Archive for the ‘Albania – Politic’ Category

Idiotie Regierung von Albanien und dem Kosovo. Uni Dekan „Frederik Çuçllari“, mit gefälschten „Master Diplomen erwischt

Donnerstag, Oktober 6th, 2016

Steil bergab, geht es mit der Bildung im Kosovo und Albanien, wo Tausende ohne jede Ausbiluung Lehrer spielen.

Frederik Çuçllari, Dekan der Universität „Fan Noli“ in Korce, hat gefälschte „Master“ Diplome, was Journalisten bei einer einfachen Überprüfung herausfanden. Bis zum Mafia Dumm Präsidenten Bujar Nishani, habe Politiker nur gekaufte, selbst produzierte Diplome und Schulzeugnisse. Durchaus von den EU, Deutschen Ratten kopiert, wo EU Kommissar Johannes Hahn, seine Hirnlosigkeit im Balkan austoben darf, wo es guten Club Service immer gibt.

Die Vernichtung des Albanischen Bildungs System: negativ Rekord: 57 % der 15 jährigen Albaner sind „functional illiterate“

Neben der Deutschen- US Korruption, korrupter Diplomaten und Politiker hat man 1 : 1 das Deutsche Null Bildungs System übernommen, von Hamburg, Berlin, Niedersachsen und über die korrupten DAAD Leute von Georg Soros, wurden nicht nur Visas für Sex verkauft, sondern gefälschte Deutsch Zertifikate ebenso akzeptiert und mitaufgebaut.

Albanien: 40 % der Administration hat gefälschte Diplome – Administrata, 40 % me dëftesa dhe diploma false

Im Lande ohne Bildung, ohne Justiz: Albania MPs Back Controversial Education Law

Man kauft sich Schul Zeugnisse und Titel in Albanien

75 % der Deutschen sind nicht Universitäts tauglich, über 90 % nicht mehr für eine Ausbildung.

Die Weltbank warnte ebenso 2010, das diese schlechte Bildung, die Wirtschafts Entwicklung Albanien’s behindere. Inzwischen ist die Lage so schlecht, das alle Wirtschafts Verbände vor Ort, nicht nur Korruption und Betrug hart kritisieren, sondern die Bildung. Albanische Rektoren erzählen, das die Studenten nicht einmal einen einzigen Satz richtig schreiben können. = das Deutsche Idiotie Modell.

Kapet Dekani i Fakultetit Ekonomik me diplomë false të nivelit Master

Kapet Dekani i Fakultetit Ekonomik me diplomë false të nivelit Master GazetaExpress E mërkurë, 05 Tetor 2016 21:04

Frederik Çuçllari mban postin e Dekanit në Universitetin “Fan S. Nolin” në qytetin e Korçës, falë një masteri që ai thotë se e ka kryer në një universitet në Bullgari.

Por ndryshe nga sa shprehet dekani, një qytetar që ka trokitur në redaksinë e emisionit investigativ “STOP” pretendon të kundërtën. Sipas Agron Dalipajt, i cili rastin e ka denoncuar edhe në Prokurorinë e Korçës, masteri i paraqitur nga dekani është i parregullt.

Rasti në fjalë u ndoq nga prokurori Elsion Sadiku, i cili në fund e mbylli çështjen, pasi sipas tij, gjithçka rezultonte në rregull.

Stafi i “STOP” iu drejtua dekanit, rektorit dhe prokurorit të çështjes, të cilët dhanë të tre versione të ndryshme.

Të gjendur në këtë situatë, “STOP” vendosi që të kontaktojë Universitetin në Bullgari. Në përgjigjen zyrtare të këtij universiteti, thuhet se nuk ka programe master part time, ndryshe nga sa thotë dekani.

Agron Dalipaj, denoncues :Kam bërë një denoncim, i cili kaloi në Prokurori”.

Çfarë denoncove në Prokurori ?

Agron Dalipaj: “Midis të tjerave, denoncova dhe për diploma të dyshimta, siç flitej në shtyp, i cili nuk u përgënjeshtrua asnjëherë dhe konkretisht për dekanin e Fakultetit Ekonomik, z. Frederik Çuçllari dhe Prokuroria i vazhdoi hetimet pa masë. I bëra dy herë kërkesa që të më thërrisnin për të dhënë informacion, nuk më thirrën asnjëherë dhe prokurori e mbylli çështjen duke treguar se ai e ka diplomën në rregull. Në vendimin e prokurorit Elsion Sadikut, thuhet që Prokuroria hetoi çështjen dhe pyti disa studentë që kanë mbaruar në Blagoevgrad të Bullgarisë dhe diploma është e rregullt. Sipas tij, zotëria në fjalë ka kryer masterin 3 herë nga 5 muaj, i ka marrë leksionet dhe i ka dhënë provimet në anglisht, por të dhënat e mija janë që ky zotëria s’ka vajtur fare në Bullgari dhe është bërë me diplomë dhe sot është dekan”.

Stafi i “STOP” kontaktoi me vetë dekanin, prokurorin dhe rektorin, të cilët paraqitën deklarata të ndryshme.

Frederik Çuçllari -Dekan i Fakultetit Fan S. Noli: “Kam lëvizur ditët e shtuna dhe të diela sepse kam punuar me plan mësimor personal të posaçëm, në bashkëpunim siç iu thashë edhe më parë, midis Fakultetit të Ekonomisë dhe Universitetit të Korçës”.

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë, vendimi për pushimin e çështjes penale.

Rektori: “Masterin e kanë bërë online, domethënë e ka bërë pa shkëputje nga puna”.

Stafi i “STOP” kontaktoi sërish me dekanin, Frederik Çuçllarin.

“Është një çështje që edhe mua më intereson ta zbardh, pavarësisht se dy organe të shtetit shqiptar janë marrë me zbardhjen, Ministria e Arsimit që e ka detyrim ligjor dhe më tej Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë. Ky ka qenë një master i marrë në kuadrin e një bashkëpunimi midis Universitetit Fan S. Noli të Korçës dhe Universitetit Neofit Rilski të Bullgarisë, konkretisht të Fakultetit të Ekonomisë. Masteri nuk ka qenë online, ka qenë një master kur duhet të ishe prezent, por organizimi ka qenë si i sistemit me kohë të pjesshme, domethënë nuk kam patur nevojë që të jem prezent gjithë kohën në universitet, kam shkuar periodikisht.

Ne kemi dokumentacion marrë nga sigurimet shoqërore në Korçë, ku ju figuroni që jeni paguar në Universitetin Fan S. Noli të Korçës. Si është bërë kjo procedurë ndërkohë që ju keni bërë masterin në Bullgari?

Frederik Çuçllari: “Në këtë aspekt mund të ndiqen normalisht të gjitha lëvizje e mia dhe në sistemin doganor. Unë kam lëvizur ditët e shtuna dhe të diela sepse kam punuar me plan mësimor personal të posaçëm në bashkëpunim midis Fakultetit të Ekonomisë dhe Universitetit të Korçës. Lëvizjet e mia kanë ndodhur rrallë herë ditëve të premte, natyrisht dhe të enjteve duke kërkuar dhe duke marrë leje nga instancat përkatëse, pa prishur aspak procesin mësimor.”

Emisioni “STOP” është interesuar pranë Fakultetit, për të mësuar më tepër se çfarë përmban kjo marrëveshje dhe bashkëpunim midis dy universiteteve dhe përgjigjja zyrtare, pikërisht nga universiteti vjen e firmosur edhe nga rektori i këtij universiteti, Ali Jashari, ku thotë se nuk ka asnjë marrëveshje të tillë, duke hedhur poshtë kështu pretendimin e Çuçllarit.

Por a ka Universiteti i Bullgarisë “Neofit Rilski” një program për kryerjen e masterit me kohë të pjesshme?

“STOP” është interesuar pranë fakultetit në Bullgari përmes një emaili, duke e pyetur mbi programet e masterit dhe nëse ka programe masteri part time.

Përgjigjia zyrtare që vjen nga universiteti në Bullgari, pikërisht nga zyra për studentët ndërkombëtarë, është si më poshtë:

“Përshëndetje,

Në përgjigjje të pyetjes tuaj për programin master në ekonomi, ju informoj si më poshtë:

Si një student ndërkombëtar, ju nuk mund të studioni edukimin me kohë të pjesshme, vetëm me kohë të plotë.”/

Temat:


Kommentar: keine Antwort zu der Vernichtung und den Fakten auch um reine Mafia Universitäten von Minister Genc Pollo und M. Tafaj
Die Albanischen Professoren, Polizei Chefs, Richter und nahezu 100 % der Dumm Staatsanwaelte, haben kein Problem, wie Politiker das man die eigene Dummheit zeigt.

Albanische Nachwuchs Politiker im Sumpfe der Inkompetenz und Dummheit: Gerdi Bogdani

Now, once you have the jobs, you also need to make sure that workers have the right skills for those jobs, and
right now, 30 percent of employers in the Region complain that they cannot find the workers with the right skills. This is
because the education system and the training systems are not producing graduates with the right skills.
What you have seen on the graph is the PISA test, which is an international test that is given to 15-year-olds,
and that graph shows that a very large percentage of 15-yearolds in the Region are functionally illiterate. That means they
cannot read a text and use the information in the text to solve problems. In Azerbaijan and Kyrgyzstan, over 70 percent of 15-
year-olds are functionally illiterate, but even in richer countries like Bulgaria and Romania, 40 percent of 15-year-olds
are functionally illiterate.
So the education systems need to be fixed to ensure they are producing graduates with the right foundation of
knowledge and the right skills, and the training systems need to be fixed to make sure that workers can upgrade their skills
continuously during their lifetime.

http://www.worldbank.org/content/dam/Worldbank/document/eca/Europe%20and%20Central%20Asia%20Economic%20Update%202013_Press%20BriefingTranscript.pdf

und

http://ddp-ext.worldbank.org/EdStats/ALBwde07.pdf

http://siteresources.worldbank.org/INTPSIA/Resources/490023-1120841262639/Albania_PSIA_Education.pdf

http://siteresources.worldbank.org/EDUCATION/Resources/278200-1099079877269/547664-1099079934475/Edu_Quality_Economic_Growth.pdf

Der Gangster Boss: Edi Rama in New York, weil seine eigenen Adviser und Regierungs Mitglieder zu dumm für Alles sind.

Mittwoch, April 13th, 2016

Kostet nur etwas Geld, wenn man einen Foto Termin haben will, was Edi Rama schon in 2013 gemacht hat. Es gibt genügend US Lobby Vereine, welche von der Albaner Mafia Geld erhalten, zuletzt 2,8 Millionen $ bezahlte die Berisha Regierung an die US vermurksten Gestalten des Krieges, des Mordes, der Korruption.

Edi Rama, zu korrupt und dumm für einen Regierungs Chef, hält sich in den USA wieder einmal auf: selbst foreign policy schreibt bereits, das seine Adviser Idioten sind, keine Kompetenz haben. Teilweise lebt die Regierung von Betrug, Erpressung und vor allem Klientel Mafia Politik inklusive Geldwäsche wie in alten Zeiten. Millionen € schwere Bußgelder sprach nun der EU Menschenrechts Hof aus, weil der Gangster Edi Rama, fremde Grundstücke an Mafia Clans illegal gab in Tirana, zur Bebauung. Bekanntlich sind 59 % der Albaner functional illerate, vor allem auch weil die Besten auswandern. 4 aktive Minister wollen die Internationalen verhaften, nachdem Ex-Minister Ksera, weitere 3 Ex-Minister.

Spektakel im Mafiosen Treiben u.a. auch Waffen und Drogen Schmuggel, weil die Amerikaner ein „Schwarzes Loch“ in Europa brauchen, für ihre Terroristen Ausbildung, Drogen und Waffen Schmuggel, denn Albanien lieferte auch die Waffen für die Ruanda Massaker in 1994, mit Original Chinesischen AK-47, ebenso die Gerdec Kathastrope ist eine Legende, durch Kriminelle Banden des US Department of State und des Pentagon:

Kein Staats Besuch, keine Einladung nach Washington zu kommen, kein Arbeits Besuch: Also Spektakel, für „dunkle“ Geschäfte im Hintergrund.

1  Erbärmliche Show, denn was soll das Meeting bringen?
2
3
4
5

Dumm umgibt sich mit dumm, also landet Edi Rama in New York, denn das Amerikanische Bildungs System ist ebenso schlecht wie das Albanische.

http://illyriapress.com/illyria_content/uploads/2013/09/martin-shkreli-Edi-Rama-300x300.jpg

Edi Rama und die US-Albanische Mafia, wo das FBI schon in 2003 in einem Senats Hearing warnte.

einige Ausschnitte jüngst von Foreign Policy: Mr. Rama’s recruitment of inexperienced apprentices and corrupt loyalists „Mr. Edi Rama’s government is incompetent and a prey to a significant influence of Islamic State; it must be emphasized that Albanian National Intelligence Service has been infiltrated by Islamic State agents and its well trained officers ——Mr. Rama’s Government members who constantly pressure foreign investors for huge bribes and expensive vacations abroad.—- came to power thanks to his deep connections with criminal factionsdrug barons, money laundering …

und Edi Rama: Europe’s wealthiest and controversial politician

Mafia Syndikat Edi Rama and Albania: Amidst relentless oligarchy and European Union integration

 

Die Edi Rama Regierung gibt eine Öl Bohr Lizenz an eine Offshore Firma und der SP Abgeordnete Rakip Suli

DIHA: der System Betrugs Terror gegen Investoren in Albanien und dem Kosovo

More than half of businesses the businesses at the German Association of Trade and Industry DIHA, give a negative evaluation to the economic situation in Albania, compared to one year ago.

Korrupte Gangster: Hillary Clinton und Edi Rama

Korrupte Gangster: Hillary Clinton und Edi Rama

Die Amerikaner stellen ein Ultimatum, für die Verabschiedung der Justiz Reform

Comedy Show der Albaner Mafia: Edi Rama: „We will clean ‚jungle‘ of property titles with 11.000 hectares of fake property titles”. „

Albanien muss nach EU Gerichten 1,3 Millionen € Entschädigung zahlen an die Valio Schiffahrts Gesellschaft und weitere 7,5 Millionen € an Alt-Eigentümer

Albanien: grausame Geschichte, wunderbares Land

Eine Rundreise durch den Süden Albaniens bietet unterschiedliche Kulturen und spannende Landschaften, die mit Auto und zu Fuß leicht erforscht werden können – und eine Geschichte, die viele Narben und noch mehr Schönheit hinterlassen hat

 

 

Skandale ohne Ende, wie kriminelle Richter Grundstücke stahlen für viel Geld.
Der Richter Ervin Pollozhani, hat der alten Elbasan Familie: Familja Mukja: 24.000 qm gestohlen und es einer Ortsfremden Familie gegeben, natürlich ohne Gerichts Verhandlung, mit dubiosen Papieren aus Tirana, wie die Richterin Dhurata Bilo in Durres, identisch in einem grossen Grundstücks Raub für Nord Albanischen Berisha Banden tat.

Ja si u grabitën 24 mijë metra katrore tokë me një vendim të paligjshëm gjykate

12884468_927243260707389_453248580_nFamilja Mukja akuzon gjyqtarin Ervin Pollozhani, KLD dhe Ministria Drejtesisë heshtin

Nga Bujar Xhelili

Skandalet me pronat dhe trojet e ish-pronarëve në Elbasan nuk mbarojnë kurrë. Ato kanë të njëjtët autorë, gjyqtarët të cilët me vendime të paligjshme u kanë grabitur troje dhe prona të tjera qytetarëve të Elbasanit, pavarsisht se pronat e tyre kishin edhe tapi të 100 apo 150 viteve më parë. Grabitja e trojeve ka ndodhur duke shkelur ligjet e shtetit, duke shkelur etikën profesionale, dhe duke marrë rryshfete në miliona, duke ngritur në sistem korrupsionin. Një rast i tillë ka ndodhur edhe me familjen e vjetër elbasanase të zotit Alush Mukja, ku pavarsisht se trashegimtarët e tij kishin fituar në të gjitha shkallët e gjyqsorit token prej 24 mijë metrash katrore, dhe pavarsisht se kishin nxjerrë edhe çertifikatën e re të pronësisë nga ZRPP, ka mjaftuar një vendim i paligjshëm i një gjyqtari të korruptuar të quajtur Ervin Pollozhani, që prona e tyre ti kalojë padrejtësisht një personi që nuk dispononte asgjë, asnjë dokument zyrtar dhe ligjor, asnjë provë shkresore dhe materiale, veç milionave që korruptoi gjyqtarin.

Si ka ndodhur ngjarja e turpshme për Gjykatën e Elbasanit

Familja Mukja është një prej qindra familjeve autoktone në Elbasan, që ka trasheguar troje dhe prona te tjera. Ajo trashegonte nga gjyshi i tyre zoti Alush Mukja, veç të tjerave edhe një siperfaqe toke prej 24 mijë metrash katrore e cila ndodhet në aksin rrugor Elbasan-Metalurgjik, dhe pikerisht atje ku sot është ngritur një qender e madhe tregetare, buzë rrugës. Në vitin 1946 ish-qeveria komuniste ja ka marrë pronat edhe zotit Alush Mukja, gjithashtu edhe token në fjalë e cila ishte pjesë e pronave të tij, dhe vetëm pas afro 45 viteve trashegimtarët e tij e rimarrin atë, duke paraqitur në KKKP , Bashki dhe ZRPP, një Tapi Prone të vitit 1917, sipas të cilës, Alush Mukja “ishte pronar i trualli 24 mijë metra katrore, pronë në dalje të qytetit të Elbasanit”. Realisht trashëgimtarët e familjes Mukja, nipërit dhe mbesat e tij, deklaruan për “Bulevard” se “në tapinë e vjetër të vitit 1917, thuhet shprehimisht se “gjyshi ynë Alush Mukja ka kufitarë në këtë prone edhe Haxhi Halilin, Xhemali Qorrin, Met Shengjergji, dhe Isuf Sejdinin, ndërkohë që pasi kemi dorezuar dokumentacionin në Kadaster, Bashki, KKKP, neve na njihet toka, dhe marrim tapinë e parë nga ZRPP, dhe më pas edhe tapinë e re , pas fitimit të proceseve gjyqsore”. Duke vazhduar tregimin e tyre për “Bulevard” trashegimtaret e Alush Mukjes thanë se “pikerisht në këto momente na del në skenë një fare Ligor Boçi, pjestar i familjes së Mihal Boçit, dhe na hedhin ne në gjyq neve, duke pretenduar se “toka eshte e jona”. Një pretendim skandaloz, absurd, i pabazuar në ligj, në dokumente ligjore dhe logjikë njerezore. Por atë që nuk e pranojnë ligji dhe logjika, duket se e pranon korrupsioni gjyqtarëve. Nisin gjyqet dhe ne si trashegimtaret e gjyshit tonë Alush Mukja fitojmë të gjitha gjyqet, në te gjitha shkallët deri tek Gjykata e Larte, pra marrim të drejtën tone, pasi kishim dhe kemi, edhe sot një dosje të madhe me dokumenta ligjore, tapi të vjetra dhe të reja. Ligor Boçi e rihap proçesin gjyqsor ndaj nesh, dhe humbet sërish, duke patur kundër ZRPP, Kadastren, KKKP, Gjykatat, etj. Gjyqi u zhvillua ne Elbasan, pa na njoftuar fare ne trashëgimtarët e zotit Alush Mukja per gjithcka, dhe gjyqtar i çështjes ishte Ervin Pollozhani (sot gjyqtar ne Tirane), i cili mori në shqyrtim padinë e pabazuar ne ligj të shtetasit ligor Boçi, kundër Bashkise Elbasan, KKKP, dhe duke i dhënë të drejtën një njeriu mashtrues, duke na marrë 24 mijë metra katrore toke neve, dhe duke ja dhënë atij”. Skandal të tillë nuk ka parë ndoshta edhe drejtësia e Enver Hoxhës. Trashegimtaret e familjes Mukja deklaruan për “Bulevard” se “ne e kemi denoncuar shkeljen ligjore të paparë ndonjëherë në Shqiperi në 2008, tek KLD, tek Ministria Drejtesise, tek Presidenti asaj kohe zoti Bamir Topi, por gjyqtari i korruptuar nga milionat e marra Ervin Pollozhani, ka marrë nga ekipi kontrollit KLD vetem “Vërejtje” dhe kaq, ndaj ne kerkojmë përmes medias, dhe gazetës dinjitoze “Bulevard” të sensibilizojmë Ministrine e Drejtesisë dhe kreun e saj sot zotin Ylli Manjani , KLD dhe Presidentin aktual Nishani të nisin ndaj gjyqtarit të Gjykates Tiranë Ervin Pollozhani ndjekjen penale dhe të na kthehet vlera e tokës së shitur padrejtesisht……

 

Ja si u grabitën 24 mijë metra katrore tokë me një vendim të paligjshëm gjykate

Bei der als Verbrecher Organisation bekannten USAID Organisation, welche nicht weiß wohin ihre Gelder gehen, wie Caritas und das Rote Kreuz, taucht Edi Rama natürlich auf.

 

Rama takon Gayle Smith të USAID:
Mbështesim idenë e fesë në shkolla
USAID pritet që të mbështesë qeverinë shqiptare në zbatimin e projektit për përfshirjen e besimit fetar në shkolla.

Wo Milliarden verschwanden und wo Idioten die Haus Meister und Direktoren der Schulen sind, obwohl 4.000 Lehrer keine Ausbildung haben


Schul Toilette, welche real schon 10 mal bezahlt wurde

Agron Duka: wurde Präsident der Agar und Umwelt Partei des Alt-Kommunisten: Lufter Xhuveli

Samstag, März 26th, 2016

Das Grauen für die Internationalen: Die grossen Gangster Familien sind Kandidaten bei den Kommunalwahlen: Agron Duka bis Arben Ristani

Wahrscheinlich will Agron Duka im Mafia Syndikat des Edi Rama mitmischen, wo der Schwager Lefter Koka schon Skandal Minister ist.

Mafia Syndikat Edi Rama and Albania: Amidst relentless oligarchy and European Union integration

Agron Duka, der Pate von Shiak, wechselt wieder die Partei. Er wurde nun Präsident der Umwelt und Agrar Partei, welche praktisch keine Wähler hat, von dem Alt Top Kommunisten und Ex-Minister der Null Funktion: Lufter Xhuveli

The Environmentalist Agrarian Party (Albanian: Partia Agrare Ambientaliste) is an Albanian political party, founded in 1991.[3] The party is led by Lufter Xhuveli. Initially the party was known as the Agrarian Party of Albania (Partia Agrare e Shqipërisë), until a name change took place in 2003. It is a reformist party that supports a free market economic system.

Video e vitit 1986, Lufter Xhuveli pret Ramiz Alinë

Një video e gjate 13 minuta, tregon copëza nga programet e Televizionit Shqiptar katër vite para rënies së komunizmit në vendin më të izoluar të Europës. Filmimi bardh e zi jep sekuenca nga “revista televizive”, siç quhej edicioni i lajmeve, disa këngë të kohës për partinë dhe Enver Hoxhën, programet me filma vizatimorë për fëmijë dhe parashikimin e motit në fund të lajmeve.

Prof. Dr. Lufter Xhuveli

Former Albanian Minister of Environment, Forests and Water, Agriculture and Food

watch – Videos of Prof. Dr. Lufter Xhuveli »
read – An Interview with Prof. Dr. Lufter Xhuveli »

Prof. Dr. Lufter Xhuveli graduated with in economics in 1962 from the Higher Agricultural Institute in Tirana. Following this he undertook a number of scientific and academic jobs, mainly in agriculture, including Agronomist in Chief at the Agricultural Cooperative in Kutali, Leader of Agriculture in the District of Berati, Dean at the High Agricultural Institute Tirana and Professor of Genetics of Plants at Agricultural University Tirana.

He also had a number of important articles published in a number of national and international journals and has authored or co-authored 8 school texts. In 1997 Prof. Dr. Lufter Xhuveli was elected for the first time to the Albanian parliament for the Environmentalist Agrarian Party. The party formed part of the governing coalition, under which Xhuveli became Minister of Agriculture and Food.

Between 1997 and 2001 his Ministerial duties included being Governor of Albania in International Fund for Agricultural Development (IFAD). In 2001 he was re-elected and became Minister of the Environment, he was once again re-elected in 1995 and became Minister of Forests, and Water, Agriculture and Food.

Some of Prof. Dr. Lufter Xhuveli’s achievements include being named International Man of the Year in 1992/1993 by the International Centre for Biographies (ICB) in Cambridge, he was given the same prize in 1995 by the American Institute of Biographies. In 2005 he was given the Top 100 Scientist award by the ICB.

Institute for Cultural Diplomacy
ICD House of Arts & Culture
Genthiner Straße 20
10785 Berlin – Germany

Phone: +49 (0) 30 2360 7680
Fax: +49 49 (0) 30 2360 76811
Email: info@culturaldiplomacy.org

The Environmentalist Agrarian Party will not be led anymore by its historic leader, but by MP Agron Duka. However, Mr.Duka rejects voices that this is because he left the opposition to join the majority.

Noch ein Wechsel, einer wohl ehrlichen Abgeordneten weg von der Verbrecher Partei des Salih Berisha, als ehemalige Sokol Olldashi Partnerin.

After leaving the Democratic Party, Mesila Doda, an independent MP of the Albanian Parliament, joined the Party for Justice, Integrity and Unity.

Historic: 20 Jahre kriminelles Enterprise der Salih Berisha Gang und die CDU – KAS Partnerschaft des Verbrechens

Ein Prositutions Ring wurde in Tirana ausgehoben, wobei die Duka Brüder, Lefter Koka oder die Thepsi Brüder direkt verwandt, dieses Geschäft mit der Berisha Polizei vor 20 Jahren aufbauten.

Agron Duka, wird die Präsidenten Wahl, über eine Volks Wahl unterstützen, was wohl Taktik ist.

Duka: Presidenti i zgjedhur nga populli, jo më ”pazar” nga partitë


Duka: Presidenti i zgjedhur nga populli, jo më ”pazar” nga partitë

Flet për “Koha Jonë”, Kryetari i PAA-së, Agron Duka: “Vota ime për reformën është personale”

 Intervistoi: Redjon Shtylla

 
I RI

Kështu, gjykata vendosi masën e sigurisë të arrestit me burg ndaj Nik Gjonikajt, Bledjan Nurja dhe Besnik Manka.

Mustang

Ata u arrestuan në kuadër të operacionit „Mustang“ . Pagesa për çdo rast prostitucioni varionte nga 100 euro ora deri në 300 euro.

