kembesor-ne-autostrade-dorezohet-vete-menjehere-ne-polici/
Aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 17:30 në kryqëzimin e autostradës në pikën kufitare Tabanoc-Kumanovë. Në aksident janë përfshirë tre makina, një prej të cilëve autobus dhe tjeri Range Rover me targa të Shqipërisë në të cilën e drejtonte ish-ministri Financave të Shqipërisë, që ka goditur një automjet tjetër.

Arben Ahmetaj, ka marrë disa plagë dhe po ashtu kanë mbetur të plagosur edhe dy persona tjerë të cilët janë në Klinikën e Shkupit dhe në spitalin e Kumanovës.

2 / 2

http://www.syri.net/kronike/85972/deputeti-i-pdiu-aksidenton-per-vdekje-nje-kembesor-ne-autostrade-dorezohet-vete-menjehere-ne-polici/

Lexo edhe:

Postuar në 19 Shtator, 2016 17:12

“Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi “Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi

 • 2 / 2

  Lexo edhe:

  Postuar në 19 Shtator, 2016 17:12

  “Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi “Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi
  FOTO/ Aksidentohet në Maqedoni ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj
  21:49, 16/07/2017http://www.syri.net/kronike/85972/deputeti-i-pdiu-aksidenton-per-vdekje-nje-kembesor-ne-autostrade-dorezohet-vete-menjehere-ne-polici/

  Ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj është aksidentuar mbrëmjen e sotme në Maqedoni. Më saktë aksidenti ka ndodhur në Kumanovë. Lajmi është konfirmuar nga policia lokale.
  Arben Ahmeti

  Zv/ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Agim Nuhiu ka vizituar ish-ministrin Arben Ahmetaj në spital e Kumanovës pas aksidentit që pati ai sot në rrugën Tabanovcë-Kumanovë.

  Comey James

  Përveç Arben Ahmetaj janë edhe dy persona të tjerë që kanë mbetur të plagosur.

  Aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 17:30 në kryqëzimin e autostradës në pikën kufitare Tabanoc-Kumanovë. Në aksident janë përfshirë tre makina, një prej të cilëve autobus dhe tjeri Range Rover me targa të Shqipërisë në të cilën e drejtonte ish-ministri Financave të Shqipërisë, që ka goditur një automjet tjetër.

  Arben Ahmetaj, ka marrë disa plagë dhe po ashtu kanë mbetur të plagosur edhe dy persona tjerë të cilët janë në Klinikën e Shkupit dhe në spitalin e Kumanovës.

  2 / 2

  Lexo edhe:

  Postuar në 19 Shtator, 2016 17:12

  “Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi “Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi