Archive for April, 2016

Der Gangster Boss: Edi Rama in New York, weil seine eigenen Adviser und Regierungs Mitglieder zu dumm für Alles sind.

Mittwoch, April 13th, 2016

Kostet nur etwas Geld, wenn man einen Foto Termin haben will, was Edi Rama schon in 2013 gemacht hat. Es gibt genügend US Lobby Vereine, welche von der Albaner Mafia Geld erhalten, zuletzt 2,8 Millionen $ bezahlte die Berisha Regierung an die US vermurksten Gestalten des Krieges, des Mordes, der Korruption.

Edi Rama, zu korrupt und dumm für einen Regierungs Chef, hält sich in den USA wieder einmal auf: selbst foreign policy schreibt bereits, das seine Adviser Idioten sind, keine Kompetenz haben. Teilweise lebt die Regierung von Betrug, Erpressung und vor allem Klientel Mafia Politik inklusive Geldwäsche wie in alten Zeiten. Millionen € schwere Bußgelder sprach nun der EU Menschenrechts Hof aus, weil der Gangster Edi Rama, fremde Grundstücke an Mafia Clans illegal gab in Tirana, zur Bebauung. Bekanntlich sind 59 % der Albaner functional illerate, vor allem auch weil die Besten auswandern. 4 aktive Minister wollen die Internationalen verhaften, nachdem Ex-Minister Ksera, weitere 3 Ex-Minister.

Spektakel im Mafiosen Treiben u.a. auch Waffen und Drogen Schmuggel, weil die Amerikaner ein „Schwarzes Loch“ in Europa brauchen, für ihre Terroristen Ausbildung, Drogen und Waffen Schmuggel, denn Albanien lieferte auch die Waffen für die Ruanda Massaker in 1994, mit Original Chinesischen AK-47, ebenso die Gerdec Kathastrope ist eine Legende, durch Kriminelle Banden des US Department of State und des Pentagon:

Kein Staats Besuch, keine Einladung nach Washington zu kommen, kein Arbeits Besuch: Also Spektakel, für „dunkle“ Geschäfte im Hintergrund.

1  Erbärmliche Show, denn was soll das Meeting bringen?
2
3
4
5

Dumm umgibt sich mit dumm, also landet Edi Rama in New York, denn das Amerikanische Bildungs System ist ebenso schlecht wie das Albanische.

http://illyriapress.com/illyria_content/uploads/2013/09/martin-shkreli-Edi-Rama-300x300.jpg

Edi Rama und die US-Albanische Mafia, wo das FBI schon in 2003 in einem Senats Hearing warnte.

einige Ausschnitte jüngst von Foreign Policy: Mr. Rama’s recruitment of inexperienced apprentices and corrupt loyalists „Mr. Edi Rama’s government is incompetent and a prey to a significant influence of Islamic State; it must be emphasized that Albanian National Intelligence Service has been infiltrated by Islamic State agents and its well trained officers ——Mr. Rama’s Government members who constantly pressure foreign investors for huge bribes and expensive vacations abroad.—- came to power thanks to his deep connections with criminal factionsdrug barons, money laundering …

und Edi Rama: Europe’s wealthiest and controversial politician

Mafia Syndikat Edi Rama and Albania: Amidst relentless oligarchy and European Union integration

 

Die Edi Rama Regierung gibt eine Öl Bohr Lizenz an eine Offshore Firma und der SP Abgeordnete Rakip Suli

DIHA: der System Betrugs Terror gegen Investoren in Albanien und dem Kosovo

More than half of businesses the businesses at the German Association of Trade and Industry DIHA, give a negative evaluation to the economic situation in Albania, compared to one year ago.

