Archive for the ‘Economy – Wirtschaft’ Category

Die Deutsche Botschafterin besuchte den Hafen Durres, der weiter privatisiert werden soll

Freitag, Februar 17th, 2012

Die Deutsche Botschafterin und der Wirtschafts Referent, wie der Chinesische Botschafter, besuchten den Hafen Durres, rund um die letzten Privatisierungen. Die erste private Firma war die eine Polnische Firma, mit der Werft im Hafen, welche bankrott ging und dann von der Türkischen „Kurum“ in 2002 übernommen wurde. Die zweite Firma war die Geldwasch Firma aus Palästina: SeaCement (irgendwo mussten die Joschka Fischer Millionen ja sauber gewaschen werden)! 1998 gab es die neuen Hafen Gesetze in Albanien, organisiert im Auftrage der Weltbank: von der HPC-Hamburg (vertreten durch Herrn D.T.), welche ab 1995 in Durres rund um den Hafen tätig war. Danach versank ganz offiziell im Korruptions Sumpf, Ende 1999 mit der Ilir Meta Regierung (wo praktisch Zeit gleich, Albanische Militär Kommandos den Hafen übernahmen, wie es das neue Gesetz erlaubte, bei einem Sicherheits Notstand:: u.a. der inzwischen zu Lebenslanger Haft verurteilt „Lul“ Berisha, die Lefter – Nard Koka Bande, als Financiers von Ilir Meta und Fatos Nano, kontrollierten den Hafen), wo man nur noch gegen Bestechungsgeld, Jobs, oder andere Vergünstigungen Regierungs Aufträge erhielt. siehe GTZ, KfW, Berlinwasser, DAW Sumpf vor 10 Jahren und alle machten aktiv mit. Die Besorgung von Visas, rund um den Sumpf, Siemens, Mercedes und Co. füllt Bände.

Ob diese totalen Privatisierungen des Hafens und Zerstückelung des Services, an verschiedene Firmen sinnvoll sind, ist mehr wie fraglich. In Vlore herrscht Chaos, durch die Privatisierung, wo es nicht einmal eine Kommunikation zwischen den Hafen Behören, Reedereien und Dienstleistern gibt. Jeder macht was er will.Natürlich richtete die Mafia erneut, dort eigene Fährlinien ein, wie Interpol Aktionen zeigen.

Es gibt eine Deutsche Reederei, welche im Hafen von Durres, tätig ist, die EMS Reederei mit ihrer Tochter Firma.

Durrës/ Autoriteti Portual
Gazeta Telegraf

Madhesia e germave:

 

image

Kina interesohet për privatizimin e Portit të Durrësit këtë pranverë. Punonjësit, në panik nga reformat

Të  fundit shërbim që ka privatizuar Autoriteti Portual i Durrësit është i Mirëmbajtjes së Pajisjeve, tender, i cili është fituar nga kompania Austriake “Kalmar”. 50% e punëtorëve dolën në reformë. Nga 102 punëtore që ishin të punësuar në këtë sektor kompania mbajti vetëm 40 prej tyre. Pak muaj më parë Kompania “KURUM” mori koncesionin e terminalit të Kontenierëve në Durrës, në një afat prej 35 vjetësh. Përveç administratës së Autoritetit Portual, e cila numëron rreth 130 punonjës dhe Forcës së Sigurisë Portuale, e cila numëron gjithashtu 130 punonjës të tjerë të gjitha shërbimet e tjera në Portin e Durrësit janë drejt privatizimit. APD në strukturën e saj numëron rreth 650 punonjës, nga të cilët 400 janë përfshirë nga paniku i privatizimeve. Pikërisht privatizimet që kanë nisur vite më parë me shërbimin e transportit detar, me ngarkim- shkarkimin, mirëmbajtjen e vinçave bazën mekanike, etj., kanë bërë që shkurtimet nga puna të jenë drastike. Tendenca është që brenda pranverës së ardhshme të gjitha shërbimet të jenë të privatizuara, pohojnë burime nga Autoriteti Portual i Durrësit. Pikërisht privatizimet kanë tërhequr vëmendjen e dy prej superfuqive më të mëdha ekonomike në botë Kinës dhe Gjermanisë, ambasadorët e të cilëve kanë treguar interes të madh gjatë vizitës së tyre në Portin e Durrësit.
Takimi
Ambasadori i Kinës, Ye Hao dhe ajo e Gjermanisë në Tiranë, Carola Muller-Holtkemper kanë vizituar dje paradite Portin e Durrësit. Diplomatët e huaj kanë shfaqur interesin e vendeve të tyre për menaxhimin aktual dhe perspektivat e portit më të madh të Shqipërisë. Gjatë vizitës që vazhdoi për më shumë se dy orë, përfaqësuesit diplomatikë janë pritur nga drejtori i përgjithshëm i Autoritetit Portual, Eduard Ndreu, i cili i shoqëroi ata në disa prej terminaleve më të rëndësishëm të portit detar. Miqtë nga Kina dhe Gjermania shfaqën interesim të veçantë për procesin e privatizimit të shërbimeve portuale, i cili sipas drejtorit Ndreu është një proces i pakthyeshëm, si dhe i informoi ata për koncesionet e terminaleve të ndryshme. Ambasadori i Kinës, z. Ye Hao dëshmoi rëndësinë që ka porti i Durrësit në bashkëpunimin ekonomik-tregtar mes dy vendeve tona. Znj. Carola Muller- Holtkemper, e cila viziton portin për herë të dytë brenda pak muajsh, shprehu konsideratën për veprimtarinë portuale në Durrës. Miqtë nga Gjermania dhe Kina vizituan dje edhe mjediset e kompanisë kontraktore gjermane të transportit ASC, ku u njohën me përvojën e bashkëpunimit mes palëve. Gjatë vizitës në Durrës ambasadorët shoqëroheshin me konsulentët ekonomikë të ambasadave përkatëse në Tiranë.

http://www.gazetatelegraf.com/rrethet/13163-durres-autoriteti-portual.html

Die Fähren Brindisi – Vlore fahren nicht, wobei niemand so richtig weiss warum! Chaos total! Dies zur Privatisierung des Hafens von Vlore, wo es keine Kommunication zwischen Hafenmeisterei, den Reedereien usw.. gibt.

Kaos në Portin e Vlorës; mungojnë tragetet, pasagjerët 1 javë në pritje

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font

 

image

Kapiteneria: S’është faji i motit, tragetet, për remont në Brindizi, agjencitë të papërgjegjshme, duhet të njoftonin udhëtarët

 

 

 

 

 

Stop udhëtimet me tragetet Vlorë- Brindizi. Që nga e hëna në Portin e Vlorës nuk vijnë dhe shkojnë tragetet e linjës Vlorë-Brindizi. Kjo ka shkaktuar një kaos të vërtetë, pasi pasagjerët kanë prerë biletat, ndërsa alarmi është vënë në anën tjetër të Adriatikut, ku presin maunet të ngarkuara me mallra. Telefonatat e tregtarëve nga Brindizi në adresë të Kapitenerisë së Vlorës, kanë kërkuar se, cilat janë shkaqet që nuk po bëjnë linjën tragetet, ndërsa maunet presin që nga nata e së hënës , për të udhëtuar drejt Vlorës. Përgjigja e autoriteve portuale ka qenë se nuk është moti që ka penguar lundrimin, por për shkak se të dy tragetet e linjës janë duke u kolauduar në Portin e Brindizit. Ndoshta udhëtimi do të rifillojë të premten dhe gjithçka varet nga autoritetet portuale të Brindizit.
Pasojat
Përveç tregtarëve që kanë ngritur me zë të lartë shqetësimin e tyre për pritjen që bëhet në Portin e Vlorës dhe të Brindizit, kanë qenë agjencitë e autobusëve që operojnë në disa qytete të Italisë, që nuk janë vënë në dijeni dhe pasagjerët janë detyruar të ‘ngujohen’ në mjetet që janë nisur nga Milano e qytete të tjera të shtetit fqinjë. Rebelimi i pasagjerëve mesa duket ka qenë i kotë, pasi tragetet nuk do të vihen në punë deri të premten. Me të drejtë ankesat e tyre qëndrojnë për mos njoftimin në kohë nga agjencitë, të cilat në këtë rast kanë treguar papërgjegjshmërinë e tyre. 
Kapiteneria
“Përgjegjësia është e agjencive, që nuk kanë dhënë informacionin e duhur, në kohën e duhur për të marrë masat e duhura”,- ka thënë oficeri me shërbim në Kapitenerinë e Vlorës, lidhur me anomalinë që ka ardhur për shkak të mungesës së trageteve. Anomali të tilla nuk është hera e parë që ndodhin në Portin e Vlorës. Ekuipazhet e trageteve, ca më tepër pronarët nuk kanë marrëdhënien e duhur me Kapitenerinë e Portit të Vlorës. Probleme të mëdha pati një vit më parë, kur tragetet pa vënë në dijeni Kapitenerinë u larguan për një periudhë të gjatë nga itinerari i linjës, duke bërë udhëtimet nga Libia në Itali. Për këtë shkak, tragetet dhe agjencitë përkatëse u penalizuan me gjoba të rënda, mbështetur në ligj.

Der Berisha Betrug mit der TAP (Trans Adria Pipeline)

Mittwoch, Februar 15th, 2012

Was soll man nur dazu Sagen, das der kriminelle Idiot, jetzt auch noch Pipeline Projekte erfindet!

Luft Projekte sind sehr lukrativ, vor allem für Consults, Regierungs Adviser, Marketing Firmen, solange man Dumme finden, welche an sowas glauben. Die Profi Gangster rund um das METE – Wirtschafts Ministerium, machen da sehr eifrig mit, denn es gibt viele Konferenzen z.B. am 13.11.2012. Warum man Konferenzen dazu braucht als PR Gestaltung, kann niemand erklären.

Der TAP Abzweiger durch Albanien, wird nie gebaut / wobei das Projekt nur durch Griechenland ebenso nur eine kleine Chance hat, auf Teil Bau, weil die Sued Italien dem Projekt nicht zustimmen, aus Umwelt Gruenden.
Die Presse, bringt nun verspätet, das Thema rund um den Besuch des Berufs Kriminellen Salih Berisha, in Aserbeidschan, wo er dann die TAP (Trans Adria Pipeline) Pipeline erfindet, welche angeblich Aserbeidschan mit 6 Milliarden $ finanziert. Damit täuschte er wohl kurzfristig Alle, auch die KAS in Berlin (Topalli Besuch), aber die Vertreter der Deutschen Politischen Stiftungen, sind historisch gesehen auch nicht sehr „helle“!. Es ging um Flüssig Gas Anlagen, für diese Pipeline, wo Geld gierige Deutsche, wieder einmal ein grosses Geschäft witterten.  siehe unseren Bericht vor 5 Tagen bereits, wo dieses Betrugs Manäver nun auch von Albanischen Medien aufgenommen wird, weil alle Pipeline Planungen nun mal abgeschlossen sind, inkusive dem gescheiterten AMBO Projekt der Amerikaner, wofür noch der Kosovo Krieg inzeniert wurde. 10.2.2012: Auf Kaution frei: Ali Evsen, reiste zur PR Show, des Salih Berisha nach Aserbeidschan

Aus der PR Show, der Albanischen Mafia Regierung in Aserbeischan, mit der erfundenen TAP Pipeline und Spartak Ngiela, zu diesem Täuschungs Betrugs Versuch heute, des Salih Berisha über diese Pipeline.  Flüssig Gas Tanklager und Pipelines in Albanien, ein Phantasie Projekt, wie so Vieles.
15 Shkurt, 2012 Flash / Politikë | nga AMA-News
Ngjela: Berisha mashtroi Gjermaninë dhe shqiptarët me 6 miliardë euro të gazsjellësit

Die Original Pläne, von der Gazprom Website, wo alle Albaner Gebiete nun entgültig umgangen werden.

January 20South Stream construction to start in December 2012

South Stream construction to start in December 2012

EU und die USA, lehnen das korrupte Banditen System des Salih Berisha und der “Skrapari” Ilir Meta BAnde

siehe wikeleaks cables: Albaner Gebiete, werden wegen der Politischen Unzuverlässigkeit bei den Pipelines umgangen „gestorbene“ Projekte wie die AMBO Pipeline ist nur ein Beispiel.

Chinesisch, soll zweite Sprache in den Albanischen Schulen werden: Kommentar: Das kriminelle Subjetk, ist total durchgedreht und verbreitet nur noch Müll.