Die Olldashi Mafia mit dem Wasser Werk Direktor Doklead Ademi – Selbst Bedienung im Mafiösen PD Sumpf von Durres

Donnerstag, Januar 9th, 2014

update: 9.1.2014

Die hohe Staatsaufsicht, gibt die ehemaligen Chef der Wasser Werke zur Anklage.
1,3 Millionen € wurden gestohlen. Durch die EU Programme der Dezentralisierung, wurden diese inkompetenden Banditen Zirkel geschaffen. Machwerk, krimineller und korrupter Lobby Gruppen der EU.

In Fiere wurden die 2 Verantwortlichen der Wasser Versorgung angeklagt, in Durres sind Viele seit 2 Jahren mit Anklagen beschäftigt, komplette Arbeits Gruppen, aber es geschieht Nichts, nicht einmal, wenn Antike Stätten und Zone Touristik zerstört wurden. Doklead  Ademi, ein Produkt der Dumm Mafia der PD Durres, von Sokol Olldashi.

Die kompletten Wasser Rohre der „Kenete“ bei Durres, wurden durch gefälschte Dokumente verlegt, denn wie bewiesen bediente man sich in Durres nur selbst, wobei der Chef und seine Leute, wie bei allen Institutionen, keinerlei Kompetenz hatten und nur ein Umfeld im Idioten Club, des Sokol Olldashi und der Durres PD Mafia war. Der eigentliche Skandal sind die ausl. Infrastruktur Financier, denn das System war mit den Thyssen Rohren im Raum Durres, Kavaje in allen Details in 1996 schon bekannt.

In allen Institutionen sind in Durres, inkompetente Gestalten mit falschen Diplomen

Durres Port debacle – von der Hafen Mafia, ungültige Lizensen und der Treibstoff Betrug an den Tankstellen

Vor Monaten bereits entlassen, mit der Hinterlassenschaft wie überall: Chaos. Der neue Wasser Direktor in Durres, beginnt die illegalen Leitungen zukappen

nga AMA-News më 9 Janar, 2014
Durres: Wasser eine alte Tradition

KLSH denoncon për korrupsion 2 ish-drejtorët e Ujësjellës-Kanalizimeve Fier
Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në prokurori dy ish-drejtorët e Drejtorisë se Përgjithshme të Ujësjellës-Kanalizimeve, pasi ka konstatuar një sërë shkeljesh dhe parregullshmërish ligjore në fushën More…

Straflos Geld stehlen und die Fonds plündern. Man bezahlte nicht einmal den Strom, für die vielen oft unnützen Pumpen. siehe auch die Mafia Umtriebe der Armand Teliti Bande, als PD Chef, wo illegale Bauten der PD Mafia, bevorzugt auch Wasserleitungen erhalten, oder an den Stränden von Kallmi – Nord Durres, gibt es trotz totalem Bau Verbot, 2 illegale Strom Verbindungen, für die illegalen Mafia Lokal Bauten. Falsche Beratung durch ausländische consults, rund um die Weltbank und GTZ Mafia, welche ja mit Berlinwasser 2005 schon in Durres rausgeworfen wurde. Geld und Arbeiter fliessen in private Bau Projekte, vor aller Augen und mit gefälschten Dokumenten.

Skandali i Ujësjellësit të Durrësit, 2 miliard lekë për “investime” në prag të fushatës elektorale
d.ademiVetëm pak muaj nga data e zgjedhjeve si për të justifikuar shpenzimet marramendëse të kryera në këtë ndërmarrje, sistemi i furnizimit me ujë është vështirë të ndreqet pa shumë kohë, ndërsa është përfshirë në një degjenerim të frikshëm. Në kohën që drejtuesi i këtij institucioni bën show mediatik (madje duke i ndërprerë edhe ujin vetë mediave për shumën 7 mijë lekë në një vit me gjithë kamatë-vonesa, kur i detyrohet miliona lekë reklama të paguara përgjatë një viti) rigoroziteti i zbatimit të ligjit ka mbetur këtu dhe kjo mund të quhet vendosja e parametrave ligjor. Pa i personalizuar gjërat do të ishte shumë mirë që Doklead Ademi, të kishte standarte të njëjta për të gjithë në zbatimin e ligjit. Po nëse ka një personazh që po shkatërron një qytet të tërë në furnizimin me ujë, duke menaxhuar në mënyrë perverse një ndërrmarje jetike për qytetin e Durrësit si dhe duke e kthyer atë në një sektor fitimprurës në kurriz të qytetarëve është drejtori i kësaj ndërrmarrje Doklead Ademi me bekimin e nunit të tij Sokol Olldashi. Në Ujësjellës është krijuar një gjendje alarmi për specialistët që nuk guxojnë të thonë fjalën e tyre dhe nuk po ndalojnë dot dorën shkatrrimtare të krerëve të kësaj ndërrmarrje të ndihmuar dhe “specialistë” militantë që kanë marrë përsipër këtë të fundit. Kështu po abuzohet në mënyrë shkatrrimtare me tubacionin kryesor Dn 700 dhe Dn 600 duke e nxjerrë jashtë funksionit arteriet kryesore të furnizimit me ujë të depove të qytetit. Për interesa të ngushta dhe afatshkurtra po bëhet një shkatërrim në të gjithë rrjetin shpërndarës, duke e bërë të pamundur menaxhimin e tij dhe duke krijuar një çoroditje në manovrimin e saraçineskave në të gjithë rrjetin. Me rastin e fushatës dhe natyrisht për të justifikuar shpenzimet marramendëse të kryera nga ndërrmarja për përmisimin e furnizimit me ujë të zonave me 2000 banorë, po derdhen para që kapin shifrat deri në dy miliard lekë të vjetra kur dihet edhe borxhi që kjo ndërrmarje i ka CEZ-it. Mjafton të futesh në buletinin e APP dhe do të shohësh investime që kanë të bëjnë me linja të reja ujësjellësi në zona rurale si dhe rikonstruksione rrjetesh egzistuese, blerje materialesh hidraulike dhe rikonstruksion zyrash. Po abuzohet në mënyrë të frikshme duke përmirësuar furnizimin me ujë të një zone me 2000 banorë dhe duke shkatërruar furnizimin me ujë të një qyteti me 200 mijë banorë. Kjo është një praktikë që në një të ardhme të afërt do të na përballë me një gjendje shumë të rëndë, të vështirë dhe të pariparueshme, shprehen nën zë specialistët. Sipas tyre mund të ndodhemi në një kolaps të furnizimit me ujë të qytetit dhe nuk do të ketë vlerë as edhe nxjerrja para përgjegjësisë e këtyre sharlatanëve që po e degjenerojnë për perfitime personale dhe nepotike të gjithë sistemin. Qytetari po paguan dyfish çmimin e ujit për të pasur të garantuar shërbimin dhe jo për t’u tallur ndërrmarja në fjalë me investime shkatërruese në këtë shërbim. Nesër natyrisht do të jetë shumë vonë, po dhe sot sistemi ka hyrë në një situatë të degjeneruar. Për të fituar miliarda dhe për të mashtruar dhjetra banorë në prag të fushatës po shkatërrohet i gjithë sistemi i furnizimit me ujë.

http://bulevardionline.com/skandali-i-ujesjellesit-te-durresit-2-miliard-leke-per-investime-ne-prag-te-fushates-elektorale/
Ed Dobi: Në PD-në e Durrësit nuk ka klane, fitorja e saj është e garantuar me emra si Igli Cara, Armand Teliti, Arqile Gorea dhe Zamir Ramadani

Digital Camera Wasserrohre für die eigenen illegalen PD Bauten in der Currila, welche bereits wenige Monate später zerstört waren, weil man den Lehm Boden nicht beachtete, und sowieso inkompetent ist.
Sokol Olldashi weigert sich die Telefon Rechnung zubezahlen, welche 64.000 € umgerechnet beträgt, bei AlpTelekom. Vom Strassen Bau und den Desaster Geldvernichtungen überal mit den Infrastruktur Projekten will man hier nicht anfangen. Sokol Olldashi kapierte nie seine eigenen Master Pläne für Städte, noch den Hafen Durres.

Die gesamte Umgebung dort, ist ein Verbrecher Imperium von Orts fremden Banden, welche die Städtischen Buss Unternehmen ebenso ruinieren: Die Öffentlichen wie lizensierten Bus Linien der Stadt Durres sind bankrott Idioten regieren Durres und Wild West.

Plan der Gangster Salih Berisha Unruhen nach den Wahlen am 23.6., nachdem Modell von 1997

Donnerstag, Januar 2nd, 2014

update: 2.1.2014 Der Plan militanter Berisha Leute ist im Mai 2012 bekannt, das er wie in 1997 Unruhen und Anschläge plant, wenn die Internationalen nicht mehr sein Verbrecher Regime dulden, inklusive Wahl Fälschungen, wobei die Ilir Meta Partei erneut die grössten Wahl Fälscher bei den Parlaments Wahlen am 23.6.2013 waren, wo nach dem Versagen der OSCE, als Organisation, von der Mafia vollkommen unterwandert, die Amerikaner einen ordentlichen Wahl Verlauf organisierten.

Wurde ein Strom Mast der Internationalen Verbindung nach Montenegro durch einen Sprengstoff Anschlag durch Berisha Leute, geschädigt? Typische Berisha Methoden, der ja von Pyschopaten der Internationalen aus Washington und von der KAS viele Jahre gesponsert wurde. Eine kleine Gruppe, um Berisha plante diese Anschläge, der ja auch vor Mord, Organ- Drogen- Waffen Handel nicht zurück schreckt. Die Strom Schiene ist ein KfW Projekt.

Berisha Firmen gehen alle in den Bankrott, wie auch Rezart Taci zeigte:

Argita Berisha’s and Lulzim Basha’s: Fraud and Pryramid Company: “Belle Air”

Der Mafia Bau in Vlore, der Familie Lulzim Basha – Yaferrie / Erion Isufi wurde gesprengt

Einer senier Partner aus den Nard Ndoka Verbrecher Zirkeln: Skender Koni, Distrikt Bau Inspektor von Durres wurde verhaftet, wegen Dokumenten Fälschung

1/1/2014

Der Präfekt von Durres, bereitet mit 4 Arbeits Gruppen, die Anzeigen und den Abriss gegen die vielen illegalen Bauten vor

02 Janar 2014 – 14:31

Eksploziv shtyllës së tensionit M. e Brendshme: Akt terrorist

KURBIN- Një sasi e madhe tritoli është vendosur në këmbët e një shtylle të tensionit të lartë të linjës së interkonjeksionit Tiranë-Podgoricë.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 18:00 të 31 dhjetorit 2013, në vendin e quajtur Nderlalaj, në Milot, rrethi Kurbin, ndërsa ministria e Brendshme raportoi sot për incidentin duke e quajtur “akt terrorist”.

NE SHTYLLE SHKRUHEJ NAFTA, TAKSAT
Në njërën nga këmbët e shtyllës policia ka gjetur dy kartona, njëri me mbishkrimin NAFTA dhe tjetri me mbishkrimin TAKSAT, të – See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/eksploziv-shtyll-s-s–tensionit-m–e-brendshme-akt-terrorist-194053.html#sthash.wOeu17v5.dpuf

Organisieren die Verbrecher Unruhen, u.a. weil sie Angst weiterer Sprengungen ihrer gerauben Häuser und Lokale an der Küste fürchten?

seine Justiz Mafia, wird auch nicht ewig bleiben können, was die Internationalen mit korrupten Justiz Ministern der Inkompetenz aufgebaut haben.

Der Hass und die Verachtung der Bevölkerung gegen die Durres Richter und Staatsanwälte

update: vom 4.6.2013 auf 13.12.2013

Salih Berisha ruft inzwischen zum Sturz des Edi Rama auf, zum Bürgerkrieg, weil auch gegen seinen Kabinetts Chef Ourel Bylykbashi, einem Dumm Ganoven die Anklage fertig ist, das er Grundstücke im Bezirk Durres an der Küste, gestohlen hat und seine Banden.

Oerd Bylykbashi Mafia: drugs, money laundering, fals documents
Oerd Bylykbashi Mafia: drugs, money laundering, fals documents

Oerd Bylykbashi Mafia: die letzten Bäume an der Küste, müssen vernichtet werden, welche die Lehmberge zusammenhalten und stabilisieren. Hier sind es die PD Banditen: Sokol Kazazi, Agim Hoxha in der Currilla – Durres mit dem Bürgermeister, der noch nie ein Gesetz kannte!
Bledar Shuiapi drug mafia, bari, shabani mafia, shiak durres
Bledar Shuiapi drug mafia, bari, shabani mafia, shiak durres

Heute am 14.12.2013, wurde der Mafia Bau seines Langzeit Partner auch schon bei der VEFA Betrugs Pyramid Firma in die Luft gesprengt.

Der Mafia Bau in Vlore, der Familie Lulzim Basha – Yaferrie / Erion Isufi wurde gesprengt

Typisch Berisha Anhänger, oft sogar mit Deutschem Pass, oder Aufenthalts Erlaubniss, wie in 1997 nun erneut: „man organisiert die 200 Gramm Sprengstoff Anschläge“: Heute in Tirana musste die zentrale Haupt Strasse gesperrt werden, weil ein Sprengstoff Päckchen unter dem Auto des Präfekt von  Besnik Dervishi gefunden wurde. Besnik Dervishi, war auch einmal Bau- und Tourismus Minister und verwandelte das Ministerium, vor über 10 Jahren, in ein rein kriminelles Construkt. Die Mafia taucht aber immer wieder auf in Albanien. Hoch technisierte Sprengstoff Anschläge, sind ein Marken Zeichen der Berisha Leute, was einmal in 1998 mit Sprengfallen gegen einen Auto Konvoi gegen den Haklaj Clan bei Tropoje begann und etliche prominente Morde, von Aleks Keka, Xhindi tragen das Markenzeichen des Salih Berisha. Ebenso diese Morde: Fatmir Xhindi, Skerdi Konomi, Iso Copa. Der Mord an Azem Hajdari in 1998, andere Mord Drohungen wie in 1995 gegen den Präsidenten des Verfassungs Gerichtes: Zef Brozi, sind in Spiegel Artikeln festgehalten.

