Die Olldashi Mafia mit dem Wasser Werk Direktor Doklead Ademi – Selbst Bedienung im Mafiösen PD Sumpf von Durres

update: 9.1.2014

Die hohe Staatsaufsicht, gibt die ehemaligen Chef der Wasser Werke zur Anklage.
1,3 Millionen € wurden gestohlen. Durch die EU Programme der Dezentralisierung, wurden diese inkompetenden Banditen Zirkel geschaffen. Machwerk, krimineller und korrupter Lobby Gruppen der EU.

Die Vermögen der angeklagten Durres Gangster: Edmond Hoxha, Bedri Luku, Doklead Ademi, Lindita Dosari werden nun untersucht

In Fiere wurden die 2 Verantwortlichen der Wasser Versorgung angeklagt, in Durres sind Viele seit 2 Jahren mit Anklagen beschäftigt, komplette Arbeits Gruppen, aber es geschieht Nichts, nicht einmal, wenn Antike Stätten und Zone Touristik zerstört wurden. Doklead  Ademi, ein Produkt der Dumm Mafia der PD Durres, von Sokol Olldashi.

Die kompletten Wasser Rohre der „Kenete“ bei Durres, wurden durch gefälschte Dokumente verlegt, denn wie bewiesen bediente man sich in Durres nur selbst, wobei der Chef und seine Leute, wie bei allen Institutionen, keinerlei Kompetenz hatten und nur ein Umfeld im Idioten Club, des Sokol Olldashi und der Durres PD Mafia war. Der eigentliche Skandal sind die ausl. Infrastruktur Financier, denn das System war mit den Thyssen Rohren im Raum Durres, Kavaje in allen Details in 1996 schon bekannt.

In allen Institutionen sind in Durres, inkompetente Gestalten mit falschen Diplomen

Durres Port debacle – von der Hafen Mafia, ungültige Lizensen und der Treibstoff Betrug an den Tankstellen

Vor Monaten bereits entlassen, mit der Hinterlassenschaft wie überall: Chaos. Der neue Wasser Direktor in Durres, beginnt die illegalen Leitungen zukappen

nga AMA-News më 9 Janar, 2014
Durres: Wasser eine alte Tradition

KLSH denoncon për korrupsion 2 ish-drejtorët e Ujësjellës-Kanalizimeve Fier
Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në prokurori dy ish-drejtorët e Drejtorisë se Përgjithshme të Ujësjellës-Kanalizimeve, pasi ka konstatuar një sërë shkeljesh dhe parregullshmërish ligjore në fushën More…

Straflos Geld stehlen und die Fonds plündern. Man bezahlte nicht einmal den Strom, für die vielen oft unnützen Pumpen. siehe auch die Mafia Umtriebe der Armand Teliti Bande, als PD Chef, wo illegale Bauten der PD Mafia, bevorzugt auch Wasserleitungen erhalten, oder an den Stränden von Kallmi – Nord Durres, gibt es trotz totalem Bau Verbot, 2 illegale Strom Verbindungen, für die illegalen Mafia Lokal Bauten. Falsche Beratung durch ausländische consults, rund um die Weltbank und GTZ Mafia, welche ja mit Berlinwasser 2005 schon in Durres rausgeworfen wurde. Geld und Arbeiter fliessen in private Bau Projekte, vor aller Augen und mit gefälschten Dokumenten.