Berisha: Chinese as second obligatory foreign language 

Mafia Clan of Democratic Party of Albania


Prime Minister Sali Berisha

kukRexhep ARAPI, resident in Katund Sukth, nicknamed “KEPI” has a criminal record as follows:
In the year 1991 (in March) he has killed at the Port of Durrës, for feud issues the citizen A. Cyrbja, resident in the Katund Sukth village; has been arrested for this crime in 1994 and has been released because of lack of evidence.
………… http://www.albca.com/aclis/modules.php?name=News&file=print&sid=1264

Wenn Idioten ohne Bildung und Kultur eine Regierung bilden:

New York Times, über die Betrugs Universitäten in Tirana, welche Mafiös organisiert sind

Die angebliche Universität New York – Tirana, hat zuviel Ausehen in den USA erregt, weil Tausende von diesen gefälschten Diplomen auftauchten mit Null Bildungs Albanern und so gibt es den nächsten Artikel in der New York Times, über die Betrugs Maschinerie, der Albanischen Regierung, welche diesen Mafiösen Betrug nicht beendet, obwohl wie im Teil I, bewiesen die Fakten dem Minister bekannt sind.
New York Universität - tirana
Man wirbt für die falschen Titel

Die Peinlichkeit, das ständig Voll Idioten Minister und Direktoren in der Adminstration werden, liegt auch in Mafiösen Geschäften, rund um Diplome, auch mit Fakultäten, die nie existiert haben in Balkan Ländern. Die Albanischen Beispiele, der Pseudo Universitäten durch Berufs Betrüger aus dem Politischen Lager sind nur peinlich für ein Land, wobei es etliche angebliche US Universitäten gibt in Albanien und dem Kosovo, wo man Luft Nummern Diplome erhält, womit man allerdings auch Präsidentin des Kosovo werden kann. So kann man gut verstehen, das in Weltbank Reports, wikileaks cables die erbärmliche Bildung und Arbeits Erfahrung, immer wieder festgehalten ist, was Investoren abschreckend ist. sogenannte Minister, haben oft selber Fake Diplome von solchen Bildungs Stätten, weswegen nie etwas Positives geschieht.

Part I: Der Betrug an Tausenden von Studenten mit ungültigen Diplomen, durch Betrugs Universitäten in Albanien

3 Personen wurden in Tirana verhaftet, darunter Arti Karoli, der Polizei DirektionGjorokastre, welche den bekannten Begleichtschutz für kriminelle Banden fuhr, dem Haupt Geschäft, der Salih Berisha Polizei Direktoren:

Edi Rama, über den Zusammenbruch der Ordnung mit einer inkompetenten, kriminellen Polizei

8000 Tode, rund um sterben Land Mafia in 20 jahren und This unverändert Ziehen ungehindert Für Leute, Band und Das Land Zerstören Küste sterben.


Unfugs Konerenz xy am 13.11.2012 in Tirana, wobei schon die einfachste Überlegung zeigt, das niemand eine solche Konferenz braucht.

Weltbank Grundstücke:: „Dunkle Wolken“ über den Gangster Salih Berisha: Erinnerung an Gramoz Pashko Tod und Ndrea Prendi in 2006

Samstag, Februar 11th, 2012

  Mi6 Experte über Albanien: ” high-level conspiracy within government circles to cover up what appears to have been criminal activity”

„Reforms fail due to corruption“
03/02/2012 08:40


Reforms fail due to corruption

Albania has not been lacking of initiatives for resolving the property issues. Actually, in many cases, the initiatives have been very well formulated, but the government’s inability and corruption have been two factors that have made many initiatives to fail. 

According to the World Bank report, transmitted by the daily “Shqip”, the reforms undertaken by the government have no coherence. 

“The government has counteracted by approving some appropriate policies. Their implementation has remained behind due to the lack of coherence of these policies, coordination problems, limitation of capacities and corruption”, the report says.

In fact, the government has been accused of creating populist policies, the success of which was zero and the space for speculation and corruption was very high.

Such were the initiatives for legalizing the informal constructions, which was planned without studying the cost, and until today it has been able to legalize only apartment buildings that have been constructed without permission, with the lowest fees and prices, but never the houses of poor people in informal areas.

The property return and compensation process is also a populist initiative that did not take in consideration the cost evaluation. It resulted with great speculations and the theft of public properties took unimagined proportions. 
http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=4631&ref=fp in shqip


Governance in the Protection of Immovable Property Rights in Albania: A Continuing Challenge –

 Qeverisja në mbrojtjen e të drejtave mbi pronën e paluajtshme në Shqipëri: sfidë e vazhdueshme 

Integrated Coastal Zone Management & Clean-Up Project (APL #1)

Land Administration and Management Project (LAMP)

  Law on Restitution and Compensation of Property of the Republic of Albania

………

Plünderungs Feldzüge, der Nord Albaner, welche auf Land Eroberungs Feldzügen sind, wie im Mittelalter, notiert die Weltbank sogar! Unterstützt, durch Dekrete des Gangsters aus Tropoje Salih Berisha in1993 (Nord Albaner können sich überal niederlassen, wo es günstiger ist) und heute geduldet, durch kriminelle Polizei Direktoren aus Tropoje, Kukes, Burrel, Pukes, welche wie Terroristen überall aufdrehten, gegen die einheimische Bevölkerung, wie ebenso die Weltbank notiert.

5 By 1993, 92 percent of cooperative land had been privatized. Economist Intelligence Unit. 1993. Country Report or Albania.
6 For example, in the mountainous areas of northern Albania, local communities did not distribute land on a per-capital basis, as required by law, but per family and according to hereditary ownership in pre-communist times, ostensibly in adherence to the norms of customary kanun law.
7 This was arguably an important factor in the resurgence of revenge killings. See Clarissa de Waal. 2004. “Post socialist Property Rights and Wrongs in Albania: An Ethnography of Agrarian Change.” Conservation and Society 2
(1): 21-27.

………….

3. The first step in introducing a modern property registration system was taken in 1994,
but the process of first property registration remains incomplete. The Law on the Registration of
Immovable Property adopted in 1994 provides for a modern, parcel-based registration system, and
established a dedicated agency, the Immovable Property Registration Office (IPRO) for managing
this process. Since then, various donor-sponsored projects have worked to register immovable
property in a systematic manner, including the World Bank-financed Land Administration and
Management Project (LAMP). Due to the lack of a nationwide effort aimed at systematic first
registration, IPRO now estimates that it has records for some 60–70 percent of all properties.12
IPRO has completed first registration for 83 percent of rural cadastral zones, but only 25 percent of
urban cadastral zones. As a result, most properties in urban areas still remain unregistered, though
first registration in these areas is currently underway with support from the LAMP.
4. It is estimated that some 350,000 to 400,000 buildings have been erected without
permits nationwide.

……….

12 A higher estimate of up to 80 percent was mentioned in an interview of Mr. Elidon Laze, Director of the Legal Department of IPRO, and cited in EC EURALIUS project. 2010. Final Assessment Report on the Situation of Property Rights in Albania. Tirana: 12.
13 Mr. Shaban Memia, Director the legalization agency ALUIZNI, estimates the number of illegal constructions to be closer to 400,000 than 350,000, which is the figure identified from aerial photographs and contained in the ALUIZNI database. Interview with World Bank Consultant Tony Lamb, Tirana, September 11, 2009.
14 Ibid. According to ALUIZNI data, 29 percent of the identified illegal constructions were built on land belonging to the owner, 24 percent on state land, and 35 percent on land owned by another person; information was unavailable for 12 percent of cases. See Republic of Albania Council of Ministers. 2009. National Strategy for Development and Integration: Progress Report 2008. November: 17.

http://siteresources.worldbank.org/INTALBANIA/Resources/Governance_property_English.pdf

++++++++++++++++

Man nennt die Tropoje Banditen in Albanie auch Tscheschenen, weil dort bekannte Terroristen sich ebenso schon vor 15 Jahren aufhielten! Re të zeza në Uashington për Berishën

BLOG | 31 JANAR, 2012 – 08:22 | NGA EDUARD ZALOSHNJA

1995, musste Salih Berisha, Bill Clinton versprechen das er sich nicht in die Justiz und andere unabhängige Organisationen einmischt, was aber bei degenierten Gestalten aus Nord Albanien und Tropoje sehr schnell vergessen wird und auch auf viele andere Politiker, ohne Schulbildung und gekaufte und gefälschte Diplome in der Region zutrifft. Oft direkt von den Georg Soros Banden gefördert und installiert, für billige Bestechungs Privatisierungen. 1944 schildert bereits ein abschliessender Wehrmachts Bericht, die „Arbeits Unfähigkeit“ der Albanischen Verwaltung –> sprich strohdumm! Primtive Idioten regieren Albanien, während die Intelligenz erneut auswandert.

Heute muss die Deutsche Botschafterin, aber hier im TV, der Chef Staatsanwalt aus Britanien, erneut das selbe erzählen. Zeitgleich ebenso die Amerikaner in Washington einem Lulzim Basha. 100 mal klar erklärt der Idioten Mafia Bande, des Salih Berisha – Ilir Meta und wie bewiesen über 17 Jahre lang!

http://news.albania.de/__oneclick_uploads/2011/10/gaddafi-salih-berisha.jpg

Historischer Hintergrund, direkt zu Terroristen und Banditen!

http://img704.imageshack.us/img704/8288/kla2tschetenen.jpg
Tschetschenischer Terrorist, rund um Basejew, der auch Partner der UCK war und Immobilien Geschäfte im Kosovo tätigte. Direkt stationiert in den Tropoje Terroristen Camps, in Nord Albanien.

http://balkan-spezial.blogspot.com/2010/12/die-lugen-des-salih-berisha-uber-seine.html

Alles bekannt vor 18 Jahren, über den Banditen Salih Bersiha

Andere Banditen der Tropoje Idioten Mafia rund um Salih Berisha

Das selbe Problem mit Idioten aus Tropoje, mit gefälschten Schulzeugnissen und gefakten Ausbildungs Diplomen eineRegierung zubilden und Adminstration, wobei die Tropoj, Kukes, Puke Einwohner als Personen “ohne Kultur” in Albanie gelten, sowie strohdumm und mit gekauften Schul Zeugnissen und Federführend in der Militanz und bei Morden.

Fun Facts About Our New Allies
[2] The Progressive Review (Washington), 22 June 1999

“Albania … offered NATO and the U.S. an important military outpost in the turbulent southern Balkans (in the 1990-96 period Albania opened its ports and airstrips for U.S. military use and housed CIA spy planes for flights over Bosnia)…. The U.S. played a major role in the DP’s 1992 electoral victory, and it then provided the new government with military, economic, and political support. In the 1991-96 period Washington directly provided Albania $236 million in economic aid, making the U.S. the second largest bilateral economic donor (following Italy)…..Following Berisha’s visit to the U.S. in March 1991, Washington began supplying direct assistance to the DP, including donations of computers and cars for the 1992 electoral campaign. William Ryerson, the first U.S. ambassador, stood next to Berisha on the podium at election rallies. The U.S. failed to criticize, and at times encouraged, the new president as he purged critics of his policies within the judicial system, police, and the DP—often through illegal means. By 1993 DP loyalists and family members held most of the prominent positions in Albania’s ministries, institutes, universities, and state media. Citing the threat of communism’s return, Berisha successfully instilled fear in the population and discredited his rivals. The U.S. embassy in Albania contributed to the polarization of Albanian politics by refusing to meet most of the opposition parties (former communists as well as others) for the first two years of DP rule. This one-sided view of democratization helped Berisha dismantle most political alternatives, some of which were moderate and truly democratic.

18 years NATO Reports over the most criminal enterprise Albania: “Albanian politicians have signalled a rare willingness” 

House arrest, for: Albanian Republican Guard Head Ndrea Prendi, the killer of the world crime Boss: Salih Berisha 

sein Verwandter aus Tropoje,: Tropoje Gangster Boss: Salih Berisha mit Dritan Berisha,

Vice Chairman of the European Parlament for South East Europa Victor Bostinaru: Berisha must change

26 Janar, 2012 Aktualitet | nga AMA-News
Dyshimi/Ndrea Prendi u dha urdhër pilotëve të helikopterit që u aksidentua me Gramoz Pashkon në bord
Fakte të reja rrënqethëse janë zbuluar sot rreth aksidentit tragjik ajror të vitit 2006 ku humbën jetën profesori i njohur i ekonomisë dhe politikani Gramoz Pashko, djali i tij Rubens Pashko dy pilotët Vangjel Çondi e Demush Heba, asistenti i fluturimit Qemal Koni, si dhe mjeku reanimator Sander Baloj.

http://www.ama-news.al/2012/01/

1997-98: in einem Report aus 2011

For the CIA, politics was secondary to the business of providing security. In June and July 1998, several months before the operation documented in Spycraft, two raids on foreign extremists were conducted with the help of the SHIK and Albanian police. According to a subsequent Washington Post investigation of August 12, 1998, these raids netted “…a bag of faked documents and official Albanian government stamps needed to get past customs and police checkpoints [and] certify legal documents” at the home of a foreign “religious scholar,” Maged Mostafa. For the CIA, a prime security danger in Albania had always involved forgery and misappropriation of official identity documents, and these developments only reinforced this understanding.

http://www.balkanalysis.com/albania/2011/02/04

Fakten in 2011: wo vor aller Augen, Kriminelle überall in Durres und Tirana herumlaufen. Etliche wurden schon erschossen, Andere an EU Grenzen durch Finger Abdruck enttarnt, das man mit bei der Albaner Regierung gekauften Idenditäten erneut herum reist.