1

Produkt der Deutschen KAS, der Doris Pack und durchgeknallten Amerikaner, Profi krimineller Lobby Zirkel, auch der US Militär Beschaffung

Besnik Dervishi, kennt sich sehr gut mit den Grundstücks und Bau Gesetzen aus in Albanien, weil er ja auch damals Minister war und es gab ein eigenen Ziviles Tourismus Komitee, noch bis 2005, was beratend zur Verfügung stand und Beschlüsse fasste, für Grundstücke in ganz Albanien und an der Küste, rund um das Gesetz 7665.

5/10/2012

Der uralt Investor Anuar Rizvik, wurde in Tirana – Albanien in die Luft gesprengt

Der Sitze des Premier Ministers und das Auto des Besnik Dervishi: In 2 Tagen soll die Sprengung des illegalen Verbrecher Baues in Vlore erfolgen, der Gangster Familie des Lulzim Basha und seines Schwieger Vaters: Yaferrie Isufi!

besnik dervishi

Prefekti i Vlores, Besnik Dervishi

Wer ist Besnik Dervishi? Eine bekannte Politik Verbrecher Familie, auch im Drogen Geschäft, wie Verhaftungen dokumentiert und vollkommen korrupt und kriminell. Für die Vlore Mafia, reichen solche Leute. aus 2005, einer seiner Brüder, damals mit Diplomaten Pass und Drogen in Italien verhaftet. Aus 2005, die Zustände, welche für Kriminelle immer gut waren. 2007 wurden 6 Stimmen bei der SP Partei gekauft, für die Präsidenten Wahl des Bamir Topi. Eine der Stimmen war von Besnik Dervishi, womit ebenso Alles gesagt ist.

8/23/2005

Albanien versinkt in der Kriminalität

19.10.2005

Forces of State Police yesterday arrested the citizens Gjergj Dervishi and Fatjon Skenderi charged for „organizing and leading criminal organisations“ at the aim of international trafficking of narcotics as outlined in the articles 284/a and 333 of the Penal Code. Forces of State Police controlled also some apartments and they detected some other important evidences on this case investigation.“

Dervishi në kryeministri, Garda shmang atentatin me 200 gr C4 – See more at: http://www.shqiptarja.com/#sthash.Zx4UiXzK.dpuf

Weil auch die primitiv kriminelle Gruppe um Salih Berisha weiss, das sie keine Wahlen mehr gewinnen können, mit ihrem Verbrecher Kartellen aus Polizei, Adminstraten mit gefakten Diplomen und Schul Zeugnissen, hat man bereits begonnen den Plan B umzusetzen.

Plan B: massiver Wahl Stimmen Kauf

aber Plan C:  ebenso in Vorbereitung – Unruhen nach den Wahlen, durch die militanten Verbrecher Banden aus Tropoje, identisch wie in 1997! Heute bereits ist die „Police State“ nur noch ein kriminelles Enterprise von Berufs Kriminellen und Idioten, wo man am Tage in aller Ruhe plündert und raub und am hellichten Tage im Zentrum von Durres auch Wechsel Stuben überfällt und ausraubt. Das gab es nicht in 1997-98, 99 aber in den letzten Monaten zweimal im Orts Zentrum.

Enige Hundert Kriminelle reichena aus um einen Staat zu destablisieren, besonders wenn es keine Polizei und Justiz gibt. Die meisten PD Anhänger werden nicht mitmachen, aber es reicht der harte Kern dier sogenannten „Militanten“

Anfang 1997, verweigerte Deutschland dem Verbrecher Imperim des Salih Berisha, Tritan Shehu damals 600 Millionen DM um die Krise rund um die Pyramid Firmen abzuwenden. Ebenso einen Flug nach Boonn für Tritan Shehu, als Partei Voritzender der DO und Aussenminister.

Der Plan ist schon länger bekannt, weil Berisha eine Verhaftung befürchtet, wenn er nicht mehr an der Macht ist, ebenso wegen dem purejn Macht Erhalt seiner kriminellen Banden und seines Clana.

Die Botschaften mögen Vorsorge treffen.

 

gazeta dita cover

Morgen werden wir den Artikel hierzu bringen.
Die verbrecherischen Befehle des Salih Berisha und Gazidede /Agim Shehu im MÃrz 1997
Absolut Nichts Neues, was die Medien über 1997 berichten. Im Gegenteil: es gab Todes Dekrete, durch Salih Berisha,für jeden Militär und Staatsbeamten der darüber Ausländer berichtete. Ebenso wurden zuerst die Waffen Lager durch Berisha SHIK Leute geplündert, der einen geheimen Nationalen Sicherheits Rat hatte, für jeden Bezirk.
Piloten flogen nach Italien, ebenso die Marine fuhr nach Italien, weil man sich weigerte die verbrecherischen Befehle u.a. die Eroberung von Sarande und die Bombardierung zubefolgen. Schon damals zeigte sich, was für total Idioten das Albanische Militär befehligten, was sich heute überall wiederholt. Als die Skhoder Elite Division, von Engländern augebildet, Kosovo Verbrechern und Terroristen Waffen gab und 2 Offiziere erschossen wurden, brach der Staat zusammen: mangels Diziplin, und weil Idioten im Militär überall ganz oben mit Safet Zhulali sassen. Sein Schwiegersohn, Aldo Bumci, gilt ebenso heute als inkompetent und ein “malok” im Desaster Tourismus, Kultur und Sport Ministerium.
Urdhrat sekretë të marsit ’97!

SManalysis – vor 5 Stunden

 

The Secret orders of March ’1997 (The Albanian Civil War)! [image: gazeta dita cover] Ther Newspaper “DITA”, has discovered some secret orders for mass murder in ’97-n signed by Head of SHIK Bashkim Gazidede, in March 2, 1997, the Secret order authorizing SHIK list to kill, in Vlora, Saranda, Argjirokaster ecct.. The Secret Order of March 9 for arming militants in Northern Albania, in Kukes, Has, Tropoje, Puke, Mirdita Shkodra Debar, Kurbin, Lezhë, and Burrel … against the Southern Albania. Order aerial bombardment and the list of people to be executed … Former top military Ko… mehr »

2 Chaoten PD Direktoren in Durres, wurden bereits bei dem Wahlstimmen Kauf, Kauf von ID Karten erwischt. Der CEZ Energie Direktor Neritan Golja und der Krankenhaus Vernichter von Durres: Krankenhaus Direktor Taulant Baku, wo das Krankenhaus praktisch nicht mehr funktioniert, wie alle Krankenhäuser, weil es von einem Idioten, mit gefakten Diplomenen geleitet wird. Neritan Golja, wurde noch vor den Wahlen fristlos entlassen, wegen Inkomptenz.

faksimile

Das Entlassungs Schreiben, unterzeichnet Dollapi

CEZ-it në Durrës Neritan Golja dhe Drejtori i Spitalit të Durrësit Taulant Baku

Identifikohen dy drejtorët e PD në Durrës që japin lekë në shkëmbim të marrjes së kartave të identitetit për të mos votuar

Posted by Aktualitet, Top Lajmet Tuesday, June 4th, 2013

pdDy drejtorë të rëndësishëm, po të rastësishëm në PD e Durrësit janë bërë objekt i një tjetër skandali edhe pse gjatë kohëve të fundit nuk i kanë shpëtuar dhe munguar këtyre. Ato janë drejtori i CEZ-it në Durrës Neritan Golja dhe Drejtori i Spitalit të Durrësit Taulant Baku. Skandali është bërë i ditur nga vetë banorët të cilët janë njohur nga këto persona apo njerëz që kanë shkuar në emër të tyre. Të dy këta drejtora në lagje të ndryshme të Durrësit, njëri në kënetë ku mbuon dhe strukturat e partisë dhe tjetri në lagjen sipër Spitalit kanë premtuar para për ato familje që janë të njohura si të majta ose që janë të lëkundura dhe në shkëmbim të parave duhet të dorëzojnë kartat e identitetit me qëllim që të mos shkojnë në votime. Banorë të ndryshëm nga të dyja lagjet në fjalë janë shprehur të çuditur nga kjo metodë e re për t’i bllokuar së votuari në shkëmbim të shumave të cilat variojnë sipas pjestarëve të familjes. Kështu ndërsa më parë po këto persona ishin të angazhuar për të dhënë karta identiteti tashmë kanë zgjedhur një tjetër taktikë për të ndalur votuesit e majtë apo ato të lëkundur që të votojnë duke qenë të bindur se karta e identitetit është dokumenti i vetëm që ata mund të paraqiten për të votuar. “Operacioni” i dy drejtorëve më të përgojuar në Durrës në drejtim, Golja për mungesën e formimit edhe arsimor, ndërsa Baku edhe për akuza të abuzimit në detyrë, duket se është vazhdimi i “besnikërisë” së tyre ndaj PD-së edhe pse shpesh janë përfolur për pagesa parash për të mbajtur vendet e punës. Golja akuzohet se e ka kthyer institucionin që drejton në një çerdhe militantësh dhe servilësh, të cilët shpesh i ngjajnë atij në arsimim, po edhe në mënyrën se si kërkojnë ta mbajnë vendin e punës. Kujtojmë se edhe në zgjedhjet lokale, Golja edhe pse drejtonte një tjetër drejtori atë që njihet si dhënia e patentave, u përfshi nga një sërë akuzash dhe abuzimesh pasi premtoi patenta për të gjithë ata që do të votonin PD-në. Ndërkohë që fakti që ai po vepron në zonën e kënetës së bashku me një grup njerëzish të paaftë që kërkojnë të mbajnë vendet e punës duke u hequr si demokratë, tregon se PD-ja e ka humbur Zonën e Kënetës si bastion. Gjithsesi ka një fakt që të gëzon pasi drejtor Golja sapo ka nisur të merret me fushata i ka humbur të gjitha ato, fillo që nga Teliti për kryetar bashkie. I pakuptimtë duket moralisht dhe veprimi i një mjeku pavarsisht se drejtor i mbajtur në punë me pagesa nga parti aleate, ai i z.Baku. në vend që të merret me problemet e mëdha që ka Spitali i Durrësit, deri edhe te mungesa e një autoambulance me aspirator, apo edhe te ambulanca që nuk kanë as karburant për të lëvizur, ai ka shkelur qoftë dhe betimin e tij profesional për tu bërë vegël e partisë që nuk e ka dashur kurrë po që e ka mjelur mirë gjatë këtyre vitëve si drejtor. Gjithsesi një gjë është kuptimplotë: PD-së po i shërbejnë ata që erdhën nga rruga në këtë parti me qëllimin e vetëm për të mbetur drejtorë edhe pse pa dinjitet dhe të akuzuar për abuzime dhe korrupsion!

Short URL: http://bulevardionline.com/?p=4513

 

Massiver Druck in Schulen, Universitäten usw.. das man PD wählt und in allen Staatsfirmen.

Presion nxënësve për të votuar PD-në

5 Qershor 2013 S’ka koment

Presion nxënësve për të votuar PD-në

“Fiks Fare” zbulon skandalin nëpër gjimnaze, tani në sezonin e provimeve të lirimit Drejtuesit e shkollave, me listën e nxënësve që votojnë, shkojnë klasë më klasë dhe kërkojnë nga maturantët votën për PD-në në këmbim të notës në provimet e lirimit. Dy provimet e para të lirimit janë para datës 23 qershor, pra para ditës […]

Die Berisha-Gjoka Mafia: Wegen Korruption wurde der Bürgermeister Xhelal Mziu von Kamze verhaftet

Freitag, Dezember 20th, 2013

Neben dem Bürgermeister Xhelal Mziu, wurde auch der Juristische Direktor Atli Hoti. verhaftet! Er kommt aus Dibra, hat keine Bildung, errichtete für Berisha ein Wahl Fälschungs Zentrum mit militanten Banden, für welche auch keine Gesetze gelten, beim illegalen Bauen und Landraub. Xhelal Mziu, raubte die Sozial Hilfe, mti gefälschten Unterlagen, organisierte wie alle Bürgermeister davor, illegales Bauen und Grundstücks Handel, als lokaler Mafia Boss, mit seiner Gruppe.

Die Staatsanwaltschaft hat erst eine Woche nach der Festnahme, die Akten im Kamze Rathaus beschlagnahmen lassen, wo soviel Inkompetenz nur noch mit einer Show zuerklären ist. Ohne Unterlagen, wird es nie eine Verurteilung geben, denn die Schläger Banden des Berisha und Mziu, aus Diber, gehen auch über Leichen. Akten und Beweise vernichten, ist eine Spezialität der Berisha Justiz, inklusive Diebstahl aus der Asservaten Kammer.

Der Komplex, der enormen illegalen Bebauung in der Kamze, einem Vorort von Tirana, der Grundstücks Diebstahl, den alle Bürgermeister bisher für Bestechungsgeld duldeten, wird noch gar nicht angeschnitten und nur in den Kommentaren der Medien erwähnt. Bei Hausdurchsuchungen, wurde eine Wahl Box (Nr.27) gefunden, welche nicht in Besitz des Bürgermeisters hätte sein dürfen, wo die PD die Wahl in der Kamze mit 7.000 Stimmen gewonnen hatte. Die Untersuchung wird ausgeweitet, auch wegen Wahl Betrug. Die lange geplanten Wahl Fälschungen der Berisha Gang, wurde nur durch die Ausschaltung der korrupten OSCE verhindert, weil die Amerikaner eine Expertin entsandten, für die Wahl Beobachter Mission, und die OSCE Chefs vor Ort, Sprech Verbot hatten. Die beste Aktion der Amerikaner, bei den Albanern in 20 Jahren.