Korrupte Gangster: Hillary Clinton und Edi Rama

Korrupte Gangster: Hillary Clinton und Edi Rama

Die Amerikaner stellen ein Ultimatum, für die Verabschiedung der Justiz Reform

Comedy Show der Albaner Mafia: Edi Rama: „We will clean ‚jungle‘ of property titles with 11.000 hectares of fake property titles”. „

Albanien muss nach EU Gerichten 1,3 Millionen € Entschädigung zahlen an die Valio Schiffahrts Gesellschaft und weitere 7,5 Millionen € an Alt-Eigentümer

Albanien: grausame Geschichte, wunderbares Land

Eine Rundreise durch den Süden Albaniens bietet unterschiedliche Kulturen und spannende Landschaften, die mit Auto und zu Fuß leicht erforscht werden können – und eine Geschichte, die viele Narben und noch mehr Schönheit hinterlassen hat

 

 

Skandale ohne Ende, wie kriminelle Richter Grundstücke stahlen für viel Geld.
Der Richter Ervin Pollozhani, hat der alten Elbasan Familie: Familja Mukja: 24.000 qm gestohlen und es einer Ortsfremden Familie gegeben, natürlich ohne Gerichts Verhandlung, mit dubiosen Papieren aus Tirana, wie die Richterin Dhurata Bilo in Durres, identisch in einem grossen Grundstücks Raub für Nord Albanischen Berisha Banden tat.

Ja si u grabitën 24 mijë metra katrore tokë me një vendim të paligjshëm gjykate

12884468_927243260707389_453248580_nFamilja Mukja akuzon gjyqtarin Ervin Pollozhani, KLD dhe Ministria Drejtesisë heshtin

Nga Bujar Xhelili

Skandalet me pronat dhe trojet e ish-pronarëve në Elbasan nuk mbarojnë kurrë. Ato kanë të njëjtët autorë, gjyqtarët të cilët me vendime të paligjshme u kanë grabitur troje dhe prona të tjera qytetarëve të Elbasanit, pavarsisht se pronat e tyre kishin edhe tapi të 100 apo 150 viteve më parë. Grabitja e trojeve ka ndodhur duke shkelur ligjet e shtetit, duke shkelur etikën profesionale, dhe duke marrë rryshfete në miliona, duke ngritur në sistem korrupsionin. Një rast i tillë ka ndodhur edhe me familjen e vjetër elbasanase të zotit Alush Mukja, ku pavarsisht se trashegimtarët e tij kishin fituar në të gjitha shkallët e gjyqsorit token prej 24 mijë metrash katrore, dhe pavarsisht se kishin nxjerrë edhe çertifikatën e re të pronësisë nga ZRPP, ka mjaftuar një vendim i paligjshëm i një gjyqtari të korruptuar të quajtur Ervin Pollozhani, që prona e tyre ti kalojë padrejtësisht një personi që nuk dispononte asgjë, asnjë dokument zyrtar dhe ligjor, asnjë provë shkresore dhe materiale, veç milionave që korruptoi gjyqtarin.