11.12.2011: Albanian Mafia government: Albanian biometric passports & Links to International Terrorist Rings

Berisha wollte einen weiteren Verwandten als Botschafter in Deutschland einsetzen. Abgelehnt vom Präsidenten, und die Voraussetzung für Diplomaten und Botschafter: alle Regeln und Vorschriften sind ausser Kraft wie auch hier deutlich wird.

Berisha u refuzua nga Topi si kandidat për ambasador në Gjermani
2012-01-11Fatjona Mejdini (KERKO …)
Berisha u refuzua nga Topi si kandidat për ambasador në Gjermani
Topi-Jansen: Të plotësohen brenda vitit, kushtet e BE-së për statusin
Topalli, “fushatë” në rrethe para shpalljes si kandidate
Deputetët socialistë deklaruan se ka lidhje familjare me Kryeministrin

Përveç konflikteve të reja mes mazhorancës së drejtuar nga Kryeministri Sali Berisha dhe Presidencës së Bamir Topit, në sipërfaqe po riciklohen edhe debatet e tyre të vjetra për emërimet në diplomaci. Kreu i qeverisë, Berisha po rihedh në skenën diplomatike emra të cilët janë diskutuar më parë për poste të rëndësishme ambasadorësh dhe janë refuzuar të dekretohen që në fillim të mandatit të tij si President. I tillë është rasti i ish-kandidaturë së mazhorancës për ambasador në Gjermani, Mal Berishës.
……………

http://www.gazeta-shqip.com/politike/955c98928cc20f3e8b01ac99505787da.html

Tropoje Banditen des Salih Berisha, mit Überfällen Nachts und Viehraub nun auch in Kavaje, schlimmer wie 1997

Nun bewaffneten sich Einheimische (welche ebenfalls auf besetzten Grundstücken gebaut haben) sogar im Bezirk Kavaje, nur 30 km von Tirana entfernt! Nachts überfallen dort Banditen Häuser, Bauernhöfe und rauben Vieh, wie vor 1.000 Jahren. Wo ist die Polizei? Ein reines Banditen Land, wird Albanien, was seit genau 2 Jahren überall live zuerleben ist, das Polizei Chefs aus Tropoje, Diber, Kukes und Burrel eingesetzt werden, mit Null Bildung und Kultur als Häuptlinge dieser Banden und oft mit gefälschten Schulzeungissen, gefälschten Polizei Diplomenen, aber dafür Berisha Anhänger aus den Bergen Albanien. Wie im TV Überfallene erzählen, gab es solche Zustände nicht einmal in 1997. Nur in Tirana, wurden solche Banden heute wieder verhaftet, aber ansonsten terrorisieren diese Banden überall die Einheimische, ziehen Zäune für Grundstücks Besetzungen und Ausländische Investoren sind Freiwild.
Schlimmer als im Bürger Krieg 1997: Albanien und Eigentum, mit der Null Funktion einer Polizei und Justiz

Die Salih Berisha Banditen um Kavaje, wo sich nicht nur seine Freunde und uralt Kommunisten wie Tritan Shehu niederliessen. 13.1.2012: Es geht voll bergab im Banditen Land Albanien, wo kein Eigentum geschützt wirdDie Agim Hoxha Banden Gruppe aus SHIAK – Xhafzotaj, oder primitive Terroristen und Banditen wie BLEDI MUSA SHUAIPI und der verhaftete Armando Shuapi, welche in Durres an der Küste, terroristische Zerstörungs Orgien produzierten sind Stadt bekannte Kriminelle ebenso, in den “Touristik Zone” und Touristik Parks an der Küste, wie Mitglieder im Banditen Club der sogenannten Partia Demokratika.Mafia Clan of Democratic Party of Albania

Minister, welche gegen Geld, verurteilte Mörder freilassen, als Terroristen Motor gegen die Bevölkerung, was man live erleben konnte.

Kabllogrami “Basha-Olldashi-Alibeaj”: Emrat e 8 vrasësve të liruar për fushatën elektorale

Shekulli Sot|22/09/2011 07:51
Kabllogrami “Basha-Olldashi-Alibeaj”: Emrat e 8 vrasësve të liruar për fushatën elektorale

Task Force verhaftet 6 Beamte mit Bledar Dervishi AKKP Direktor wegen Diebstahl von 79 Hektar Land in Kavaje

Die Mafia Methoden des Salih Berisha, rund um dem im Dreck und illegalen Bauten untergegangenen Tourismus Salih Berisha, immer mit Landesweit bekannten Gangstern unterwegs , der Chrom, HEC Lizenzen erhielt, wie Bau Aufträge, ohne jede Qualifikation. salih Berisha roja Bashkim Ulaj (rechts) (Dërguar më: 11/04/11) Tedi Blushi Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve ka zhvilluar në datën 8 prill dy tendera. I pari ka qenë ai për ndërtimin e ‘Rrugës së Arbrit’ (segmenti Ura e Brarit – Hyrje tuneli Qafë Murrizë), me fond limit të përcaktuar, vlerën prej 1.945.051.750 lekësh. Ndërsa tenderi i dytë ka pasur për objekt prokurimi sistemim-asfaltimin e rrugës Librazhd-Qafë Stude (loti 3). Fondi limit i përcaktuar ka qenë 1.894.399.110 lekë. Për të mundësuar që të dy këto tendera të fitohen me vlerën e tyre të plotë, nga ana e DPRR-së është vendosur një kriter diskriminues, që aktualisht e plotësojnë vetëm dy firma. Bëhet fjalë për kompanitë “Gener 2” dhe “Victoria Invest”, të cilat dyshohet se janë paracaktuar si fituese. aus [16] albania.de

Tropoje Banditen des Salih Berisha, mit Überfällen Nachts und Viehraub nun auch in Kavaje, schlimmer wie 1997

Die Kultur der Salih Berisha Banditen, macht auch vor den üblichen Tages Morden nicht halt.TROPOJË- Krimi në familje ka tronditur qytetin verior të Tropojës, në orët e pasdites së sotme. Der Extrem Terrorist und Banditen Häuptling 1997 Salih Berisha in Tropoje, ruft zu einem Banden Krieg auf, als sein alter Freund der verurteilte Polizisten Mörder Azgan Haklaj, Terrorist und Bandit verhaftet wurde

US Staats Sekretär in Tirana: “Albanische Politiker dienen nicht dem Albanischen Volke”

 

US Staats Sekretär des US Statedepartment Thomas Countryman, findet klare Worte zur Mafiösen Politik in Albanien in Tirana!
Die Komiker der Albanischen Politik, darunter auch der Albanische Innenminister Lulzim Basha, haben ja engste Beziehungen zur Super Mafia des Balkan u.a. mit Damir Fazllic, dem Waffenlieferanten für alle Bosnischen Verbrecher und den Islamischen Terroristen des Izebegovic und Bill Clinton. Die Comedy Gestalten des Verbrechens geben ja 100% Garantien, das alle Albaner sich korrekt in Europa benehmen, wenn Visa Freiheit besteht. Man erinnert sich gerne an die Versprechen des Salih Berisha, gegen die Blutrache nun vorzugehen. Eine der vielen Luft Nummer. Die Bestechlichkeit der Richter und Staatsanwälte, durch Mafiöse Verbrecher Clans ist mehr wie peinlich und zerstört u.a durch illegales Bauen das Land.
“Die gegenwärtige politische Sackgasse dient nicht dem albanischen Volk”

dass “Albanien hat die Chance vertan.

bin laden
Albanian Secret Service Chief Fatos Klosi in 16.5.1998 in der “Albania” durch den Albanischen Geheimdienst Chef Fatos Klosi: KLA (UCK) is financed by Bin Laden – Partner die Tropoje Banditen des Salih Berisha und Anderer.

Und die Peinlichkeit, das man Islamische Terroristen und jeden Verbrecher eine neue Idendität verkauft, neue Biometrische Pässe, ist auch inzwischen eine alte Tradition.

1994 Wehrmachts Berich, oder zu blöde für einfache Organisation und Adminstration

Tatsächlicher Umfang der Verwaltungsarbeit

Wenn die militärische Verwaltungsbeamten sich in der Praxis an diese Richtlinie nicht immer halten konnten, so lag dies darin, daß dort, wo in deutschem Interesse Aufgaben zu erledigen waren, bei der Arbeitsunfähigkeit der albanischen Behörden nur einiges Eingreifen übrig blieb und vom DGA befohlen wurde. Daß ein derartiges Arbeiten angesichts des Fehlens von Befugnissen und von Exekutive außerordentlich schwierig war, bedarf keiner Darlegung. Es bedurfte vor allem mehr erheblichen Verhandlungsgeschicks, um .. http://www.albanianhistory.net/texts20_3/AH1945_4DE.html

 

Today News Agency – Political

 

 

 

 

Holtkemper: The investigation on 21 January must be politically impartial

b_95_75_16777215_0___images_Politika_carole-muller-holtkemper-ne.gif The German ambassador in Tirana, Carole Muler Holtkemper said she supports the role of the prosecution in the impartial investigation on the 21 January events. “The responsible body for investigation is the Attorney General Offfice, and based on the principles of the rule of law, the investigation must be politically impartial”, Holtkemper during an interview for Deutscher Welle.
Later, the German ambassador emphasized that building the rule of law is indispensible for the European integration. “the building of the rule of law is the most important criterion in the framework of the European integration. The integration strategy for all candidate states was adopted in such a way so that work began on these very chapters”, the Ambassador Holtkemper stated.

Afforestation & Reforestation of Refused Lands in Albania BioCarbon Fund Project

Die Dreistigkeit der EU – KfW Entwicklungs Programme rund um Erosion und Wälder

Samstag, Februar 11th, 2012

Luft Projekte, des Umwelt Ministeriums,  mit lokalen Verwaltungen, rund um Eriosion und Wälder! Keine Chance, das sowas je funktioneren kann, aber im Kommunismus und noch vor wenigen Jahren, hat eine Wald Behörde, durchaus noch funktioniert, bis die EU Berater wieder auftachten mit ihrem Hirn Müll, der EU Programme mit vielen Unfugs Studien. Es gibt ein Wald Gesetz natürlich in Albanien, nur hat es keine Funktion, weil man im Ministerium zu dumm ist, Gesetze zu verstehen und in Funktion zubringen. Also beschäftigt man sich mit Dingen, die keinen Bezug zur Realität haben.

Original im neuen Touristik Plan: „Zone Touristik“ und ein Park für die Bevölkerung an der Küste:

Real 2011: alle Bäume, direkt an der Küste werden vernichtet und der Mafia Präfekt macht Nichts, und auch keine Umwelt Behörde und ohne Baugenehmigung und Gesetz, durch Partei Gänger und trotz gesetzlichen Bau Verbotes.

Durres ist so eine extreme Mafia Organisation, wo jeder wild herumbaut und die letzten Bäume noch abschlägt, durch die Salih Berisha Mafia, mit einem Mafia Präfekten und der Banditen Parteien der PD und LSI.

Alles bekannt, das die lokalen Albanischen Verwaltungen, niemals in absehbarer Zeit, funktionierende Verwaltungen aufbauen können, was ebenso total wegen total Korruption und Ignoranz vereint mit Inkompetenz längst gescheitert ist. Oft sind lokale Bürgermeister, ja sogar Minister und viele Abgeordneten, General Konsuls, nur Idioten ohne Schul Bildung, welche auch nicht lernfähig sind und mit ihren dummen kleinen Gehirn, nur eine Klientel Politik betreiben, wo Gestalten wie Salih Berisha, Ilir Meta, Muster Beispiele sind. Die gesamten De-Zentralisierungs Programme, kleine Staaten, sind vollkommener Unfug, was sich auch in der Wald- und Forst Wirtschaft niederschlägt, wenn National Parks und das Meer als Müll Deponien genutzt werden und jüngst wurde bewiesen, das das Fiere Krankenhaus, tode Babys, im Fluss entsorgt.

Man redet viel über die Erosion überall, was ebenso mit einem total Ausfall der lokalen Behörden zutun hat, was aber die EU .- GIZ – KfW mit den Dezentralisierungs Programmen finanziert. Die Hirnlosigkeit, fängt nun mal in den Stäben der sogenannten Einwicklungshilfe, wo es seit Niebel, eine realistischere Betrachtung aber eingestellt hat.

Vollkommen lächerlich sind deshalb die Ausführungen des Albanischen Umwelt Ministeriums, weil es keine Kommunikation, noch Funktion zwischen lokalen Verwaltungen und Tirana gibt. Ein Grund ist nach der Auswanderung, die mangelhafte Intelligenz, der Direktoren, welche oft nur gekaufte Schul Zeugnisse haben! Jede Tätigkeit, welche über „Raki“ hinaus geht, überfordert diese Leute, identisch bei den Polizei Direktoren, welche unter Lulzim Basha eingesetzt wurden.