Die Ermittlungs Akte, heisst bereits: Gjoka Construktion Sh.P.K., wobei die Firma im Geldwäsche Hochhaus des ABA Centrum residiert (Rruga Papa Gjon Pali II, ABA Business Center, 13 th floor), wie nun Salih Berisha, im Besitz des Tropoja Verbrecher Baskhim Ulaj, einem Haupt Geldwäsche Partner des Salih Berisha, der dort auch sein Büro hat.

Das ist absolute Top Mafia des Salih Berisha Clans und der PD, aber nicht wegen dem Bürgermeister Mziu, sondern mit der Baufirma Gjoka, welche als Geldwäsche Instrument, des wohl grössten Drogen Verteil Clans arbeitet. Profi kriminelle Firmen, des Diebstahles, des Bau Schrott und des Drogen Handels, wie Grundstücks Diebstahles.

mziu-berisha-22

Xhelal Mziu und Salih Berisha

Es geht um den berüchtigten Verbrecher Clan: des Dash Gjoka, mit einer Gjoka Konstruktion Firma in Shiak, was als Geldwäsche Firma, für viele Prominente Poltiiker dient, von Ridvan Bode, Salih Berisha, Bamir Topie, Ferdinand Xhaferrie, Sokol Olldasi, wobei wir über diese Verbrecher Familie, welche ein eigenes Viertel an der alten National Strasse Tirana- Durres hat, berichten. Gjoka Konstruktion Firma, war bei einer Ausschreibung disqualifiziert worden, erhielt aber trotzdem den Auftrag.

 

Solche Festnahmen sind reine Show, denn Xhelal Mziu, ist ein Drittklassiger und unwichtiger Politiker und Ganoven Vertreter. Xhehal Mziut, die Ehefrau verkauft gestohlenen Schmuck als Hehlerin organisierte Diebstahl Banden, denn Zeit gleich wurde ihr Laden durchsucht, wo gestohlener Schmuck aus Raub Überfällen und Einbrüchen gefunden wurde. Man war auf diese Verbindung, durch andere Festnahmen gekommen, wenn Diebe gefasst wurden.  Als Heherlin, organisierte man praktisch Einbrüche, wie es oft unter Berisha die Polizei Direktoren und Politiker machten.


Die Hehler und Diebstahls Gruppe der Ehefrau, ebenso im TV. Wir berichteten vor 3 Jahren schon, das die PD Banden auch der Polizei Diebstahl Banden aus Nord Albanien in die Besiedlungs Gebiete von Durres und Tirana schicken, so kann das auch nicht überraschen in dem primitiven Banditen Club der Albanischen Politiker. Die Ehefrau, leistete Widerstand, als man ihr Haus durchsuchte und gestohlenen Schmuck fand.

Der Ex-Bürgermeister von Sarande: Edmond Gjoka, oder die amtierenden Bürgermeister von Vlore und Durres, haben mit Sicherheit wesentlich mehr Dreck am Stecken und laufen seit Jahren frei herum.

Ein Original Salih Berisha Korruptions System viele Jahre geschützt, weil man korrupte Ausländer auch der Weltbank und der EBRD brauchte, zur Show. Es geht um die Manipulation und den Betrug bei Infrastruktur Ausschreibungen, in Zusammenarbeit mit Sokol Olldashi wie so oft. zu Gunsten der Gjoka Baufirma wie so oft, die zentrale Drogen Verteil Stelle des Salih Berisha und der PD Verbrecher Bande. Xhelai Mziu, ist ein typischer Nord Albaner, ohne Bildung, ohne Kultur aus Peskopje, was auch durch primitive und kriminelle Terroristen Banden aus EU Reports gut bekannt ist, für den Handel mit Waffen. Das Dash Gjoka Verbrecher Kartell, mit den Partnern der Deutschen Diplomaten, spielt eine Schlüsselrolle im Visa Skandal der Deutschen Botschaft vor 10 Jahren, wo auch ein Sokol Olldashi ein Deutsches Visa erhielt und Tausende anderer Verbrecher für Geld. Wir berichten 10 Jahre, über dieses Verbrecher Kartell der Familie Gjoka, wo es noch nie eine Polizei Razzia gegeben hat, dies auch wegen der Festung des Gjoka Komplexes nie für möglich gehalten wurde. Vom FBI, zur Anti Mafia Italiens: Gjoka ist der Adel des Verbrechens und 100 Tonnen Heroin – Kokain nach Europa, sollte ein Anhalts Punkt sein auch mit Sokol Kociu, dem Partner auch von Spartak Braho. Deshalb sind diese Leute, Partner der Weltbank, EBRD, KfW bei Infrastruktur Projekte, wo im Gegenzug diese Banden auch teure Maschinen und KfZ’s über Politiker Lobbyisten abkaufen.

Vor kurzem verlor die Gjoka Mafia, ihren wichtigsten Vertreter durch einen Unfall, Sokol Olldashi.

……… Gjoka Super Market-Shiak! 20 years drug and prostitutions center! Abhol Center für Drogen, über 15 Jahre, auch für Kosovaren, welche auf die Fähren wollen.Die Xhafzotaj – Shiak Mafia: AGIM HOXHA und die Terroristen Familie: BLEDI MUSA SHUAIPI in Durres

 1. Dashamir GJOKA and his clan, residing in the Sallmone village have a criminal record as follows:
 2. D. Gjoka has been and is one of the biggest traffickers of women with intent of prostitution to Italy. The chief of the girls in Italy has been a girl from Vlora, named Linda, who is currently Dashi’s wife and they have two children. Her brother Miri works at the Supermarket as chief accountant. D. Gjoka is on record in the State Police for International Drugs Trafficking and Women with intent for prostitution, Murder etc.
  The Gjoka Supermarket is the main center for the trafficking of drugs that comes from Turkey and Macedonia and the supply base for many criminal groups in Durres and Tirana and also the location where the cars that will be traveling to Italy and carrying drugs are supplied. Dashi currently owns an armored vehicle which has the licence plate: DR 51 90 C. It must be noted that Dash Gjoka is the main source of supply for all the drugs suppliers in Albania because it is a well known fact that a close friend and financial supporter of I.M, S. Olldashi. The latter meets with Gjoka almost every week. Oftentimes, the Democratic Party MPs Bamir Topi, Ridvan Bode, S. Olldashi etc come to dine or to supply in this supermarket, since they are close friends with Dashi.
 3. ………………
 4. http://www.albca.com/aclis/modules.php?name=News&file=print&sid=1264

Opfer der EU – OSCE Dezentralisierung, sind die Kommunen in Albanien, welche praktisch nur von kriminellen Idioten regiert werden. Obwohl seit 10 Jahren bekannt, machten die korrupten EU Kreise weiter mit diesem Unfug, der Dezentralisierung, in einem kleinen Staat. Man kann dann leichter Mafiöse Korruptions Geschäfte machen und niemand kontrolliert, wo die vielen Millionen, ja Milliarden der EU bleiben.

Kamze ist eine Art Sammelbecken von Kriminellen, wo ca. 1.000 Hektar Land durch primitive und kriminelle Politiker gestohlen wurden. Eine Langzeit kriminelle Stadt Verwaltung, wie Durres, Sarande, Fiere vor allem ebenso. Er gilt als Esel mit gefälschten Diplomen, was als „malok“ auch besser bekannt ist.
Der typische Schläger, Ziegenhirte vollkommen korrupt und dumm, er wollte zur LSI Verbrecher Partei wechseln, mit dem kompletten Stadtrat der PD. Er blieb aber im Solde des Salih Berisha Verbrecher Kartelles.
Man wechselt nur das krminelle Enterprise.
siehe auch der bekannte Verbrecher, der wieder aktiv ist der LSI Partei.
20 Dhjetor 2013 – 18:34

Arrestohet Xhelal Mziu, kreu i
bashkisë Kamzë „i korruptuar“

TIRANË – Arrestohet kreu i bashkisë Kamzë, Xhelal Mziu. Ngjarja ka ndodhur sot në mbrëmje dhe sipas burimeve policore, Mziu është arrestuar për korrupsion në tendera.

Sipas burimeve të ‚A1 Report“ ai është arrestuar bashkë me dy zyrtarë të tjerë të bashkisë Kamzë.

Mziu gjendet aktualisht në Drejtorinë e Policisë së Tiranës. Mësohet se ai ka bër rezistencë ndaj policisë.

Mziu u emërua në detyrë në 18 shkurt 2007. Aktualisht po kryente mandatin e tij të dytë në këtë detyrë.
– See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/arrestohet-xhelal-mziu-kreu-i-bashkis–kamz–i-korruptuar-192491.html#sthash.x70Kadkx.dpuf

Nisur nga neglizhenca e zyrtarëve të bashkisë Kamëz, përfaqësuesi i shoqërisë “Gjoka Konstruksion” sh.p.k ka kryer vëzhgime në terren dhe ka konstatuar se në rrugën objekt prokurorimi publik kishte nisur punimet për ndërtimin e saj nga ana e një shoqërie tjetër, “Everest” sh.p.k, e cila nuk ishte shpallur fituese, por mësohet se posedohej nga njerëz të afërt pranë kryebashkiakut Mziu.

– See more at: http://www.shqiptarja.com/home

Die Anklage Schrift:

Ankesa e "Gjoka" sh.a në komisionin e prokurorimeve publike

Der Bürgermeister von Kamze: Xhelal Mziu – ein Esel der Wissenschaft “gomar shkencash”
Er will wie andere bilige Strassen Musikanten und Ziegenhirten gerade wieder einmal die Partei wechseln und zur Ilir Meta Mafia Partei: LSI gehen. Für Schlägereien ist der Bürgermeister gut bekannt. Er hat natürlich einen gefakten Titel, was im Balkan normal ist wie auch bei den Georg Soros Banditen u.a. dem PM von Rumänien: Ponto. 

Korrupte ausl. Aufbau Organisationen und Financiers, KfW, wie die EBRD, IFC, Weltbank suchen solche Gestalten, für möglichst viele Unfugs Projekte, um Geld zuvernichten.

Ein billiger Strassen Musikant, im Vorort von Tirana, bekannt für gefälschte Grundstücks Urkunden schon mit dem Mafiosi Dashemir Sula, heute Xhelal Mziu, der eine Plaigats Doktor Urkunden besitzt, obwohl er nie eine Universität besucht hat. Die Fälscher Werkstatt, des Pëllumb Pali (verhaftet),, wo man Führerscheine, Diplome, ID Karten sich bestellte in Skhoder, wurde geschlossen am 26.10.2013. In jeder Stadt gibt es diese Fälscher Werkstätten, wo man Alles bekommt.

In allen Institutionen sind in Durres, inkompetente Gestalten mit falschen Diplomen

 

http://www.lajmetefundit.org/wp-content/uploads/2012/04/xhelal-mziu-bashkia-kamez-270x300.jpg
 Xhelal Mziu

“Doktor” me plagjiaturë! (FOTO)

Redaksia Online

Postuar më: 24 Tetor, 2013 tek Aktualitet

xhelali1
Hier residierren die Berisha Verbrecher und seine Haupt Financier:

Bashkim Ulaj, Strohmann der Familie Salih Berisha rund um Betrug, Geldwaesche und Fake Lizensen

salih Berisha roja

Baskhim Ulaj, Tropoje mit Salih Berisha und die Internatinalen finanzierten viele Jahre, dieses Verbrecher Kartell

1

Ndihma ekonomike, zbulohen shkelje në Kamzë, gati padia për Mziun

Pas denoncimit në emisionin Fiks Fare të abuzimeve të ndodhura në Bashkinë e Kamzës me ndihmën ekonomike, ku persona me vila, biznese dhe makina ishin pjesë e skemës nga e cila përfitojnë ndihmë ekonomike në shkelj…

Ein Attentat, auf die SP Politiker Familie: Shefqet Kajmaku

Mittwoch, Dezember 18th, 2013

Das viele SP und auch LSI Politiker, Kriminelle sind, ist eine geschichtliche Tatsache: Auf den Vater des SP Vorsitzenden in Prezë einem Vorort von Tirana: Shefqet Kajmaku wurde ein Attentat erneut verübt. Schon während dem Wahlkampf, wurde ein Geschäft angezündet, Fahrzeuge usw..

 

1

Lavdim Kajmaku: SP Vorsitzender in Preze

Eni typischer Berisha Stile, wo aber auch kriminelle Grundstücks Geschäfte oft der Hintergrund sind.