Si ka ndodhur ngjarja e turpshme për Gjykatën e Elbasanit

Familja Mukja është një prej qindra familjeve autoktone në Elbasan, që ka trasheguar troje dhe prona te tjera. Ajo trashegonte nga gjyshi i tyre zoti Alush Mukja, veç të tjerave edhe një siperfaqe toke prej 24 mijë metrash katrore e cila ndodhet në aksin rrugor Elbasan-Metalurgjik, dhe pikerisht atje ku sot është ngritur një qender e madhe tregetare, buzë rrugës. Në vitin 1946 ish-qeveria komuniste ja ka marrë pronat edhe zotit Alush Mukja, gjithashtu edhe token në fjalë e cila ishte pjesë e pronave të tij, dhe vetëm pas afro 45 viteve trashegimtarët e tij e rimarrin atë, duke paraqitur në KKKP , Bashki dhe ZRPP, një Tapi Prone të vitit 1917, sipas të cilës, Alush Mukja “ishte pronar i trualli 24 mijë metra katrore, pronë në dalje të qytetit të Elbasanit”. Realisht trashëgimtarët e familjes Mukja, nipërit dhe mbesat e tij, deklaruan për “Bulevard” se “në tapinë e vjetër të vitit 1917, thuhet shprehimisht se “gjyshi ynë Alush Mukja ka kufitarë në këtë prone edhe Haxhi Halilin, Xhemali Qorrin, Met Shengjergji, dhe Isuf Sejdinin, ndërkohë që pasi kemi dorezuar dokumentacionin në Kadaster, Bashki, KKKP, neve na njihet toka, dhe marrim tapinë e parë nga ZRPP, dhe më pas edhe tapinë e re , pas fitimit të proceseve gjyqsore”. Duke vazhduar tregimin e tyre për “Bulevard” trashegimtaret e Alush Mukjes thanë se “pikerisht në këto momente na del në skenë një fare Ligor Boçi, pjestar i familjes së Mihal Boçit, dhe na hedhin ne në gjyq neve, duke pretenduar se “toka eshte e jona”. Një pretendim skandaloz, absurd, i pabazuar në ligj, në dokumente ligjore dhe logjikë njerezore. Por atë që nuk e pranojnë ligji dhe logjika, duket se e pranon korrupsioni gjyqtarëve. Nisin gjyqet dhe ne si trashegimtaret e gjyshit tonë Alush Mukja fitojmë të gjitha gjyqet, në te gjitha shkallët deri tek Gjykata e Larte, pra marrim të drejtën tone, pasi kishim dhe kemi, edhe sot një dosje të madhe me dokumenta ligjore, tapi të vjetra dhe të reja. Ligor Boçi e rihap proçesin gjyqsor ndaj nesh, dhe humbet sërish, duke patur kundër ZRPP, Kadastren, KKKP, Gjykatat, etj. Gjyqi u zhvillua ne Elbasan, pa na njoftuar fare ne trashëgimtarët e zotit Alush Mukja per gjithcka, dhe gjyqtar i çështjes ishte Ervin Pollozhani (sot gjyqtar ne Tirane), i cili mori në shqyrtim padinë e pabazuar ne ligj të shtetasit ligor Boçi, kundër Bashkise Elbasan, KKKP, dhe duke i dhënë të drejtën një njeriu mashtrues, duke na marrë 24 mijë metra katrore toke neve, dhe duke ja dhënë atij”. Skandal të tillë nuk ka parë ndoshta edhe drejtësia e Enver Hoxhës. Trashegimtaret e familjes Mukja deklaruan për “Bulevard” se “ne e kemi denoncuar shkeljen ligjore të paparë ndonjëherë në Shqiperi në 2008, tek KLD, tek Ministria Drejtesise, tek Presidenti asaj kohe zoti Bamir Topi, por gjyqtari i korruptuar nga milionat e marra Ervin Pollozhani, ka marrë nga ekipi kontrollit KLD vetem “Vërejtje” dhe kaq, ndaj ne kerkojmë përmes medias, dhe gazetës dinjitoze “Bulevard” të sensibilizojmë Ministrine e Drejtesisë dhe kreun e saj sot zotin Ylli Manjani , KLD dhe Presidentin aktual Nishani të nisin ndaj gjyqtarit të Gjykates Tiranë Ervin Pollozhani ndjekjen penale dhe të na kthehet vlera e tokës së shitur padrejtesisht……

 

Ja si u grabitën 24 mijë metra katrore tokë me një vendim të paligjshëm gjykate

Bei der als Verbrecher Organisation bekannten USAID Organisation, welche nicht weiß wohin ihre Gelder gehen, wie Caritas und das Rote Kreuz, taucht Edi Rama natürlich auf.

 

Rama takon Gayle Smith të USAID:
Mbështesim idenë e fesë në shkolla
USAID pritet që të mbështesë qeverinë shqiptare në zbatimin e projektit për përfshirjen e besimit fetar në shkolla.

Wo Milliarden verschwanden und wo Idioten die Haus Meister und Direktoren der Schulen sind, obwohl 4.000 Lehrer keine Ausbildung haben


Schul Toilette, welche real schon 10 mal bezahlt wurde