Mediu: Reinforcing forest exploitation rules

10/02/2012

Mediu: Reinforcing forest exploitation rules

Although Albania has 60% of its surface with forests and pastures, they are in very difficult state. 

At least 70% of the timber is illegally traded, and millions of hectares of land have been affected by erosion, causing the destruction of roads and houses.

“In Albania, timber keeps being exploited more than what our forests really offer. The forest sector is still informal, and 70% of the timber is traded illegally. Albania is losing millions of cubic meters of land, due to erosion. Roads are being destroyed, fields and houses have been flooded, and hundreds of forests and pastures have been burned”, declared the Rector of the Agricultural University, Fatos Harizaj.

The Minister of Environment, Fatmir Mediu, asked the local government to reinforce the inspection and establish stricter rules for the users and the companies that operate.

“We have been able to transfer this power to the local government, but they haven’t transmitted it to the traditional users and the residents, with strict and clear rules, so that they can now that regardless to whom the land title of a forest belongs, no one can exploit it without respecting the rules. Not a private owner, not the government, and neither the local government”, Mediu declared.

In Albania, 15% of the forest surface is under protection. This includes the national parks and those that are not spared from illegal exploitation. 
http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=4724&ref=fp

Das illegale Abholzen der National Parks durch die Bau Mafia wird ein immer grösseres Problem in Albanien und dem Kosovo

Tirana – Durres Terrorist: BLEDI MUSA SHUAIPI und die rund um die Xhafzotaj – SHIAK Mafia Familie des: Agim Hoxha

Bei illegalem Bauen, wird ab sofort eine Strafe von 100.000 LEK und mehr ausgesprochen, Beschlagnahme des Projektes etc. und es gibt bis zu 7 Jahre Gefängniss

Unnütze Umwelt Ministerium und MTSK, tragen für den Vandalismus der Umwelt und in Tourismus Gebieten die Verantwortung

Die perfekte Vernichtung der Albanischen Küste, durch die Pyschopaten der “Tourismus-Mafia” Albaniens

Wenn Alles im Kaspar Theater der Albaner Politk in verantwortlose Dummheit ausartet

Klaus Klipp Chef des Reise EU Organisation:
Klaus KLIPP
Secretary General

Diese Leute sind wegen extrem dummen Kriminalität hoch gefährlich. In Folge soll man sie besser als Terroristen bezeichnen. Mit praktischer Null Auslands Erfahrung, werden die Leute losgeschickt, wie bei einer Kriegischer Invasion. Man muss ja nur sehen, was das für Folgen hat. u.a. die Total Zerstörung des Tourismus, weil alle Bürgermeister machen was sie wollen und illegal Genehmigungen ausstellen und auch keine Gesetze kennen. Gerade der Beton an Albanischen Küsten, jeder Baum wird gefällt hat die Einnahmen des Tourismus inzwischen offiziell auch halbiert. Hinzu kommt die Zerstörung der Infrastruktur.

Eine Deppen Veranstaltung der EU und von Barroso, der u.a. mit dem Griechischen Verbrecher Spiro Latsis eng liert ist und vollkommen korrupt ist.

http://www.aer.eu/
u.a. EU finanzierte Kanalisation bei Shozet – Durres, aber ohne Abfluss in das Meer, mit der Folge das Alles überschwemmt wurde im Dezember 2010, und sogar die Autobahn gesperrt wurde, weil Bürgermeister Abfall Gebühren kassieren, wie in Vore aber in den Flüssen und Abwasser Kanälen entsorgen.

Balkanforum.org 

Je dümmer die Programme, umso schneller werden derart instabile Staaten vernichtet, wie man an Albanien gut sieht. Hunderttausende von EU Parteigängern, welche zu dumm für Arbeit in Europa sind, beschäftigen sich mit solchen Unfug und zelebrieren Theorie Programme, ohne etwas von der Realität und dem „Umsetzbaren“ und „Machbaren“ zuverstehen. Die Dummheit und Korruption, fängt bei den EU – und Nationalen Behörden an und bei den Amerikaner, mit USAID (einer CIA Zweigstelle) ist es identisch, denn das CIA und Co., oft nur Beschäftigungs Jobs, für die US dümmsten Kriminellen sind, ist seit Georg Tenet, Bill Clinton nicht zuübersehen. Entscheidend sind die Personen, mit viel Erfahrung, welche vor Ort etwas positives leisten. Negativ Beispiel das B;Z unter Heidemarie Wieczorek – Zeul, was ohne Projekt Kontrollen arbeitete und mit den dümmsten Kriminellen auch aus der Grünen Partei, ohne jede Auslands Erfahrung. Fake Projekts, wurden zum System und in Afrika, mit kriminellen Firmen wie Bilfinger & Berger, blieb eine Wüste zurück und korrumpierte Staaten, wie in Albanien, u.a. mit dem Berlinwasser Debakel und Unfugs Finanzierungen für die Mafia, durch die KfW, u.a. in der verwüsteten Staat Sarande.

Decentralization, support from Switzerland
04/08/2011 21:20
http://www.youtube.com/watch?v=1XX8ZQSDWzM

Decentralization, support from Switzerland
The interior Minister Bujar Nishani and the Swiss ambassador, Yvana Enzler, signed a cooperation agreement for improving the functioning of the local government with a financing of 4.5 million EUR.

“The Swiss have decentralization in their genes, they were born in it. We have knowledge about this issue, and we are very happy to share it with our Albanian friends. The project will be realized in Shkoder and Lezhe. There is also an important element regarding the improvement of the experience in a national level”, declared ambassador Enzler.

As for the minister Nishani, this project is an opportunity for the local administration to benefit through competitive grants.
http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=2069&ref=lajme

Typische Vertreter lokaler Mafia Gruppen:

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/49537_1582804311_5751_n.jpg

Gangster Boss: Adrian Cela, ein typischer Diplom Idiot und Hauptverantwortlicher fuer die Zerstoerung der Straende, des Real Estage Betruges in Durres, wie dem Diebstahl von Grundstuecken, wobei Beton die Leidenschaft ist.

Albanische Praefekte, wie in Sarande und Durres, kennen ihre Gesetze nicht, sondern sind Ignoranten jedes Rechtes und Mitglied in der Mafia. wie u.a.

http://www.gazetatelegraf.com/thumbnail.php?file=Genci_Alizoti__prefekti_i_Durresit_690589157.jpg&size=article_small

Praefekt von Durres Genci Alizoti, ein Urgestein der Verbrecher Gangs von Durres und 20 Jahre aktiv dabei ist. Da gelten keine Gesetze, wie bei Nastasho Paco, Ingrid Shuli zuvor.Die bauen selbst illegal wie sogar Gerichtlich bewiesen ist.

Im September 2002, zeigt der damalige Grundstücks Direktor die Präfektin Nastasho Paco an, ebenso ein Ur Gestein der Idioten Mafia Clans in Durres, weil illegal überall Grundstücke bebaut und verkauft wurden und werden. Nastasho Paco, ist aktiv im Grundstücks Handel mit gefälschten Urkunden auch nach dem Regierungs Wechsel in Albanien Ende 2005.

Müll Entsorgung als Nationale Kathastrophe

Petromanas verkündet zur „Kurs“ Pflege ein Joint Venture mit Shell

Freitag, Februar 10th, 2012

Nachdem die seriösen und bekannten Öl Firmen sich aus Albanien vor Jahren zurück gezogen haben, kamen die Bestechungs Lobbyisten, rund um Fake Offshore Firmen.
Eine dieser Neu Gründungen ist Petromanas!, wo viel Bestechungsgeld hinter den Kulissen läuft und oft Fake Firmen für die Albanische Politik u.a. in Zypern gegründet werden.

09.02.2012 | 19:36

 news aktuell · Mehr Nachrichten von news aktuell

 

Petromanas gibt Shell als Jointventure-Partner für Objekte in Albanien bekannt

 

Calgary, Alberta (ots/PRNewswire) –

Petromanas Energy Inc. („Petromanas“ oder das „Unternehmen“) hat heute den Abschluss eines endgültigen Farm-out-Agreements (die „Vereinbarung“) mit einer 100%-igen Tochtergesellschaft der Royal Dutch Shell plc („Shell“) bekannt gegeben, wonach Shell die Rechte des Unternehmens an den Onshore-Exploration-Blöcken 2-3 (die „Blöcke“), welche ca. 3.450 km2 albanisches Festland umfassen, bewirtschaften wird. Gemäss den Bestimmungen dieser Vereinbarung wird Shell einen Anteil von 50 Prozent an diesen Blöcken erwerben und im Gegenzug Zahlungen und aktivierte Kosten von bis zu 50,5 Millionen US-Dollar übernehmen. Petromanas wird weiterhin als Betreiber der Blöcke auftreten.
„Wir freuen uns sehr darüber, dass wir Shell als Jointventure-Partner gewinnen konnten. Sie bringen hervorragende technische Fähigkeiten und beträchtliche Mittel in unsere neue Partnerschaft mit ein“, so Glenn McNamara, CEO von Petromanas. „Wir sind davon überzeugt, dass die Zusammenarbeit mit einem weltweit führenden Unternehmen wie Shell, das Potenzial unserer Objekte in Albanien und die Explorationsarbeiten, die wir bis dato durchgeführt haben, bestätigt. Das für 2012 vorgesehen Bohrprogramm bleibt unverändert und schreitet nun aus einer gestärkten Position heraus voran. Wir erwarten die Aufnahme eines weiteren seismischen Programms, um die Exploration und die Entwicklung der Blöcke zu beschleunigen.“

………….

http://www.finanznachrichten.de

Die US Mafia mit Frank Wisner, Patton Bogg’s foreign affairs advisor – Alb Petrol

Kurz gesagt: aus der Möglichkeit eines Gas  Funden, wird einfach irgendein Gutachten gefälscht, und grosse Funde verkündet!

3. (SBU) On January 10, Manas Petroleum Corporation, a small Swiss-based oil exploration and development company founded in 2004, issued a press release highlighting a resource evaluation report by Gustavson Associates, a Colorado-based energy consulting firm. Albanian media misreported a key finding of the report by stating that approximately three billion barrels in proven oil reserves had been discovered. However, a subsequent meeting with Manas executives established that seismic data evaluated by Gustavson indicated only that there was the potential for undiscovered reserves of this magnitude. Manas carefully hedged the report's conclusion by estimating there was a probability of between 5 to 25 percent that they would find commercially exploitable oil and associated gas deposits in any one of eight different locations in the four concession blocks they were licensed to explore. In its report, Gustavson also concluded that the concession contained up to 15 trillion cubic feet of natural gas. However, this calculation rises up to 28 trillion cubic meters if only gas is discovered. (Note: Albania currently has proven reserves of approximately 200 million barrels of oil and 815 million cubic meters of natural gas.)
http://cablegate.at/cables/08TIRANA186

KfZ – Versicherungen verdoppeln sich praktisch auf ca. 110 € pro Jahr

Donnerstag, Februar 9th, 2012

Über 10 Jahre wurde um Mark Anteile gekämpft und hohe Verluste hingenommen, vor allem auch im Banken Bereich, wo 100.000 und mehr illegale Bauten finanziert wurden, mit gefälschten Papieren und um jeden Preis, was sich heute in einem Bank Fiasko outet, weil die meisten Banken, vor allem die Amerikanischen Bank of Albania, griechische Banken, für die Internationale Mafia inklusive Bin Laden Financiers, als Geldwäsche Institut auftraten. Identisch im Versicherungs Markt, wo die EBRD Bank, bei den Privatisierungs Betrügereien ebenso aktiv war.

Nachdem die EBRD Bank, ihre Anteile an der SIGAL verkauft hat, werden die Null Preise, für uralte und oft gestohlene Autos kräftig erhöht.

Nga 1 shkurti dyfishohet tarifa e sigurimit të makinave

Të gjitha kompanitë kanë rritur çmimin e siguracionit vjetor të detyrueshëm për automjetet. Do paguajmë 14.6 mijë lekë.

Pas uljes si rezultat i liberalizimit të çmimit, kompanitë këtë vit ranë dakord për shtesën rekord.

Nga data 1 shkurt, siguracioni vjetor kushton 14.6 mijë lekë.

Qytetarët që kanë shkuar për të siguruar makinën nga fillimi i këtij muaji janë përballur me një dyfishim të primeve. Nëse nga liberalizimi që u bë vitin e kaluar, çmimet u duk se prekën nivele rekord të ulëta, krejt e kundërta ka ndodhur tani. Liberalizimi është vijuar me çmime të “kripura”. Të gjitha pikat e sigurimeve të kompanive të ndryshme që operojnë në këtë sektor kanë filluar të zbatojnë një tabelë të re çmimesh për siguracionin e mjeteve motorike. Mjafton që të shohim çmimin standard të mjeteve që janë më gjerësisht të përdorura nga qytetarët për të kuptuar që çmimet kanë pësuar dyfishim. Kështu, nëse më herët për një makinë me kapacitet motorik mbi 1600 cm3, çmimi varionte diku te 6.3 mijë lekë, tashmë kjo vlerë është standarde 14.6 mijë lekë për të njëjtën makinë. Ndërsa për makinat me kapacitet motorik deri në 1600 cm3, primi i sigurimit është 14 mijë lekë. Sërish nga agjentët lihet një hapësirë për të luajtur me ulje minimale çmimi, por kjo gjithsesi duket se është e papërfillshme.