 

Tiranë, plagoset me armë zjarri babai i kreut të PS-së në Prezë
Tiranë, plagoset me armë zjarri babai i kreut të PS-së në Prezë TIRANE – Plagoset me armë zjarri babai i kreut të Partisë Socialiste në Prezë të Tiranës. Burime nga policia bëjnë të ditur se Shefqet Kajmaku, babai i kreut të PS-së, Lavdim Kajmaku, është qëlluar me armë zjarri, mbrëmjen e sotme teksa ai po parkonte automjetin e tij. 55-vjeçari u transportua menjëherë në spitalin ushtarak, prej ku mësohet se është jashtë rrezikut për jetën. Sipas hetimeve të para, Kajmaku është qëlluar nga një person me 3 plumba pistolete dhe njëri prej tyre e ka prekur në këmbë. Kjo nuk është hera e parë që familja Kajmaku sulmohet nga persona ende të paidentifikuar. Gjatë fushatës zgjedhore të qershorit, Lavdi Kajmaku, kryetar i Partisë Socialiste në Prezë, denoncoi djegien e shtëpisë dhe biznesit të tij, duke i shkaktuar 200 mijë euro dëme. Nga hetimet e para rezultoi se autorët kishin spërkatur me benzinë pjesën e shtëpisë dhe biznesit dhe më pas i kishin vënë flakën. Vatrat e zjarrit kanë qenë të shumta, por për fat të mirë, nuk kanë shkaktuar viktima, vetëm dëme të mëdha materiale. Më vonë familja e Lavdim Kajmakut është cenuar sërish, kur persona të panjohur kanë qëlluar në drejtim të banesës së tij me kallash dhe i është vënë flaka dy makinave të parkuara në oborr. (er.nu/BalkanWeb)

Der frühere Generalstabs Chef: Luan Hoxha, flieht in die USA

Mittwoch, Dezember 18th, 2013

update: 18.12.2013 Luan Hoxha erhielt Politischen Asyl in den USA. Eine ziemliche Schande, die die wirklichen Verantwortlichen wie der Betrüger, Waffen Drogenm Händler Deligjori läuft in Tirana frei herum und der Gangster Fatmir Mediu sowieso.

Luan Hoxha fiton azilin ne SHBA
18/12/2013

Nach mehreren Quellen ist Luan Hoxha, mit seiner Familie in die USA ausgewandert, wo er zuletzt im Kosovo an der Europäischen Universität einen Dozenten Stelle hatte.

Luan Hoxha, wurde bedroht, weil er in den wikeleaks cables, sagte, das der Sohn des
arachischen Banditen Skhelzen Berisha, in angerufen hatte und Druck machte, rund um die Kathastrophe von Gerdec, wo heute jeder auf unschuldig spielt, was eines der peinlichsten Albanischen Betrugs Geschäfte war, rund um eine US Kongress Untersuchung und auch der Verurteilung, der Amerikanischen Drahtzieher.. Auch die OSCE, kritisierte die gesamte Prozess Führung, rund um eine extrem primitive Mafia, und einem Legendären Munitions Betrug, mit uralt Munition, was heute bereits verfilmt wurde. Wegen dieser uralt Munition, starben allein 4.000 Soldaten im Irak, ebenso ein uraltes Fatos Nano Geschäft, mit den Berufs Verbrecher Banden rund um Pinari, Fatmir Mediu und Diverolj. Aber ebenso von Salih Berisha, der schon 1993 u.a. Waffen nach Ruanda lieferte,, 1995 direkt nach Kabul, wo die Amerikaner mit Heroin bezahlten und transportiert mit der Albanien Airline, welche in Österreichischen Besitz damals war.

“Gërdeci”, Shefi i Shtabit, Luan Hoxha ikën me familjen në SHBA

 

Luan Hoxha

 

 

Prokuroria kërkoi dënimin me 8 vjet burg, gjenerali largohet nga Shqipëria para se gjykata të japë vendimin për Gërdecin.

Pritet vendimi nga gjykata për Gërdecin, nga 1 janari 2012 ish-kreu i FA nuk është paraqitur në punë.

Prokuroria kërkoi 8 vjet burg, ish-shefi i Shtabit në SHBA.

Gjenerali Luan Hoxha, ish-shef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare, i pandehur në dosjen “Gërdeci”, është larguar nga Shqipëria prej më se një muaji. Ish-zyrtari i lartë i Forcave të Armatosura, mësohet se ka lënë Shqipërinë në datën 1 janar 2012, duke u larguar siç thuhet zyrtarisht, “së bashku me familjen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës”. Nga burime jozyrtare mësohet se gjenerali Luan Hoxha nuk është paraqitur në punë në Tiranë që nga data 1 janar 2012. Ai jepte mësim si pedagog në disa institucione arsimore, me të cilat ka ndërprerë kontratat që nga fillimi i janarit. Në lidhje me largimin nga Shqipëria te gjeneralit të akuzuar në dosjen “Gërdeci”, zyrtarët e Prokurorisë së Tiranës konfirmuan mbrëmë vetëm faktin se Luan Hoxha, prej muajsh nuk paraqitet në gjyq. Sipas burimeve nga organi i akuzës, Prokuroria apo Gjykata nuk kishin vendosur ndaj Luan Hoxhës ndonjë masë ndalimi për të dalë jashtë Shqipërisë. Në këto kushte, sipas burimeve, ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura nuk ka pasur ndonjë ndalim sa i përket lëvizjes jashtë shtetit. Nga ana tjetër, burimet nga Policia konfirmojnë daljen e Luan Hoxhës jashtë Shqipërisë, por theksojnë se lëvizjet e tij kanë qenë të shpeshta. Kështu, mësohet se për periudha disamujore Luan Hoxha ka qëndruar edhe në Kosovë, ku ka dhënë mësim në disa institucione a………

http://www.panorama.com.al/aktualitet/shefi-i-shtabit-gerdeci-luan-hoxha-iken-me-familjen-ne-shba/
Der frühere General Stabs Chef von Albanien Luan Hoxha, outet den damaligen Verteidigungs Minister Fatmir Mediu als Haupt Verantwortlichen der Gerdec Kathastrophe

gerdecWas nicht zu übersehen ist, war und ist der damalige Verteidungs Minister Fatmir Mediu die Kastrophe von Gerdec zu verantworten hat. Ein unglaubliches Firmen construct damit Korruptions Gelder bezahlt werden können und zugleich ein unglaubliches Ausmaß der Verantwortungslosigkeit, wo man Kinder und Zivilisten ohne Sicherheits Ausbildung Munition entsorgen lässst. “Rauchen” war sogar ein Standard Verhalten, weil kein Soldat oder die Leiter von der Firma ‘Albademil’. Es ging ebenso um Fälschungen von Grundstücks Urkunden denn der Firmen Inhaber von ‘Albademil’, baute illegal überall Hochhäuser und war schwer im Geldwäsche Bau Geschäft tätig.

siehe auch: http://www.albania.de/alb/index.php?p=1988

http://www.albania.de/alb/index.php?p=1704
Die Jüdische Waffen, Betrugs und Rabbi Mafia in den USA
In den USA ist es ein ungeheurer Skandal inzwischen und es wurden nicht nur in Albanien Verantwortliche verhaftet. Ebenso in den USA, weil hier eine umfangreiche Kongreß Untersuchung läuft, wie man 40 Jahre alte Uralt Chinesische Munition und Waffen an das Afghanische Militär verkaufen kann und ebenso in den Irak. Teilweise fielen die Patronen dann beim Laden auseinander, wodurch viele Soldaten in Kampf Handlungen umkamen.

Der Jüdische Milliardär Yoav Botach der mehrere Rabbiner in seiner Familie hat, ist der Drahtzieher dieses schweren Betruges, wo nun die Kongress Untersuchung läuft und mit ihm verbundene Rabbiner der USA, mit guten CIA Verbindungen und weil er u.a. auch Ausrüster für die Los Angelas Polizei ist.

Der verantwortliche Kinder “Präsident” mit 19 Jahren und Sohn von Botach Herr Efraim Diveroli, arbeitete ganz einfach wie die US Medien schreiben als Spion direkt für den CIA und kam über seinen Vater zu so einem Kontrakt.

Er war Bericht Erstatter, über Waffen aller Art im Balkan und über den Waffenschmuggel im Balkan und arbeitete eng mit der bekannten Politischen Albaner Mafia im Waffenschmuggel und Betrug zusammen. Es sollen dabei 100 Millionen $ Bestechungs Geld an Albanische Politiker geflossen sein im Laufe von 3 Jahren.

Die Firma Botach Tactical ist durchaus ein grosser Waffenlieferant und die Micki Maus Firma AEY, über welche die Waffengeschäfte der Albanischen Regierung, des CIA und für die Afghanische Regierung abgewickelt wurde, war eine Art Kinder Stube und Übungs Spielwiese der befreundeten Rabbiner Familien. Die Firma AEY, wo ein 19-jähriger Sohn als Geschäftsführer vor 3 Jahren eingesetzt wurde, hatte eine Lizenz für den Verkauf von Fahrrädern.

Die Gerdec Kathastrophe um die Entsorgung Chinesischer Uralt Munition als rein Mafiösen Korruptions CIA Geschäft in Albanien.

Alle Fake Geschäftsführer sind Kinder von Amerikanischen Rabbinern!

4,000 Dead In Iraq For This ‘Human Garbage’

You buy twenty 7.62 mm cartridges and it’s $.80 each, but what did these swindlers pay for big lots? Botach would find some ammo dump in Bulgaria and pay $50,000 for a lot. I am sure many $50,000 payments were made by a sweaty middleman, with $38,000 in cash, saying ‘This is all Botach could raise.’

Imazh

Der Haupt Verantwortliche: Fatmir Mediu, uralter Mafiosi mit dem prominenten Drogen Verbrecher Clan der  Gazmend Mahmutaj!

Seitdem der extrem dumme Mafiosi Fatmir Mediu nun Umwelt Minister ist, wurden soviel Bäume und Wälder wie noch nie in Albanien zerstört und alle Strände ebenso zerstört, wo schon sein Vorgänger Xhuheli, nur ein Mitglied im Idioten Mafia Club des Salih Berisha ist.

Das FBI hat den Inhaber der Commonwealth Albanian Hydro Ventures, Inc.(CAHV), Paul John McMann, in der Geldwäsche Metropole Zypern verhaftet, welcher 7 HEC Wasser Kraft Lizenzen in Albanien hat.

11.8.2011: FBI nimmt einen US-Albanischen Investor fest und Albanisch Geschäftsleute, betrieben ein Heroin Labore

>FBI – Interpol: over the world terrorism mafia group of US Senator Eliot Engel, with Salih Berisha, Bajraktari, Bytyci – Sahit Muja
Der Umwelt Minister Fatmir Mediu, als Partner der Italienischen “Camorra“, will Müll Import Geschäfte machen
The Wikileaks cable of 20 June 2008 reveals important and previously unknown details for the tragedy of Gerdec, which the US Embassy has secured after a meeting of the Ambassador Withers with the Commander Luan Hoxha, with request of the latter.

“In a hot political climate, the Commander of the Albanian Army, Luan Hoxha asked to meet the ambassador and talk about his dismissal and the cooperation with the General Prosecution, including facts about Gerdec”, the cable says.

In this meeting, General Hoxha has told his version of the facts for what happened on 15 March 2008.

Different to what was said in a public press release which blamed the way Gerdec dismantling process was operated, Hoxha says that all decisions were taken by the former Minister Fatmir Mediu, from the selection of Gerdec village as a dismantling area to the types of ammunitions that would be destroyed there, including the time that the dismantling process would take.

According to Luan Hoxha, the army personnel had orders to transport ammunitions, to guard the dismantling area and nothing else.

During the half of the project, on December 2007, Hoxha was ordered by Mediu to proceed, regardless his concern that was sent to the Prime Minister Sali Berisha, the Parliament Speaker Jozefina Topalli and the Defense Minsiter Fatmir Mediu.

After this, pressures came through the phone call of a young boy who according to Luan Hoxha was confirmed as Shkelzen Berisha, the son of the Prime Minister Sali Berisha. Hoxha’s declaration says that after this phone call, they started sending big caliber ammunition to be dismantled in Gerdec, without delaying it, according to the cable.

General Luan Hoxha was asked by Ambassador Withers if he gave this information to the Prosecution, and he confirmed that he had presented all the documentation to the prosecutors, but not the part of Shkelzen Berisha, because Hoxha wouldn’t feel safe to give it.

According to the same cable, Withers suggested that for a successful investigation, whoever that knows some truth should speak.

During this dialogue, Hoxha has admitted that he should talk, on behalf of justice, but he hasn’t confirmed if he would ever do that.

Hoxha has also confirmed that there are many other people who are aware of this information.

By commenting the declarations of Luan Hoxha, ambassador Withers says:

“This is the second incident when a high rank official, fearing his life and profession, expresses his confidential concern to an ambassador. The first case is that of the Vice Chairman of the High Council of Justice, Kreshnik Spahiu. There are other proofs that support the version of Luan Hoxha. As Commander of the Army, his relations with the former Minister Mediu were always tense. Same as in our relations, it seems that he was frequently left aside, lacking of the authority to fulfill the duties of his office. According to public data, the General Prosecution seems of having focused her investigation beyond the Army and Mediu, maybe because there’s where the evidence has led her until now. If the version of Luan Hoxha has true elements, it could help in answering other relevant questions and the greatest one: why has the Prime Minister advanced with his constant attacks against independent institutions exactly during this time, by alarming the international community and by raising great question about Albania’s democratic credentials, right before the agreement with NATO”.

das wikeleaks cable

FORMER CHOD TELLS HIS STORY: GERDEC CLAIMS ANOTHER
C O N F I D E N T I A L TIRANA 000470

EUR/SCE FOR ERIN KOTHEIMER

E.O. 12958: DECL: 06/18/2018
TAGS: PREL, PGOV, AL
SUBJECT: FORMER CHOD TELLS HIS STORY: GERDEC CLAIMS ANOTHER
VICTIM

REF: TIRANA 452

Classified By: AMBASSADOR JOHN L. WITHERS FOR REASONS 1.4 (B) AND (D).