LIBERALIZIMI 

…………

http://www.panorama.com.al/aktualitet/nga-1-shkurti-dyfishohet-tarifa-e-sigurimit-te-makinave/ Albanian American Enterprise Fund – AAEF und seine Mafia Geschäfte


Der Albanian AmericanEnterprise Fund, verkaufte wie hier mit einem Foto aus 2001 bewiesen ist, iillegal Gewerbe Grundstücke direkt an der Autobahn Durres- Tirana

Etliche dieser illegalen Grundstückes Verkäufe, beschäftigen inzwischen den Eurpäischen Gerichtshof, weil die Ilir Meta Mafia Regierung und Fatos Nano, gemeinssame Sache mit dieser US Verbrecher Organisation machten. Der AAEF organsierte damals auch die Versteigerung geklauter Luxus Autos im Hote Dajti in Tirana und die Typen fuhren mit Jeeps vor, welche die Botschafts Auto Nr. 23—- hatten.

siehe auch aus dem Balkanblog

 

Der CEZ Energie Versorger in Albanien, tauscht sein Management aus

Donnerstag, Februar 2nd, 2012

 Desorganisation, keine Profesionalität der Mitarbeiter (viele mit gekauften Schul Zeugnisse und ohne Ausbildung), führen nun dazu das der Leiter des Energie Unternehmens CEZ ausgetauscht wird, wobei die Schuld in der Mentalität der Albaner liegt. Jeder ist „Experte“, aber von was, wissen die selber nicht. Ausserdem ist die Regierung pleite, und kann die Strom Rechnungen ihre Staats Firmen, wie der Ministerien nicht bezahlen. Viele sind wie auch in Deutschland bekannt ist: unfähig zum logisch denken, wie zum arbeiten und Betrug und Unterschlagung, gehören zur Lebens Philosophie, vor allem bei Nord Albanern. CEZ, hat absolut keine Geld mehr um Strom einkaufen zukönnen.

Dështoi me planin, shkarkohet kreu i CEZ
02/02/2012 08:05

02 Feb 12 / 11:52:24
Albania Power Company Seeks Emergency Funds

Albania’s state-owned power utility, KESH, faces financial crisis if the government does not stump up emergency funding immediately, …

Pas dy vjetësh e gjysmë në krye të “CEZ Albania”, Josef Hejsek është i detyruar të pranojë largimin nga posti, për shkak të mosrealizimit të objektivave të vendosura nga grupi i Pragës në Çeki.

Vendimi është marrë në mbrëmjen e datës 31 janar, kur bordi drejtues ishte mbledhur për të parë gjendjen e kompanisë pas vendimit të ERE-s me tarifat, nivelin e investimeve, arkëtimet dhe humbjet, të cilat kanë rezultuar negative dhe njëkohësisht fatale për kreun e CEZ-it.

Lajmin e ka konfirmuar një ditë më pas vetë kompania, me argumentin se “ndryshimi ishte i detyrueshëm për të mirën e CEZ”, dhe njëkohësisht bën publik edhe zëvendësuesin, Jaroslav Macek.
Energjia
KESH nuk ka para për energji
Dritat, kërcënon dimri
Gjirokastër, banorët ankohen ndaj CEZ

Macek ka mbajtur postin e shefit të operacioneve, ose më saktë ishte numri dy dhe kohët e fundit kishte nisur gradualisht të luante rol kryesor në drejtimin e shoqërisë.

Macek e njeh mirë terrenin e punës dhe në debatin e zhvilluar para disa ditësh në “Top Show” pranon se gjendja në CEZ nuk mund të ndryshohet menjëherë.

Nga ana tjetër, Hejsek u largua dje nga puna dhe nuk ka informacion nëse do të marrë ndonjë detyrë të re, pranë kompanisë, natyrisht jashtë Shqipërisë.

Ish-kreu i CEZ-it erdhi në Shqipëri në maj të 2009-s, pas një eksperience të gjatë në Bosnjë-Hercegovinë, në një nga degët e “CEZ Group”.

Shkaqet e largimit

Duhet thënë se nën drejtimin e Hejsek, CEZ krijoi jo pak situata përplasjesh me qeverinë dhe institucionet që mbulonin sektorin energjetik.

Natyra e tij, deri-diku e vështirë, solli në fillim përçarje mes vetë punonjësve të CEZ-it, duke ulur rendimentin për shkak të profesionalizimit të dobët, ndërsa gjetja e një ekuilibri për zgjidhjen e problemeve të shumta ishte shpeshherë “mision i pamundur”.

Planet e vendosura nga grupi i Pragës nuk u arritën në nivelin e duhur, sidomos te humbjet, të cilat vijojnë ende mbi 30 për qind, që konvertohet me kosto negative deri në 100 milionë euro për kompaninë, sikurse janë edhe arkëtimet, ende nën nivelin e 80 përqindëshit, madje më keq kur Shpërndarja menaxhohej nga shteti (dikur OSSH).

Pika kritike arriti kur kompania përgjysmoi investimet në vitin 2011, me rreth 22 milionë euro, duke lënë rrjetin e amortizuar dhe të dobët, e për pasojë vendi vuan nga mungesa e energjisë për shkak të ngarkesës.

Megjithatë, i vetëm Hejsek e kishte të pamundur t’i zgjidhte problemet e shumta me elektricitetin në Shqipëri, aq më tepër siç thoshte vetë ai, “punën e bën më të vështirë mentaliteti shqiptar për të mos paguar dritat”.

Situata në muajt e fundit arriti në atë pikë sa drejtuesit e CEZ-it nuk i priste njeri nga pala e shtetit, shkresat nuk merrnin përgjigje në kohë, ndonjëherë fare dhe se vendimet e ERE-s, për borxhin dhe çmimet i vunë “kapakun” raportit mes kompanisë dhe qeverisë.

Shitja, njëri opsion

Prej kohësh po diskutohet mundësia e shitjes së aksioneve të CEZ-it te një kompani private e huaj (fqinj me Shqipërinë), në kuadër të skadimit të afatit trevjeçar, që i jep të drejtë të rishohë disa opsione, në interes edhe të qeverisë.

Për çekët, largimi nga Shqipëria do të përbënte kosto imazhi dhe dështim, sado vend i vogël jemi, sikurse nga ana tjetër, ikja do të shkaktonte pasoja edhe për vendin tonë.

Enti Rregullator i Energjisë shpeshherë ka paralajmëruar CEZ-in për shkeljet e kryera, duke e gjobitur me 300 mijë lekë, por tani që ligji ka ndryshuar, ndëshkimi llogaritet si përqindje në bazë të xhiros vjetore, që do të thotë gjobë të paktën 2 milionë euro e sipër.

Nga ana tjetër, ERE i ka mundësitë t’ia heqë licencën CEZ, pasi sikurse thotë vetë enti, jo pak herë kompania është “kapur me fakte” se ka shkelur shumë rregulla.

Nëse ndodh kjo, për çekët nuk do të ishte gjë e mirë, por natyrisht që CEZ-i i ka marrë masat paraprake për të mos arritur deri në këtë pikë.

Largimi nga Shqipëria nuk do të realizohet pa u vendosur në zbatim disa mekanizma që e nxjerrin fitues financiarisht kompaninë, duke nisur me garancinë te Banka Botërore, me vlerë 60 milionë dollarë, deri në gjykatën e arbitrazhit.

Megjithatë, palët do të jenë të kujdesshme të mos arrijnë në gjykatat e huaja, por ta zgjidhin ndër vete konfliktin, i cili kërkon çmim të lartë. “Ndryshimi ishte i detyrueshëm për të mirën e CEZ”, njoftoi zyrtarisht kompania çeke

Privatizimi, 102 mln euro

Më 11 mars 2009, qeveria e Shqipërisë dhe “CEZ Group” hartuan dhe nënshkruan kontratën për përvetësimin e 76% të aksioneve të Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes (OSSH).

Duke pasur ofertën më të mirë, CEZ u përzgjodh si fitues nga komisioni tenderues në tetor 2008 dhe kompania filloi të administrohej zyrtarisht nga CEZ më 30 mars 2009. Vlera e kontratës për shumicën e aksioneve të OSSH-së është 102 milionë euro.

Jaroslav Macek

Drejtori i Operacioneve në CEZ do të jetë tashmë kreu i përgjithshëm i kompanisë. Ai praktikisht prej kohësh kishte marrë drejtimin e shoqërisë, duke zëvendësuar herë pas here Hejsekun.
 http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=228118

 Dem Rathaus der Kamze, hat man nun das Wasser abgedreht, weil man seit 4 Jahren immer noch nicht die Wasser Gebühren (300.000 $) bezahlt hat.

siehe auch

 rund um die Strom Probleme in Albanien:

 29.1.2012: Treffen der Lobbyisten / DAW mit Lulzim Basha, wegen einer Ausschreibung für einen neuen Boulevard in Tirana

Mafia Lobbyisten: Michael Granoff – AAEF

Mafia Geschäfte: Biometrische Pässe – MafiaDCM DECOmetal GmbH

 

Details zum CEZ  Betrug, identisch wie im Mobil Funkt Markt, Alles bekannt vor 2000 bereits.

2.884.000 Kilowatt Strom wurden geliefert, Rechnungen über 3.940.413 Kilowatt Strom, was klarer Betrug ist. also ca. 1/3 höhere Rechnungen, wie realer Strom Verbrauch.

Gjashtë faktet sesi CEZ vjedh konsumatorët me faturat e dritave

2012-02-10

 

 

 

Denoncimi, prokuroria nis hetimet. Kompania pranon gabimet

Prokuroria disponon një dosje me shkeljet e kryera nga CEZ Shpërndarje sa i takon faturave të dritave ndaj konsumatorëve, duke u bazuar mbi denoncimin e një punonjësi të kompanisë. Nisur nga faktet me shkelje publikuar dje nga “Top Channel”, organi i hetimit nga ngritur një ekip Task-Force për të verifikuar çështjen në fjalë, nga ku mësohet paraprakisht se, me faturat e konsumit të energjisë nuk është vjedhur vetëm abonenti familjar, por edhe vet shteti. Sakaq, kompania ka reaguar, duke thënë për “Shqip”, se janë evidentuar probleme me mospërputhjen e të dhënave me konsumin dhe se ka nisur puna e rakordimit. CEZ pranon gabimet, por shton se janë rrjedhojë e sistemit të trashëguar, dikur pronë e shtetit.

Mbifaturimi

Sipas denoncimit të bërë vetëm në muajin janar të vitit 2011, vetëm përmes fidrit 330 në Tiranë, KESH-i i ka shitur CEZ-it 2.886.000 mijë kilovatë energji elektrike, por nga faturimet e CEZ-it rezulton sikur është konsumuar 3.940.413 kilovatë energjie…

 

http://www.gazeta-shqip.com/ekonomi/bd72462c80db0718c44172d4009f58ec.html

 

Betrug ohne Ende! Erfindung von Fake Kunden um den Verlust von Strom zuerklären, was aber normal ist in Albanien, weil viele illegale Anschlüsse haben.

 

CEZ Distribution is accused of over-billing customers for electricity that it received from the state-owned power producer, KESH.

The company is also accused of issuing hundreds of fake fines to nonexistent customers or to regular customers who are not notified of the fact, in order to raise the extent of its losses on paper and so justify seeking a hike in electricity prices from the regulatory agency, ERE.

The company is accused also of creating fictive customers in order to justify the high level of losses it has incurred on the grid.

http://www.balkaninsight.com/en/article/czech-power-giant-cez-under-investigation-in-albania 

 

Der CEZ Energie Versorger, schrieb einen Brief an die Weltbank, weil eine Garantie vorliegt

08 Prill 2012 – 13:25
Share
inShare

Konflikti me Qeverinë, CEZ
ankohet te Banka Botërore

TIRANE – Investitorët çekë, që blenë 76 për qind të aksioneve të shoqërisë së vetme të shpërndarjes së energjisë elektrike në vendin tonë, kërcënojnë seriozisht se do të venë dorë mbi fondin e garancisë, të krijuar me vendim të Bankës Botërore, në vitin 2009, para se të hynte kontrata në fuqi, duke qenë se, sipas tyre, humbjet financiare janë të papërballueshme. Dhe kjo, sipas CEZ Group, pasi vendimet e Entit Rregullator të Energjisë në Shqipëri kanë qenë të njëanshme. Por, para kësaj, ata kanë kërkuar një ndërhyrje pranë Bankës Botërore.

ARSYETIMI…
http://www.shqiptarja.com/news.php?IDNotizia=76087&IDCategoria=1

Schlimmer wie in 1997, die Aussichten der Wirtschafts Perspektiven für Albanien

Mittwoch, Februar 1st, 2012

 Nachdem wegen den kriminellen Albaner Banden, rund um Thaci, Berisha, Ahmeti, Fatos Nano, Ilir Meta, Haradinaj, beschlossen wurdem, die AMBO Öl Pipeline nicht zubauen, obwohl alle Verträge unterzeichnet waren, und das ein Grund für den Kosovo Krieg war, ist die entgültige Entscheidung auch bei Gazprom getroffen worden, alle Albaner Gebiete, bei Investionten rund um Öl- und Gas Pipelines zumeiden. Man baut lieber, weitere 300 km Umweg, über Griechenland mit der Italienischen ENI. Strom Probleme wie noch nie seit 1997, gibt es in Albanien, weil auch überall Strom Kabel gestohlen werden und Viele illegale Strom Anschlüsse, für die illegal gebauten Häuser bezahlen. Am schlimmsten sind die Staats Institutionen, welche ihre Strom Rechnungen nicht bezahlen, darunter als höchster Schuldner des MTKRS, das unter Ferdinand Xhaferrie, und Aldo Bumci nur wie so oft Nichts für den Strom bezahlen, aber die Funds verschwinden im Bodenlosen Nichts. 10 Jahre, keine Lösung dieses Problemes. Die Albanischen Banken, akzeptieren keinerlei Staats Garantien mehr, weil sowieso alle Garantien, dieses kriminellen Enterprise, Nichts wert sind.

Albanien ist schlimmer wie in 1997, weil die Banditen vor allem aus dem Kosovo und Nord Albanien, keinerlei Respekt mehr vor Menschen haben, noch vor Eigentum und ihrer Tradition der Plünderungs Feldzüge nachgehen, was man an Tausenden von illegalen Lokalen an der Küste und entlang der Autobahnen sieht.

Einsamer Höhepunkt war das kriminelle Treiben der Salih Berisha – Ilir Meta Regierung ab 2009, wo kein Gesetz mehr gilt!  2.600 Polizisten sind dem Staatsdienst ausschieden unter dem Lügner und Betrüger Lulzim Basha als Innenminister (2009-2011), wobei die meisten einfach die Nase voll haben, weil die vertraglischen Verpflichtungen u.a. auf Essens Bonus, auswärtige Einsätze, Extra Überstanden nicht gezahlt wurden.

Albanische Primtiv Verbrecher Banden im Null Justiz Staat Staat, führen ungehindert einen Terroristen Krieg gegen Investoren, wo Betrug, Null Gültigkeit von Gesetzen, Garantien bei Staats Verträgen eine Art Luft Nummer sind.

Es erinnert Historisch gesehen an Osmanische Reports, wo schon erwähnt ist, das Verträge mit Albaner Clans, Luft Nummern sind und nie etwas eingehalten wird.

January 20South Stream construction to start in December 2012

South Stream construction to start in December 2012

Economic growth for 2012, only 0.5%
31/01/2012

Economic growth for 2012, only 0.5%

The IMF prediction for Albania’ economic growth in 2012 is even more pessimistic.

In a recent document for the economic prediction, IMF corrected the latest figure by bringing it down to 0.5%. According to the IMF, the European crisis is affecting Albania too, which, according to this institution, had a smaller economic growth during 2011, with 1.1%. For this year, IMF had predicted on September an economic growth of 3.5%.

But after their mission, one month later, IMF lowered these figures to 1.5%, while their latest report said that the economic growth was under 0.5%. This unwanted prediction for the Albanian economy is on the same line with the IMF expectancies for other Southeastern countries, where the average economic growth is predicted 0.7% during 2012.

In the latest report IMF also gives the reasons. During 2012, IMF says that the inner demand is expected to be smaller, due to the decrease of remittances which are sent by emigrants, the more preserved loans from banks and the less fiscal encouragements by the government.

In the conditions of such a low economic growth, IMF advises that it is very important to establish a credible fiscal order for lowering the debt.
“This is another critical point, especially during this year, since Albania must encourage credibility for private investments and stimulate the economic growth”.

IMF says on this report that for encouraging the economic growth and productivity, the Albanian authorities must accelerate the reforms, improve the business climate and reinforce the property rights and agreements.
“The monetary policy should be easier, without forgetting the main objective for keeping the inflation under control”.

The latest IMF prediction for Albania’s economic growth during 2012 is among the lowest, almost the same with that of 2009, when the world was facing the first wave of the international crisis. Although the IMF predictions have been lower than the final results published by INSTAT, it remains a strong signal for the economic situation and the actions that need to be taken for staying as far as possible from the crisis of this year, which is expected to be as the most difficult.http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=4585

Ardian Fullani und die Wirtschaft stürzt ab: Schlimmer als in 1997: kein Schutz des Eigentum 

Vor wenigen Wochen:

Alarm-Signal von EBRD: Albanien das Wirtschaftswachstum für das Jahr 2012 wird 1,2% 
“Gazprom”, anashkalohet
Shqipëria dhe Maqedonia

TIRANE- Në faqen zyrtare të internetit të kompanisë ruse, më të madhen në Evropë për gas është publikuar harta e re, e cila tregon se ku do të kalojë koridori ndërkombëtar i tubacioneve të gasit që do ta furnizojë Evropën me gas nëpërmjet Italisë.

Në këtë hartë duket qartë se Maqedonia dhe Shqipëria nuk janë përfshirë në këtë projekt gjigand, thënë ndryshe tubacionet do të kalojnë nëpërmjet Greqisë së veriut dhe do të arrijnë në Itali.
Drejtori ekzekutiv i Gazpromit, Alexey Miller në mbledhjen e mbajtur pikërisht për rrjedhën e jugut më 20 dhjetor të vitit të kaluar ka folur për aktivitetet të cilat pritet të fillojnë shumë shpejt që ky projekt të bëhet realitet.

“Kemi gjithçka që është e nevojshme që të shpejtohet fillimi i ndërtimit të rrjedhës së jugut. Kemi bazë rregullatore, interes të madh nga ana e pjesëmarrësve në këtë projekt, paratë e nevojshme si dhe evidentimin dhe porositë e gasit nëpërmjet kompanive të mëdha nga Deti i Zi. Interesi për projektin është mjaft i madh, kurse ne jemi të përgatitur që ta plasojmë atë”, tha Miller.

Sipas të dhënave zyrtare të Gazpromit, rrjedha e jugut do të fillojë nga Rusia, nën Detin e Zi ku nj ëpjesë do të kalojë nëpër Rumani dhe Serbi drejt Kroacisë, kurse pjesa tjetër do të shkojë drejt Bullgarisë, do të anashkalojë Maqedoninë dhe do të kalojë nëpër Greqi, në fund do ta anashkalojë Shqipërinë në jug dhe do të ngjitet nëpërmjet detit Jon me Italinë.

Zyrtarisht ky projekt pritet të fillojë në dhjetor të vitit 2012 në të cilin janë paraparë të investohen miliarda dollarë për ta furnizuar Evropën me energji të re.

Megjithatë, është mjaft domethënëse dhe tregues shqetësues për Maqedoninë ky projekt. Çfarë planesh përgatiten për rajonin në të ardhmen, pasi u anashkalua Maqedonia dhe Shqipëria?
Rikujtojmë se në hartën e parë të cilën e kishin publikuar drejtues të Gazpromit, ishte paraparë që tubacionet të kalojnë nëpër Maqedoni dhe Shqipëri që do të ishte distancë më e shkurtë dhe siguri më e madhe për rajonin.
(zhurnal/shqiptarja.com)

KESH, no money for power supply
01/02/2012
cez albania
The Albanian Power Corporation (KESH) is plunged in financial difficulties and has been obliged to ask urgent help from the government.

The prolonged drought that continues for more than 1 year has ruined the poor finances of KESH. The import suppliers now are threatening the corporation that they will stop offering it.

The KESH financial balance received a shock last year, when they were obliged to import big amounts of energy, in order to guarantee the necessary supply for the country. By the end of the year, the government found a temporary solution by enabling KESH to loan from the private banks for paying the imported energy bills.

But the year did not end together with the financial problems of KESH. The drought continued and the country’s hydro reserves reached the lowest historical points, and the company has been obliged to buy energy from abroad. During January, KESH imported 14 million EUR of energy and the import might continue for the entire year, which is expected to be dry. But the fewer rains are not the only cause that have plunged KESH into crisis.

KESH is facing difficulties because CEZ has not paid 60 million EUR of debts for the power bought from KESH. CEZ says that they will pay the debt if the government will pay to them the debts created by the state institutions, who have not paid for electricity. Both companies have sued each other, and there is no final solution yet. In these conditions, the only possibility for the country to not have a crisis is the government’s financial intervention.

The government can review the 2012 budget

Having its own financial difficulties, the government doesn’t have a lot of solutions for helping KESH finances. Top Channel has learned that the Ministry of Finances is negotiating with CEZ for finding an agreement for the debts.

One of the solutions that is being negotiated, is that the debts of public institutions will not be paid at CEZ, but at KESH. Although there is no official figure, it is estimated that the state owes to CEZ around 100 million EUR. The government is proposing to pay some of these debts to KESH, from the unused funds at the Ministry, but this would be a temporary solution. According to the calculations, KESH needs an additional 100 million EUR for the entire year, in order to guarantee the country’s supply. This means that the 60 million EUR that KESH owes to CEZ are still not enough, and this would oblige the government to find another solution, that of reviewing the budget a few months after it was approved, by shrinking the investment funds and the other voices. And this time they will be obliged to pay KESH, because the banks do not accept anymore guarantees, since the government’s debt is considered at high risk.
http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=4597

Offenes Tor, nur noch für Profi Betrüger, welche mit der Regierung Betrugs Projekte inzenieren um Grundstücke zustehlen.

Das Mafia Ministerium MTKS, will 130 illegale Parteibuch Bauten in Lezhe im Archälogischen Parks privatisieren 

US Real Estage Mafia: SIVA Group, will Miliarden in Albanien, Kosovo und dem Balkan investieren :“The Millennium Casino & Resort”

Durres Terrorist: BLEDI MUSA SHUAIPI und die rund um die Xhafzotaj – SHIAK Mafia Familie des: Agim Hoxha

DW: Wenn Volks Terroristen die “Kultur der Straflosigkeit” in Albanien zelebrieren

Schlimmer als im Bürger Krieg 1997: Albanien und Eigentum, mit der Null Funktion einer Polizei und Justiz

Weil der Staat nicht funktioniert, und es über 100.000 Autos gab, mit Phantasie Auto Nummern oft aus England und dem Ausland, gibt es wieder eine Steuer- Zoll Amnestie! ca. 30 Millionen € umgerechnet wieder durch eine Amnestie verloren.

Die Verblödung der Albanischen Adminstration sieht man darin, das man durch die ständige Umsetzung in den Behörden, eine extrem dumme Klasse nun hat.

Selbige versucht nun nach Jahren die Gesetze zuverstehen. Ist man Idiot, hat gekaufte Schul Zeugnisse und schon ist man Mitglied im Club der Tausenden von Inspektoren, die zu blöde sind für irgendeine Arbeit, was ja in allen Berichten auch den wikileaks cables steht.

Nun will man die Fluss Zerstörungen durch Mafia Baufirmen beenden. Die Geldbussen zahlt sowieso niemand.

01 Shkurt 2012 – 18:16
Share
inShare

Shfrytëzimi i interteve
Gjoba 12 subjekteve

Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar gjatë një aksioni të zhvilluar për kontrollin dhe shfrytëzimin e paligjshëm të disa baseneve ujore përgjatë shtretërve të lumenjve Mat, Drin, Kir dhe Erzen, rezultuan se 12 subjekte shfrytëzonin materiale inerte gjatë periudhës së ndaluar.

Me Vendim të Këshillit të Ministrave dhe vendim Keshillit Kombëtar të Ujit nga 1 Nëntori deri ne 31 Maj, nuk lejohet shfrytëzimi i asnjë baseni ujor në të gjithë Shqipërinë.

INUK në bashkëpunim me policinë e Shkodrës sekuestroi të gjitha mjetet e kapura në flagrancë duke zbatuar të gjitha procedurat ligjore, në të 12 subjektet, të cilat ushtronin këtë aktivitet të paligjshëm, në nxjerrjen dhe shfrytëzimin e materialeve inerte në shtretërit e lumenjve.

Për të gjitha këto subjekte, Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar vendosi saksione administrative dhe gjoba me një vlerë totale 24 milion lekë. ah/shqiptarja.com/

Sowas muss man ja nicht kommentieren, die Albanischen Murks Firmen der Politiker und von kriminellen Geldwasch Firmen.

02 Feb 12 / 11:57:13
Ghost Companies Stalk Albania’s Energy Ambitions

Aspiration to become a regional electricity powerhouse by building hundreds of new power plants are running into sand amid allegations of corruption and murky bidding procedures.