1. (C) The tenacity and fervor of recent political events,
from the passage of controversial constitutional changes in
mid-April to the June 16 voting down of five Supreme Court
Justice nominees, makes little sense on the surface without
an underlying motive. Rumors swirl around the capital as to
what this might be, but the highest ranking officials,
including Prime Minister Berisha, Speaker Topalli, and
President Topi avoid such speculation, concentrating on the
political fight at hand. In this increasingly heated
political climate, the former Chief of Defense, Luan Hoxha,
sought out the Ambassador to discuss his recent firing, his
cooperation with Prosecutor General, and his view of the
facts on Gerdec.

2. (C) In a June 17 meeting he had requested with the
Ambassador, recently fired Chief of Defense Luan Hoxha laid
out his side of the story regarding the Gerdec explosion of
March 15. In contrast to former Defense Minister Fatmir
Mediu’s public statements, which lay the operational blame
for Gerdec at the feet of the military, Hoxha asserted that
from its inception former minister Mediu had made all
decisions, from the choice of Gerdec as the site for this
ammunition destruction, to what types of ammunition would be
destroyed and on what time schedule. Hoxha asserted that his
staff had been directed to transport the ammunition to the
site, and to guard the site, nothing more. Hoxha said that
when he visited Gerdec in mid-2007 his soldiers were carrying
out these two duties, and it appeared on the surface that
nothing was amiss. He charged that it was during the second
half of the project, beginning in December 2007, that he was
directed by Mediu, over his own stated concerns in writing to
Prime Minister Berisha (copied to Speaker Topalli and Mediu),
as well as following direct pressure by telephone from „a
young man“ who he later confirmed as Shkelzen Berisha, son of
the PM, to continue to deliver higher caliber ammunition to
Gerdec and do to so without delay. Asked whether he had
reported this information to the Prosecutor General, Hoxha
answered yes, he had provided all information and documents
to the PG’s investigators, save the information regarding
Berisha’s son. On this, he said, it was not safe to speak.
The Ambassador emphasized that if the PG’s investigation is
to be successful, those who know the truth must speak out.
Hoxha agreed that in the interest of justice he should speak
out, but did not confirm that he would do so. (Note: Hoxha
said there are many others who know this information.)

3. (C) COMMENT: This is the second incident of an official
expressing outright concern, bordering on fear, for personal
and professional safety, in strict confidence to the
Ambassador. (The first came from Deputy Head of the High
Council of Justice Kreshnik Spahiu, Reftel.) Some outside
evidence supports Hoxha’s version of events. As Chief of
Defense, Hoxha’s relations with former Minister Mediu were
always strained, and in our dealings with him he appeared to
be frequently out of the loop and lacking sufficient
authority to carry out the duties of his office. According
to public information, the PG appears to be focusing her
investigation away from the military itself and on Mediu,
possibly because that is where the evidence has led so far.
If Hoxha’s version contains elements of truth, it could help
explain a relevant question of the day – why the PM has
stepped up consistent attacks on independent institutions at
this particular time, alarming the international community
and leading it to question Albania’s democratic credentials
when much remains at stake regarding NATO ratification. End
Comment.

WITHERS
P 201538Z JUN 08
FM AMEMBASSY TIRANA
TO SECSTATE WASHDC PRIORITY 7202
INFO EUROPEAN POLITICAL COLLECTIVE PRIORITY

Plagiat Richter Sandër Simoni und vollkommen korrupt, der neue General Staatsanwaltschaft?

Mittwoch, Dezember 4th, 2013

update: 4.12.2013 Ein tpyischen Produkt des Eduard Halimi, wenn solche Figuren Gerichte vollständig ruinierten, wegen ihrer Inkompetenz und Korruptheit. Fast wäre die Gestalt, des Sander Simoni, auch noch mit den gefakten Diplomen General Staatsanwalt geworden.

Die Witz Figur, welche eine total gefakte Diplom Arbeit abgab, gab zu den Non-Stop Skandalen ein Interview: Schön reden, die Fakten zeigt das diese Gericht vollkommen korrupt ist, wie alle Gerichte in der Viel Zahl der Gerichte, wobei das neue Administrative Gericht im Mini Staat Albanien der Sonder Witz ist. Diese Art von Richter, sind eine Art Service für Internationale, weil man charmant sich unterhalten kann, wie der inzwischen verstorbene Super Ganster: Sokol Olldashi.

Pantelij Majko der Ex-Premier Minister erklärt, das Albanien mit dem Aufbau der Justiz gescheitert ist, was auch ein desaströses Scheitern der EU und USA dokumentiert, mit ihren vielen korrupten Missionen der Inkompetenz und einer beispielosen Vernichtung von Geldern, durch diese Mafiös organisierten Justiz Missionen.

Für die ausländischen Spitzen Leute des Justiz Aufbaues, reichen solche Gangster und inkompetende Gestalten als Partner.


Eines der unnützen Gerichte mit einem korrupten Nonsens Chef: Sander Simani!

Die Nationale Justiz Kathastrophe der Klientel Politik mit der Kanzlerin des Administrativen Gerichtes in Tirana: Lertida Balili

Anscheinend sehen nur noch Kriminelle, mit besten Beziehungen zur Top Mafia eine Chande für den Posten des Generalstaatsanwaltes, denn unbedingt der bestens dokumentierte Langzeit Verbrecher Spartak Braho, ebenso will der schon mit der „Sacra Corona Unita“, als Militär Staatsanwalt, den Zigaretten Schmuggeln nach Italien organisiert (mindestens ab 1974)  und Drogen Handel ebenso später.

4 Jahre Vorsitz als  Richter am wichtigsten Gericht in Tirana und mit der Folge, das überall Kriminelle, verurteilte Mörder, Drogen Bosse frei kamen, was ein Sicherheits Problelm ist.Was geschah in diesen 4 Jahren: plötzlich gibt es Stapelweise Überfälle am Tage, wo nun Banken wieder eigene Private Sicherheits Dienste haben müssen. Frauen werden beraubt, aber auch ermordet, bei einfachen Raub. Entführungen und Erpressungen, Anschläge mit Sprengstoff. Selbst Minster werden beraubt, deren Autos gestohlen und Häuser ausgeraubt.

Es gibt kein einziges Verfahren, gegen die Bau Mafia, ihre Firmen, Fahrzeuge, Beton Mischer wurden nicht beschlagnahmt, obwohl es bis heute Hunderte von nicht legalisierten illegalen Hochhaus Bauten gibt in Tirana, auf gestohlenen Grundstücken durch Geldwäsche und Urkunden Fälscher. Gut das es solche Richter gibt in Tirana und in Albanien.

Sprengstoff Anschläge gegen Polizei Direktoren usw.. bei dieser Art von Justiz und illegal gebaut wird sowieso, was gegen Geld geduldet wird.

Die [12] EU-Justiz Mission EURALIUS, wie die US Mission Opdat, sind total gescheitert.

und man will nun einen schwer belasteten Richter als neuen Generalstaatsanwalt inthronisieren: Sander Simoni, ist ein Produkt der USAID Gestalten, welche ihre Geschäfte wegschwimmen sehen und welche mit allen Mitteln solche Gestalten schützen.Ein Identischer Fall, wie der Extrem Mafia Richter: Neritan Tabaku, wie die Fakten aufzeigen. In sehr vielen Jahren, kassierte er nur ab, denn Verurteilungen gab es praktisch Keine, oder sonstige sinnvolle Aktionen für die Sicherheit in Tirana. Unter seiner Richter Hohheit, wurden viele verurteilte Kriminelle und Mörder freigelassen (darunter der Auftrags Killer: Emiljano Shullazi ), welche in Tirana vor allem ihr Unwesen trieben, bis hin zu Morden und Raub Überfällen am hellichten Tage, was es vorher nicht gab.

Albanische Minister und Kriminelle, sind eine Tradition Kultur Handlung, wie Hunderte von Fällen und Fakten zeigen: Von Fatmir Xhafai und seinem Bruder Agron, Edi Rama, Salih Berisha, Sokol Olldashi mit dem Gjoka und Kajolli Gangster Clan, oder Ilir Meta mit Gangstern wie Spartak Braho, Lefter Koca und Almir Rrapo. wikileaks berichtet.

wikileaks über den Extrem Verbrecher und Albanische Minister und Politiker.

SUBJECT: CRIMINALS MAKING THE LAWS IN ALBANIA’S PARLIAMENT

Sander Simoni, ist ein direkter Studien Kollega des jetzigen Justizminister Eduard Halimi, und wurde noch unter Fatos Nano Mafia Regierung, als Richter eingesetzt.

Er hat seine Diplom Arbeiten zu 100 % abgeschrieben von dem Richter: Irida Kacerja, weswegen er eine Anzeige erhielt und Gerichts Akten kundig ist: Normal Intelligenz der Justiz, das man keine Ahnung hat, gefakte Diplome und Studien Zeiten. Diplom Arbeit, aus einem Buch abgeschrieben, Normal Zustand in Mazedonien und dem Kosovo und weit verbreitet im Balkan, nicht nur in Deutschland.

Akuza per plagjiature, ish-studentja padit kryegjyqtarin Sander Simoni

Er gehört zur Plaigat Richter Elite, welche keine Ahnung hat von Gesetzen, und vollkommen korrupt ist.So wurde der Profi Killer und Verbrecher Emiljano Shullazi mit seiner Unterschrift freigelassen, als Wahlkampf Untestützer für die Salih Berisha Partei PD, was ein identischer Fall wie Neritan Tabaku ist. Es sollen dabei 150.000 € geflossen sein, wie die Regierungs nahe Zeitung „Koha Jone“, der Frangaj Familie selber schreibt und was mit wikileaks in anderen Fällen konform wäre!

Tausende von Medien Berichten gibt es, ebenso bei uns ab 2010, bis zu wikileaks das kriminelle Minister und Richter, gegen Geld verurteilte Mörder und Drogenbosse freiliessen, was auch zur Ermordung des Polizei Präsidenten von SHIAK führte: Adem Tahiri, was wohl nicht einmal der richtige Namen ist, sondern ebenso ein gefakter Name in den Tropoje Polizei Kreisen. Justiz und die Polizei ist heute fest in den Händen krimineller Banden.

. Einer der prominenten Profi Killer in Albanien, wo Sander Simoni seine Partnerschaft sah. Neue Morde, Auftrags Morde sind dokumentiert.

Die Peinlichkeit des [3] Elis Cefa, an praktisch die hoechste Gerichts Kontroll Stelle, zeigt das man in Albanien keine Probleme hat, wenn solche Leute in Aemter gebracht werden, obwohl zig Anzeigen rund um kriminelle Grundstuecks Geschaefte gegen [4] Elis Cefa anhaengig sind und er nun durch die Immunitaet, erneut geschuetzt ist.

Elvis Cefa, Bujar Nishani, Eduard Halimi, zelebrieren ihre Show, ob man den verschwundenen Richter Neritan Tabaku vorladen soll, was eine identische Show ist, wie das Verfassungs Gericht, wo 60 % Null Hirn und Kompetenz Richter sitzen, welche vollkommen korrupt sind, was bei der Vorsitzenden Richterin Shpresa Becaj anfängt.

Justiz Kaspar Theater Veranstaltung, der höchsten Gerichts Kontrolle HCJ, wo in Wirklichkeit nur das kriminelle Enterprise, rund um DP Justiz Minister, Salih Berisha und Bujar Nishani geschützt wird. Man hätte ja auch längst einmal Haft Befehl gegen Richter Neritan Tabaku ausstellen können, aber er gehört zur DP Prominenz der Albaner Mafia und stellt ja auch Abgeordnete, Vize Bürgermeisterin in Tirana usw..
Neritan Tabaku Richter Neritan Tabaku

Die unsinnigen Vermögens Beschlagnahme rund um den Bin Laden Financier: Yassin Kadi, sind ebenso sein Werk, was der EU Menschenrechts Gerichtshof in 2012 wieder aufhob. Man verkauft fleissig Polizei und Justiz Direktoren Posten an die Mafia und oft auch an den Nachwuchs, wie die Festnahme des 26-jährigen Polizei Direktors in Gjorokastre zeigt, ebenso der Richter Tabaku, der nun spurlos verschwunden ist und die sogenannte Justiz, kennt keine Adresse plötzlich. Man will nur ständig neues Geld von Europa und den USA, für einen angeblichen Justiz Aufbau, was bei diesen Hirnlosen Schafshirten, welche sich Staatsanwälte und Richter nennen, nie möglich sein wird. Ein Langzeit Theater:

Das Theater rund um die Justiz in Albanien ist uralt, und der Gangster Salih Bersiha, bedrohte deshalb schon den Verfassungsrichterin 1995: [11] Zef Brozi, der dann in die USA auswanderte.

Sandër Simoni, kandidati i mazhorancës për të zëvendësuar Ina Ramën?

Postuar në: Aktualitet,Kronika,Kryesore | 

Kryetari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Sandër Simoni, pritet që të jetë kandidati i mazhorancës për të zëvendësuar kryeprokuroren Ina Rama, largimi i së cilës është çështje ditësh. Kështu bën me dije gazeta Dita.

Sipas saj, Simoni është propozuar nga ana e ministrit Eduard Halimi, ndërsa Berisha shpreson që ai nuk do të kundërshtohet nga opozita, për faktin se ka qenë në këtë post edhe në kohën e qeverisjes së socialistëve në vitin 2004, për t’u rikthyer në këtë post disa kohë më parë.