Besar Likmeta

BIRN

Tirana

Sprengstoff Anschlag auf ein Spiel Casino in Shkoder, und die alte Verbindung zur Italienischen Mafia rund um Spiel Casinos

Montag, Januar 30th, 2012

Der höchste Britische Staatsanwalt: Keir Starmer, besucht für 2 Tage Albanien, weil die Britten, mit den tradionellen Plünderungs- Mord- und Drogen Clans, ein erhebliches Problem haben, wie überall in der Welt, wo identisch diese Banden in Albanien die Real Estage Betrugs Maschinerie am laufen halten, Landraub, Mord- Drogen Handel, Betrug als Partner der Politiker zur sogenannten „Gast Freundschaft“ gehört, in einem Monstrum eines Staates, mit Null Funktion der Institutionen.

Vor einem Jahr, wurde der Super Mafia Boss, der „Sacra Corona Unita“ dem uralt Verbündeten der Albanischen Mafia und der Apulischen Mafia nach Italien ausgeliefert. Albino Prutentino, spielte eine besonders wichtige Rolle auch beim Zigaretten Schmuggel mit der Montenegrinischen Mafia mit Dukanovic und seinen Partnern. Mindestens seit fast 30 Jahren, gab es diese Verbindung der Apulischen und Albanichen Mafia bereits, als Devisen Bringer auch unter Enver Hoxha, weil Nautische Informationen vor den Nachts fahrenden Schnell Booten schon damals warnten.

Engste Verbindungen, direkt zur Albanischen Regierung, ebenso zu Fatos Nano, Ilir Meta und dem hoch kriminellen Lefter Koka Clan in Durres, welche u.a. direkt beim Neuen Museum ebenso ein Spiel Casino haben, im Königs Schloss von Durres, ein Spiel Casino vor Jahren planten. Menschen Schmuggel, organisiert von Polizei Chefs, gehörte zü 100% zur Geschäfts Idee, des PM Ilir Meta und Fatos Nano.

In einem neuen Bericht bei der DW, der Weltbank Bericht über die Grundstücks Räubereien, wo Alles gefälscht wird von der Politik und nun 530 Bürger vor dem EU-Menschenrechtshof Klage führen.

Die Familie der Ministerin Majlinda Bregu, ist direkter Partner des verhafteten Super Italienischen Mafia Bosses Albino Prutentio

bregu sacra Corona Unita daniele Vicientino

Die Fakten Lage ist ganz klar, da kann die Ministerin noch so viel Unfug erzaehlen (Stellungsnahme von Majlinda Bregu, die natuerlich abgestreitet wie es Tradition ist, aber die Handels Register Auszuege, sagen etwas Anderes)und den Namen ihrer Schwester Ornela, welche mit Ervis Gjecaj liert istn verdrehen und sogar den Namen aus dem Handels Register loeschen lassen. Ervis Gjecaj, ist nun mal der Schwager der Ministerin Bregu, wo man sowieso fragen muss, wie bei anderen sogenannten Minister, was diese Leute ueberhaupt machen. Heute wurde ebenso abgehoerte Gespraeche mit dem ebenso verhafteten Apulischen Chef Daniele Vicientino veroeffentlicht. Die Interpol Aktion “Calipso“.

Bregu Schwestern Albanien

Ministerin Majlinda Bregu und ihre Schwester Ornela, welche mit Ervis Gjecaj, dem Super Mafia Boss geschaeftlich mit Albino Prutentio verbunden ist.

bregu mafioes

Spiel Casinos sind in den Zeiten der Verarmung eines Volkes, eine der wenigen Geschäfts Grundlagen, welche noch einen Aufschwung haben, denn 60% aller Albanischen Firmen und Geschäfte, sind Lokale, Restaurants und fast immer illegal gebaut. Das ist keinerlei Wirtschafts Grundlage für ein Land, denn alle Ratschläge, Hinweise, Vorlagen, wie eine Wirtschaft, oder der Tourismus funktioniert, wird von einer Idioten Klasse, ohne Bildung und Verstand komplett ignoriert und geht in einem Kommunistischen PR Sumpf der Propaganda unter.

2012.01.29 16.23
Shkodra, TNT Glücksspiel Räumlichkeiten
Eine große Menge an explosivem Material nicht in einem lokalen Gaming in der Stadt Lac Dejes Vau entschieden worden. Es war 01.00 Uhr Sonntag, wo nicht identifizierte Personen gesetzt wird eine kleine Menge von TNT Sprengstoff in der Glücksspiel-Gelände „Apex“, von den Bürgern mit den Initialen B. im Besitz A, 27, wohnhaft in der Nachbarschaft „Partizan“, Shkodra Stadt.

Die Bar ist in der Stadt Lac Dejes Vau in Shkodra und als Folge der Explosion beschädigt Fenster ein Fenster, Außentür des Gebäudes und ein Metallgitter entfernt.

Damage beim Menschen wurde nicht, da zu diesem Zeitpunkt Bar war geschlossen. Gelernt, dass die Autoren haben die Fensterscheiben zerbrochen und warf explosive Material im Inneren.

Wir sind auf eine vollständige Erklärung der Umstände des Ereignisses arbeiten, Identifizierung und Festnahme der Täter. Eines der Rennen, die von der Polizei untersucht wird, ist die vorsätzliche Zerstörung von Eigentum durch die Konkurrenz. Dies ist die zweite in den letzten 10 Tagen des Monats Januar dieses Jahres, stellte Sprengstoff in Shkodra.

Am 21. Januar Sprengstoff war draußen vor der Tür der Wohnung Admir Tafili Bürger in der Stadt Shkodra platziert. Polizei-Quellen sagen, dass die beiden Fälle untersucht zu machen, ist aber noch nicht die Täter identifiziert.

30/01/2012 07:37
Shqipëria 2011, kumar dhe varfëri
Emirjon Senja

Studime të ndryshme tregojnë një lidhje të fortë midis nivelit të varfërisë së një shoqërie dhe zhvillimit të tregut të lojërave të fatit në të. Nuk ka ende një përfundim të saktë nëse është varfëria dhe mungesa e shpresës ajo që sjell rritje të këtij tregu apo e anasjellta, por duke i shtuar këtyre edhe dëshirën për t’u gdhirë i pasur, krijohet terreni ideal për zgjerimin e kumarit.

Tregu i lojërave të fatit në Shqipëri po njeh një zhvillim të madh të paktën gjatë këtyre dy-tre viteve të fundit. Nëpërmjet krahasimit të statistikave zyrtare të numrit të pikave të hapura, taksave që paguajnë, makinave në përdorim, etj., si edhe reportazheve të ndryshme, ne kemi ndjekur ecurinë e këtij tregu gjatë dy viteve të fundit duke qenë në brendësi të asaj ç’ka është duke ndodhur. Të dhënat tregojnë se zhvillimi i tyre përkon pikërisht me periudhën kur familjet po përballen çdo muaj e më tepër me ulje të të ardhurave, rrjedhimisht edhe shkurtim të shpenzimeve duke prekur herë pas here edhe shpenzimet për ushqim, veshje, ilaçe apo shkollim.

Për të treguar një panoramë të ecurisë së kumarit në vendin tonë, gazeta ka siguruar listën e subjekteve që ushtrojnë aktivitet në fushën e lojërave të fatit, adresat e tyre, bilancet, pagesat mujore, numrin e makinave elektronike dhe ruletave për vitin 2011. Nga krahasimi i tyre me të dhënat e vitit të mëparshëm, del qartë se ky treg po lulëzon, ndryshe nga bizneset e tjera, të cilat po përballen me tkurrje të aktivitetit për shkak të konsumit të ulët. Kjo gjë pasqyrohet tek rritja e sallave dhe makinave, por sidomos tek rritja e detyrimeve mujore që paguajnë kompanitë në shtet.

Në Shqipëri funksionojnë disa lloje të ndryshme të lojërave të fatit si garat me qen, garat me kuaj, kazinotë, bastet sportive si edhe bingot. Këto tre të fundit përbëjnë pjesën dërrmuese të tregut të lojërave të fatit në Shqipëri, rrjedhimisht kanë edhe qarkullimin më të madh të parave.

Në fund të vitit 2010 bizneset e lojërave të fatit kishin 166 salla të deklaruara pranë Njësisë së Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit, ndërkohë që në fund të vitit 2011 numri i tyre është rritur edhe me tetë të tjera duke arritur në 174 salla. Gjatë kësaj periudhe ka pasur hapje dhe mbyllje sallash, por bilanci vjetor ka mbetur në plus 8. Sallat kanë një numër të konsiderueshëm makinash elektronike, i cili fillon nga 10, pasi është numri minimal për të marrë licencën, duke vijuar në 40, 50 apo edhe deri në 80 makina për secilën. Salla të ndryshme ndërkohë, kanë edhe ruleta elektronike. Sipas të dhënave zyrtare, deri në fund të dhjetorit 2011, në të gjithë territorin e vendit funksionojnë rreth 2 200 makina elektronike. Sallat e kazinove zakonisht hapen nga kompani të caktuara, të cilat kanë në pronësi një apo më shumë të tilla.

Tregu i kufizuar në pak “duar”

….

http://www.shekulli.com.al/shekulli/2012/01/30

Die Gelder der Mafia, werden direkt in illegal errichteten Immobilien gewaschen.

 1. Die Albanischen Drogen Kartelle, als Partner der Deutschen Politiker

  1. Fatos Nano Drug Allegations

   Date: Friday, December 01 @ 15:03:04 GMT
   Topic: Albania News

   Below is the translation of a document that was provided to me by a friend in Tirana. The report was assembled from conversations with three separate sources, one who works for an Albanian intelligence agency and two others who work within Nano’s circle. The translation tracks the original.

   Fatos Nano – Ex Prime Minister of Albania

   By Gary Kokalari – Political Analyst – Exclusively for ACLIS

   The current drug trafficking routes in Albania and their relations with Prime Minister Fatos Nano……………

  2. With this group works also the nephew of Bajram Ibro (Director General of the Police) as well as a trafficker named “Gezim” in Laprake, a peripheral neighborhood in Tirana. A second group within this group is that led by Lul (Lulezim) Berisha, Arjan Saliu, Klodian Saliu, Rudin Taullahu, Artur Begu dhe Arben Talja. This group is led directly by Leonard “Nard” Koka (brother of Lefter Koca), new deputed by the election in June 2009: Lefter Koca (Partia; Srapari Bande from Ilir Meta) and Hazmir Gashi / Partner of “Lul” Berisha.
  3. ……..
  4. ACL – 01 December 2006

  In Kruje, wurde ein Mann Nachts erschossen, der Strom Kabel abschnitt und stehlen wollte. Als der Haus Besitzer merkte, das das Licht ausfällt, nahm er seine AK-47 ging ins Freie und erschoss diese Gestalt. Am hellichtenTage, werden Ikonnen gestohlen. Bastiset avokati, koleksionist ikonash
  2 30/01/2012 07:28
  TIRANE- Bastiset shtëpia e avokatit koleksionist i veprave të artit. Autorët dy persona ende të panjohur mësohet se i thyen […]

 2. Der prominente Big Brother Sieger: Qetsor Ferunaj, wurde festgenommen, als er am hellichtenTage, Wasser Rohre abschnitt und stahl, in Orikum bei Vlore.

usw: ein Land ohne Justiz und die Polizei schützt sowieso kein Eigentum, sondern betreibt oft selbst mit Verwandten Plünderungs Orgien, wie in den alten Zeiten in 1997-98

Der Britische General Staatsanwalt besucht Albanien, weil man immer mehr Probleme hat mit den tradionellen Plünderungs und Mord Albaner, welche auch nach Brittanien wollen. gefälschte Unterlagen, für Asyl Anträge, der Banden sind eine Legende.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=227890

TIRANE- Kryeprokurori britanik, Keir Starmer vjen sot per nje vizite zyrtare ne Tirane.

Sipas axhendes se takimeve, diten e sotme ai do te takohet me prokuroren e përgjithshme Ina Rama, per diskutimin e marrëdhënieve dypaleshe, reformën në drejtësi dhe bashkepunimin ne luften kunder krimit te organizuar.

Takime jane planifikuar edhe me kreun e shtetit, Bamir Topi, kryeministrin Sali Berisha dhe Ministrin e Drejtësisë, Eduard Halimi.

Treffen der Lobbyisten / DAW mit Lulzim Basha, wegen einer Ausschreibung für einen neuen Boulevard in Tirana

Sonntag, Januar 29th, 2012

Am Montag, beginnt eine Ausschreibung, für die Gestaltung eines neuen Boulevards in Tirana, wo man natürlich bestens viel Geld versenken kann, u.a. durch Kompensations Zahlungen, oder einer Wirtschafts Tagung, welche dann örtliche Ganoven organisieren. Hier sind leidliche Erfahrung mit den kriminellen PD Banden, bestens bekannt u.a. seit r1996, als bei ersten Bundeswehr Einsatz – Übung in Albanien, man die Unterbringung von Offizieren im Hotel Tirana organisierte und Phantasie Preise damals dafür bezahlen sollte. Durch Wahlfälschungen ist die Betrugs Gestalt: Lulzim Basha, überhaupt Tirana Bürgermeister, wie ebenso die EU kritisierte. Seit Jahren bekannt, was der Dolmetscher Lulzim Basha im Gangster Unternehmen der DP Partei treibt.