Por, për Simonin ka dy “gurë” të rëndë mbi kurrizin që ia mbulon manteli i zi dhe që janë të errëta sot e kësaj dite për publikun, shkruan gazeta. Një denoncim dhe padi në gjykatë nga ish-studentja e tij, sot gjyqtare në Shkodër, për plagjiaturë, si dhe lidhja e dyshimtë me ryshfetin 150 mijë euro për të liruar nga burgu Emiljano Shullazin, një emër i njohur i botës së krimit në Shqipëri.

Pas disa vitesh orvatje gjyqësore dhe zvarritje pa fund, duket se ka qenë ish-zëvendësministri i Drejtësisë, Eduart Halimi, që është fshehur pas hijes së skandalit dhe pastrimit të figurës, ku pas një pushimi të gjatë rikthehu Simonin në elitën e gjyqësorit. Ndërsa procesi për plagjiaturë ende vazhdon, dhe ky fakt mjafton që Simoni me “njollën” e zezë të 
http://www.gazetatema.net/web/2012/11/15/sander-simoni-kandidati-i-mazhorances-per-te-zevendesuar-ina-ramen/

Sander Simoni beschlagnahmte 20 Millionen € Vermögen in Albanien 

10/24/2012

[7] Nonsens Justiz Show – 320 Richter sollen in Albanien versetzt werden

Diese Justiz kann man nicht reformieren, was Unfug ist.

Corruption in the judiciary is pervasive. Many judges issue rulings that do not appear to have any basis in law or fact, leading some to believe that the only plausible explanation is corruption or political pressure. Broad immunity enjoyed by judges prohibits prosecutors from investigating corruption allegations until they make a public request to the High Council of Justice to lift the accused judge’s immunity, and receive its approval. Few judges have been prosecuted for corruption because most criminal investigations must remain secret, at least initially, in order to be successful.

…………..

[8] http://tirana.usembassy.gov/press-releases2/2012-press-releases

Aktuelle Richter im Oktober 2012

Obwohl seit 1998 per Gesetz verboten, faehrt ein Richter auf seinen reservierten Parkplatz mit Luxus Mercedes Gelaendewagen mit getoenten Scheiben hinten und spazierte 5 Minuten vor dem Foto am Morgen ins Gerichts, wie ein stolzer Gockel. Etliche Polizisten wurden damals von Kriminellen erschossen, welche in solchen Autos unterwegs waren, weswegen man dunkle Fenster Scheiben hinten bei Autos verbot. Heute mit Ausnahme von einer Kontrolle bei Gjrokastre vor kurzem, wo die Fahrzeuge kurz beschlagnahmt wurden kassiert die Polizei nur noch Schmiergeld ab, bei solchen Fahrzeugen, wie früher.

[9] Institutione procuria durres

Mercedes AA 558 EJ, Parkplatz Durres: “Institutione” reserviert fuer die Institutionen / Staatsanwaltschaft Richter

20 Jahre Albanische Justiz, im Dienste krimineller Clans in Albanien 

 Albanien: US Professor Nikolla Pano, über die korrupte und inkompetente Justiz

 Mit Kriminellen und extrem dummen Leuten, kann man sowieso keinen Staat aufbauen, weil die Intelligenz längst weg ist.

Kritische Stimmen der EU, zur Non-Konsens Präsidenten Wahl und Prof. Shinas Rama, wirft Bujar Nishani Korruption vor 

Mafia Clan of Democratic Party of Albania

Prime Minister Sali Berisha

 1. kukRexhep ARAPI, resident in Katund Sukth, nicknamed “KEPI” has a criminal record as follows:
 1. In the year 1991 (in March) he has killed at the Port of Durrës, for feud issues the citizen A. Cyrbja, resident in the Katund Sukth village; has been arrested for this crime in 1994 and has been released because of lack of evidence.
 1. The ‘XHAKJA’ clan, residing in Katund Sukth have a criminal record as follows:
 1. In 1994, the citizen Ilir Xhakja has shot his gun inside the bar of Qerim Maloku in the Sukthi village, has been arrested but then released. The bullet shells found in the scene are the same with those found in the murder scene of citizens Gentjan Gjoka and Petrit Lyti, in 1998 in the village Hamallaj, surprisingly uncovered.
 2. In 1998 the Xhakja band (Ilir, Agim etc) have murdered in the village of Hamallja the citizen Gentjan Gjoka (newphew of Dash Gjoka) and Petrit Lyti, friend of Genti both from Hamallja, uncovered event.
 1. In the year 1998, Ilir Xhakja with others has killed the citizen Qerim Maloku in Katund Sukth, an event that was resolved in the year 2003 when an arsenal of weapons of the Xhakja band was found. He is currently being investigated for this murder. Mr. Olldashi is personally taking care for this case to be closed as a reward for the help that the Xhakja clan provided during the 2005 elections. This event is currently being tried by the Court of Grave Crimes in Tirana, where witnesses included former police officers Urim Koka (SPZ at the time, currently arrested in Italy and sentenced to 15 years in prison for prostitution traffic) and Maksut Zhiti (SPK at the time), both friends of the Xhakajs, the latter has been appointed as the Director of the State Reserves in Durrës by Olldashi in return for this favor.
 1. Mandrini often goes to Italy to collect the money, since Mr. Olldashi has provided him with a German Schengen Visa. Also, they are highlighted by the State Police as a dangerous criminal contingent with strong criminal tendencies like Murdedr, Drugs and Prostitution Trafficking.
 2. [34] ………
 3. [35] Gjoka Super Market-Shiak! 15 years drug and prostitutions center.The Gjoka Supermarket is the main center for the trafficking of drugs that comes from Turkey and Macedonia and the supply base for many criminal groups in Durres and Tirana and also the location where the cars that will be traveling to Italy and carrying drugs are supplied. Dashi currently owns an armored vehicle which has the licence plate: DR 51 90 C. It must be noted that Dash Gjoka is the main source of supply for all the drugs suppliers in Albania because it is a well known fact that a close friend and financial supporter of I.M, S. Olldashi……………+ [36] Agim Hoxha.-(Sali Ahmet Hoxha) Xhafzotaj – Shiak Mafia……………
 4. [37] http://www.albca.com/aclis/modules.php?name=News&file=print&sid=1264
 5. [38] Peinlichkeit der EU Polizei Mission PAMECA III: die dümmsten Kriminellen werden hohe Polizei Chefs in Albanien

Die Spezialität der Tropoje Polizei ist: man kennt keine Gesetze und baut selber überall illegal. Kassiert Geld, für Treibstoff Begleitschutz, oder von illegalen Taxi Fahrern wie Bus Unternehmen usw..

Lustig ist der Suppen Kaspar mit seiner inkompetenten Polizei Idioten aus Tropoje und Kukes, wo selbst hoch rangige Polizei Direktoren längst den Kopf schütteln.

Hysni Burgaj, spricht von Professionalismus, was eine Lach Nummer ist, weil die Polizei Direktoren inzwischen erneut, nicht einmal Gesetze und ihre Aufgaben kennen. Viele haben sich Schulzeungisse gekauft, in alter Traditon.

 

[39] Albanien: Treibstoff Schmuggel und Diebstahl mit Begleitschutz der Polizei Direktoren 

Schafshirte, der kaum lesen und schreiben kann: Kriminal Polizei Direktor von Salih Berisha, der selbst illegal baut, auf gestohlenen Grundstueck.

 

 

[40]

 

Shefi i Krimeve të Rënda në Policinë e Burrelit, Sami Neli

Schafs Hirten Junge, wird Kriminal Polizei Direktor plötzlich! Albanians Super Polizei!Sami Neli, ist so ein Gestalt: Kriminal Direktor von Burrel, wie Mafia Bosse sich auch nennen in Albanien seit 2009 wieder und zuvor bis Ende 2005.Über diese Gestalt, gibt es nicht einmal eine Info auf der website des [41] Innenministeriums, noch ein Foto im Moment. Eine der typischen Gestalten, welche mit gefälschten Ausbildungs Papieren und Schulzeugnissen aus Nord Albanien ernannt wurde.

Bereits 2004, warnte der Albanische Justiz Minister Fatmir Yhafa,
vor der Einmischung der Politik in die Berufung von Richtern. Das Thema ist also uralt in Albanien und Eines der Grund Probleme.

Hintergrund waren die sehr erfolgreichen Ermittlungen und Aktionen, der in 2007 neuen Task Force Staatsanwaltschaft und auch der Staats Polizei, in die Mafiösen Umtrieben aus dem Umfeld der Regierung. Seitdem drehen etliche Leute mit ihrer arachischen Kleptokratie Clan Denkweise einfach durch!

Vor 12 Jahren! Der Verbrecher, Drogen- und Waffen Schmuggler US Botschafter Josef Limprecht, der am 19.5.2002 eliminiert wurde, für seine Verbrechen mit Terroristen.

[29]
Joseph Limprecht Memorial Website
Speeches
[30] Speech to the National Judicial Conference — December 5, 2001

 

Der US Senat, blockiert die Ernennung neuer US Botschafter, auch für den neuen Botschafter: Donald Lu

Dienstag, Dezember 3rd, 2013

Donald Lu, gehört direkt als früherer Assistent des Welt Gangster Frank Wisner, zu Botschaftern mit einem merkwürdigen Lebenslauf, ebenso weil der Frank Wisner in Indien schon in den Betrugs Geschäften des Frank Wisner mit ENRON unterstützte.

11/25/2012

Das FBI ermittelt nun gegen: Salih Berisha und dem kriminellen Enterprise des Frank Wisner mit Rezart Taci

Bllokohet kandidatura e ambasadorit Donald Lu

Gary Kokalary: Bei der AlbPetrol Privatisierung wurde eine gefälschte Bank Garantie hinterlegt

American Chartered Bank, Frank Wisner, Vetro, Rezart Taci, AlbPetrol Die American Chartered Bank, bestätigt, das es nie eine Bank Garantie für die Firma Vetro gegeben hat, welche von Frank Wisner gegenüber der Albanischen Regierung zertifiziert wurde, durch Frank Wisner. Die Ausführungen durch Gary Kokolary

 • Senati bllokon të gjitha emërimet e reja të Presidentit Obama
Back to News

inShare4

Saturday, October 05, 2013

The next ambassador to the Balkan nation of Albania will be a career diplomat who has spent the balance of his career working with formerly communist nations. Donald Lu was nominated by President Barack Obama on July 25, and if confirmed by the Senate as expected, he would succeed Alexander A. Arvizu, who has served in Tirana since November 10, 2010.

Born circa 1966 in Huntington Beach, California, Donald Lu earned both Bachelor’s and Master’s degrees in International Relations at Princeton University in 1988 and 1991, respectively. Lu served as a Peace Corps volunteer in Sierra Leone from 1988 to 1990, where he helped to restore hand-dug water wells and taught health education and latrine construction.

Joining the Foreign Service in 1990, Lu served early career foreign postings as a political officer at the consulate in Peshawar, Pakistan; as a consular officer at the embassy in Tbilisi, Georgia; and as a special assistant to Ambassador Frank Wisner and then political officer at the embassy in New Delhi, India.

Lu served as special assistant to the ambassador for the Newly Independent States from 2000 to 2001, and then as deputy director for the Office of Central Asian and South Caucasus Affairs from 2001 to 2003.

From 2003 to 2006, Lu was deputy chief of mission at the embassy in Bishkek, Kyrgyzstan. Lu then served as deputy chief of mission at the embassy in Baku, Azerbaijan, including a stint as the chargé d’affaires from July 2009 through July 2010, when the office of ambassador was vacant.

In September 2009, Lu dispatched a diplomatic cable to Washington in which, quoting a prominent local politician, he compared Azerbaijani President Ilham Aliyev to the two young mafia dons of The Godfather films: the impulsive Sonny Corleone and his calculating younger brother Michael. Lu wrote that Aliyev’s foreign policy—which he characterized as based on “restraint and a helpful bias toward integration with the West” represented his inner Michael, while his “increasingly authoritarian” domestic policies channeled Sonny. He even called Aliyev’s father, Heydar, who was president for the decade prior to his son, “the ‘Vito Corleone’ of Azerbaijan.”

8/15/2013

Wird der US Senat, der Ernennung des von Lobbyisten bezahlten neuen US Botschafter in Tirana: Donald Lu, nicht zustimmen?

Die neue Lobby Organisation der Familie Gary Kokolary, ADA“, versucht die Bestätigung des neuen US Botschafters Donald Lu zu verhindern, weil er schon im Solde des Profi Gangsters Frank Wisner stand, mit ihm Geschäfte (vor allem in Indien und Aserbeischan) machte und ebenso von der üblen Podesta Gruppe praktisch installiert werden soll. Damit ist der älteste Albanien Lobbyist in den USA, gegen diese Ernennung und unternimmt auch etwas, genauso wie Gary Kokolary, die gefälschte Bank Garantie des Frank Wisner und Rezart Taci outete und auffliegen liess. Bei der Anhörung im Senat wird vorgetragen, das
Donald Lu
Donald Lu, enger Partner des für seine kriminellen Geschäfte, von Waffen, Drogen, Betrug aller Art bekannten Frank Wisner und Mubarak Geschäfts Partner ebenso, wie der Aserbeidschanischen Mafia Familie des Präsidenten. Es erinnert an die kriminellen Umtriebe, des AAEF in Albanien, wo Albanien in einen Rechtslosen Staat ab 2000 umgewandelt wurde, mit dem Drogen Boss und Gangster Josef Limprecht, der dann als US Botschafter Mitte Mai 2002, bei seinem Terroristen Camp in Peskopje eliminiert wurde.

Albanien im Chaos, weil die Justiz und Staats Polizei nicht funktionier