Former US ambassador in Tirana, John Withers

“Unfortunately, the Albanian leaders, even when they are at the age of Prime Minister Berisha or Lulzim Basha, they lack of this trust. It has a vital importance for Albania to find other leaders, men or women, young or old, from whatever religion or ethnicity, but that have democracy fire is still shining”, Withers” Top-Channel

17.3.2012: Ex-US Botschafter: John Withers, über die „Gerdec“ Ermittlungs Sabotage :: Salih Berisha und Lulzim Basha sind keine Demokraten

Man trifft sich also mit jemanden, der bestens sogar durch Albanische Gerichte, für Betrug, Bestechung bekannt ist, was wieder einmal Alles sagt und sehr schlecht ankommt im Albanischen Volk.  Diese Rum Bestecherei, runierte Albanien, seitdem der Lobby Verein DAW auftauchte, was man besser als kriminelles  Enterprise verstehen kann.  Das Denkmal der „Autostrasse der Nationalen Korruption“ sprich für sich und wer damals schon aus Deutschland mitmischte. Ein legendärer Lügner, rund um die UNMIK (der geheime UNMIK Bericht) Ermittlungenim Organ Handel, wo Lulzim Basha der Haupt Dolmetscher war. Die Dümmsten, vergessen aber ebenso Alles im Balkan, was man oft bei Adminstrativen und Politikern erleben kann. update: der Ober Desaster Mann, der Bestechung rund um Betrug und dem AAEF: Michael Granoff, will auch aktiv investieren in die neue Stadt Planung, denn es gibt viel Geld, bei solcher Entwicklungshilfe zuunterschlagen.

Aber irgendwie müssen BMZ Gelder versenkt werden, damit die Deutschen Lobby Vereine, Industrie Vertretungen, überhaupt noch eine Existenz, im Murks Land Albanien haben. Durch Verlegung des Bahnhofes in Tirana, muss auch ein neuer Bahnhof gebaut werden. Beim sachkundigen Abteilungsleiter, muss man sich in allen Ländern erkundigen, aber mit Sicherheit nicht bei dem Bürgermeister, was mehr wie auffällig ist, aber nicht verwundert, denn was Anderes wie Bestechung und Visa Besorgung, haben diese Leute in Albanien noch nie zustande gebracht, wie Skandale um Siemens, Mercedes, Bodo Hombach im Balkan zeigen. Mit allen Mitteln, muss man Erfolg nachweisen, bei soviel Geld, was in einen Lobby Murks versenkt wird, wo noch die Kohl Regierung diesen Bestechungs Murks in Albanien in 1996, umgehend stoppte.

Video TV Info dazu: March of this year will mark the start of work on the new boulevard project, the segment from the train station to River Lanes. News of the President has announced the bashksie Lulzim Basha, who in a meeting with representatives of business, promised that from February 1 to all business services will focus on a single office by reducing bureaucracy. Business representatives of President Basha presented a series of requirements, expected to be addressed. Builders were stalled on the issue still unresolved for a category not yet mortgageable buildings. The promise of President Basha is that by 2012 will complete any mortgage facility that is pending in years. On the other hand new urban plan by the mayor shall have the well-defined spaces and building density. Präsentation am 27. Januar 2012 in Tirana Treffen mit Lulzim Basha, am 22.1.2012, wobei die Grundfrage ist, warum man sich immer mit einem Premierminister, oder Bürgermeister trifft, denn seriöse Abwicklungen benötigen solche Treffen nicht, sondern man bewirbt sich, oder reicht direkt beim zuständigen Abteilungsleiter seine Papiere und Bewerbungen ein. Und dann die Peinlichkeit dieses Herrn Hans Jürgen Müller, der auch dort auftaucht, welche in einem Meer von Betrugs PR, für Albanien, rund um die Visa Versorgung auch von Berufs Verbrechern, bis vor kurzem gezielt falsche Informationen über Albanien verbreitete, was u.a. auch zum Schnell Schuss Bankrott von dem „Praktiker“ Markt führte und viele Deutschen verloren viel Geld in Albanien, einem Land ohne Justiz und Gesetze. siehe auch die Pleite der EVN, welche nur extreme Verluste in Albanien hat. Wasser Projekt in 2009: “Beste Arbeitsbedingungen für EVN”:: 2011- ein starkes Abschreibungs Modell Aber irgendeinen Erfolg, braucht man halt rund um den doch sehr neuen Deutschen Industrie- und Handelsvereinigung, mit Annette Kasten. Viel Geld, was der Steuerzahler bezahlt, für NGO’s, welche es früher nicht gab, und wo man besser Geschäfte noch machen konnte und ohne Bestechungsgeld Papiere und Verträge erhielt. Seitdem diese DAW – Gestalten in Albanien auftauchten, rund um Siemens, Mercedes und Co. ging es mit System bergab in Albanien, weil die Intelligenz,diesen Bestechungs- und Betrugs Zirkus für die Albaner Mafia nicht mitmacht. Der Visa Skandal lässt grüssen.

Was mann immer beim PM oder hier Bürgermeister will, sagt ja Alles!

23/01/2012 17:03 Basha: Tirana, interes për investitorët Investitorët gjermanë shprehin interes për projektin e zgjatimit të Bulevardit si dhe për ndërtimin e terminalit multimodal të pasagjerëve. Ky fakt i’u konfirmua kryebashkiakut Basha nga Presidenti i Shoqatës Ekonomike Gjermano-Shqiptare Hans Juergen Mueller dhe Anette Kasten, drejtore e  Filialit të Dhomës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë, në një takim të zhvilluar në Bashkinë e Tiranës. Gjatë këtij takimi, kreu i Bashkisë i njohu investitorët me masat konkrete te marra, si heqjen e 60 tarifave dhe uljen e taksave bashkiake, masat për nxitjen e investimeve vendase dhe të huaja, reduktimin e lejeve dhe licensave si dhe ngritjen e nje sporteli unik per aplikimin per to. Basha bëri të ditur se me Vendim të Këshillit Bashkiak, do të operojë pa taksë, për një periudhë katër vjeçare, çdo biznes që punëson mbi 50 punonjës. Kryebashkiaku mirëpriti propozimin e bërë nga Hans Juergen Mueller dhe Anette Kasten, që në muajin qershor, në Tiranë të zhvillohet konferenca ekonomike Shqipëri-Gjermani. http://www.shekulli.com.al/shekulli/2012/01/23 27 Janar 2012 – 17:32 Share inShare Bulevardi i ri i Tiranës Basha: Projekti gati në mars Të tjera rreth shkrimit TIRANË – Bashkia e Tiranës do të nisë në muajin mars, projektin për bulevardin e ri të kryeqytetit, konkretisht segmentin nga Stacioni i Trenit deri tek lumi i Lanës. Kryebashkiaku Basha gjatë një takimi me përfaqësues të biznesit tha se 7 nga 20 arkitektë me njohur në botë do të paraqesin më 9 mars projektet per bulevardin e ri të Tiranës para një jurie ndërkombëtare. “Në këtë mënyrë ne do të kemi një hap më afër, me përzgjedhjen e fituesit, nisjes së punës për ndërtimin e këtij aksi të rëndësishëm zhvillimi për qytetin e Tiranës, sepse përtej vlerës monumentale, urbanistike, ambientale, estetike, qytetare është një aks i fuqishëm i zhvillimit urban të Tiranës, i zhvillimit ekonomik të Tiranës”, tha Basha. Kryebashkiaku deklaroi se nga data 1 shkurt te gjitha shërbimet e biznesit do te përqendrohen ne një zyre te vetme duke reduktuar burokracitë. Përfaqësuesit e biznesit i parashtruan kryetarit Basha një sërë kërkesash, që pritet të marrin zgjidhje. HIPOTEKAT Ndërtuesit u ndalën tek çështja ende e pazgjidhur për një kategori ndërtimesh ende te pa hipotekuara. Premtimi i kryetarit Basha është që brenda vitit 2012 do të përfundojë çdo hipotekim objekti që ka mbetur pezull në vite. “Hipotekimi do të fusë në treg 700 mln euro capital. Asnjë objekt me leje të bashkisë nuk do jetë pa hipotekë. Ky proces do përfundojë brenda 2012-s, edhe sikur të kërkojmë ndryshime ligjore”, tha ia. Nga ana tjetër plani i ri urbanistik sipas kryebashkiakut do të ketë të mirëpërcaktuar hapësirat dhe dendësinë e ndërtimit. (aq/shqiptarja.com) 

Die USA verweigern gerade einem Lulzim Basha, irgendwelche wichtigen Termine in den USA, selbst bei diesen Lobbying Kosten ständig. Was Deutsche Lobbyisten nicht stört! Und immer diese peinlichen Fotos

In den USA komplett gemieden! Keine Treffen!

Im Detail!

31 Janar, 2012 Flash / Politikë | nga AMA-News
Zbulohet mashtrimi. Uashingtoni: Takimi me Bashën nuk ishte zyrtar http://www.ama-news.al/2012/01/zbulohet-mashtrimi-uashingtoni-takimi-me-bashen-nuk-ishte-zyrtar/

siehe mehr Details!


Berufs Betrüger Lulzim Basha fliegt nach Washington: “Innovation in Albania: Changing Government’s Relationship to its Citizens”
Lulzim Basha,, ist so eine Art Communikator, für die dümmsten CIA Gestalten, wie Daniel Fried, oder Ferdinand Yhaferrie rund um den kriminellen US Senator Eliot Engel.

Der extrem kriminelle Salih Berisha, erhielt nicht einmal eine Einladung, für das Wirtschaftsforum in Davos, wo auch Frau Merkel vor wenigen Tagen teilnahm, ebenso meiden US – EU Politiker Kontakte mit diesem Verbrecher aus irgendeiner besonderen Ecke der Idiotie. Seine US Lobbyisten haben sich von ihm ebenso total distanziert, während nun der in mehrere Betrugs Geschichten verwickelte Lulzim Basha, nach Washington eingeladen ist, um den Abgang von Salih Berisha zuregeln, der 100 mal schlimmer ist, als ein Gaddafi und eine Schande für jede Kultur sowieso. Salih Berisha, bei einem der letzten Treffen in Davos. 27 Janar, 2012 Ekonomi | nga AMA-News Çudi, Berishën e mrekullive ekonomike nuk e ftojnë në Davos…?! Vizitat e kryeministrit Berisha pothuajse çdo vit në konferencën e Davos-it, ku flitet për ekonominë, kanë qenë gjithmonë një motiv krenarie për këtë të fundit, sepse kishte mundësinë të shtrëngonte duart me disa prej liderve kryesorë të Europës dhe botës. Këtë vit, Berisha nuk është ftuar në konferencën e përvitshme të Davos-it, edhe pse ai thotë se modeli ekonomik shqiptar është ndër më të suksesshmit në Europë dhe për këtë arsye, mund të jepte këshilla të vlefshme. Megjithatë Berisha e ka gjetur vendin ku të japë disa leksione për ekonominë: Klubin e Biznesit Shqipëri-Francë. “Koha, siç e theksuat, është e veçantë, por krizat janë sfida nga të cilat dilet me një horizont të ri. Kriza e borxheve dhe e Euros ka pllakosur Evropën. Natyrisht, Shqipëria ndjen pasojat e saj, por realitetet duhet t’i njohim ashtu siç janë. Modeli shqiptar është model i bazuar në taksat më të ulëta, në dorën më të shkurtër të qeverisë, në peshën më të vogël të sektorit publik mbi sektorin privat, në standardet më liberale dhe gjithnjë në zgjerim”, ka thënë Berisha. ……….. http://www.ama-news.al/2012/01

Jetzt gibt es einen EBRD Kredit, für eine Architekten Studie, für den neuen Bahnhof rund um Privat Investoren.

23/02/2012 15:21

 

Berzh, 500 mijë € për projektin e terminalit

 

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të financojë studimin dhe projektin për terminalin e ri multimodal të trenit, linjave urbane dhe interubane dhe të tramit në Tiranë. I gjithë investimi llogaritet të kushtojë 20 milionë euro dhe do të kryhet në partneritet publik-privat ku përfshihet BERZH-Bashkia e Tiranës dhe investitorë privat.

“Terminali i ri Multimodal do të akomodojë atje pothuajse 10 linja autobusësh, që do i hiqen qarkullimit dhe stresit të transportit publik në Tiranë, mbi 400 mikrobusë të cilët vijnë nga veriu dhe nga jugu do të akomodohen atje, por njëkohësisht edhe rreth 350 taksi”, tha nënkryetarja e bashkisë së Tiranës, Jorida Tabaku. 

update:

12.3.2012: Klientel Politik ohne Ende rund um den Strohmann von Salih Berisha: Bashkim Ulaj und die neue Tiefgarage in Tirana