Skandali i Ujësjellësit të Durrësit, 2 miliard lekë për “investime” në prag të fushatës elektorale
d.ademiVetëm pak muaj nga data e zgjedhjeve si për të justifikuar shpenzimet marramendëse të kryera në këtë ndërmarrje, sistemi i furnizimit me ujë është vështirë të ndreqet pa shumë kohë, ndërsa është përfshirë në një degjenerim të frikshëm. Në kohën që drejtuesi i këtij institucioni bën show mediatik (madje duke i ndërprerë edhe ujin vetë mediave për shumën 7 mijë lekë në një vit me gjithë kamatë-vonesa, kur i detyrohet miliona lekë reklama të paguara përgjatë një viti) rigoroziteti i zbatimit të ligjit ka mbetur këtu dhe kjo mund të quhet vendosja e parametrave ligjor. Pa i personalizuar gjërat do të ishte shumë mirë që Doklead Ademi, të kishte standarte të njëjta për të gjithë në zbatimin e ligjit. Po nëse ka një personazh që po shkatërron një qytet të tërë në furnizimin me ujë, duke menaxhuar në mënyrë perverse një ndërrmarje jetike për qytetin e Durrësit si dhe duke e kthyer atë në një sektor fitimprurës në kurriz të qytetarëve është drejtori i kësaj ndërrmarrje Doklead Ademi me bekimin e nunit të tij Sokol Olldashi. Në Ujësjellës është krijuar një gjendje alarmi për specialistët që nuk guxojnë të thonë fjalën e tyre dhe nuk po ndalojnë dot dorën shkatrrimtare të krerëve të kësaj ndërrmarrje të ndihmuar dhe “specialistë” militantë që kanë marrë përsipër këtë të fundit. Kështu po abuzohet në mënyrë shkatrrimtare me tubacionin kryesor Dn 700 dhe Dn 600 duke e nxjerrë jashtë funksionit arteriet kryesore të furnizimit me ujë të depove të qytetit. Për interesa të ngushta dhe afatshkurtra po bëhet një shkatërrim në të gjithë rrjetin shpërndarës, duke e bërë të pamundur menaxhimin e tij dhe duke krijuar një çoroditje në manovrimin e saraçineskave në të gjithë rrjetin. Me rastin e fushatës dhe natyrisht për të justifikuar shpenzimet marramendëse të kryera nga ndërrmarja për përmisimin e furnizimit me ujë të zonave me 2000 banorë, po derdhen para që kapin shifrat deri në dy miliard lekë të vjetra kur dihet edhe borxhi që kjo ndërrmarje i ka CEZ-it. Mjafton të futesh në buletinin e APP dhe do të shohësh investime që kanë të bëjnë me linja të reja ujësjellësi në zona rurale si dhe rikonstruksione rrjetesh egzistuese, blerje materialesh hidraulike dhe rikonstruksion zyrash. Po abuzohet në mënyrë të frikshme duke përmirësuar furnizimin me ujë të një zone me 2000 banorë dhe duke shkatërruar furnizimin me ujë të një qyteti me 200 mijë banorë. Kjo është një praktikë që në një të ardhme të afërt do të na përballë me një gjendje shumë të rëndë, të vështirë dhe të pariparueshme, shprehen nën zë specialistët. Sipas tyre mund të ndodhemi në një kolaps të furnizimit me ujë të qytetit dhe nuk do të ketë vlerë as edhe nxjerrja para përgjegjësisë e këtyre sharlatanëve që po e degjenerojnë për perfitime personale dhe nepotike të gjithë sistemin. Qytetari po paguan dyfish çmimin e ujit për të pasur të garantuar shërbimin dhe jo për t’u tallur ndërrmarja në fjalë me investime shkatërruese në këtë shërbim. Nesër natyrisht do të jetë shumë vonë, po dhe sot sistemi ka hyrë në një situatë të degjeneruar. Për të fituar miliarda dhe për të mashtruar dhjetra banorë në prag të fushatës po shkatërrohet i gjithë sistemi i furnizimit me ujë.

http://bulevardionline.com/skandali-i-ujesjellesit-te-durresit-2-miliard-leke-per-investime-ne-prag-te-fushates-elektorale/
Ed Dobi: Në PD-në e Durrësit nuk ka klane, fitorja e saj është e garantuar me emra si Igli Cara, Armand Teliti, Arqile Gorea dhe Zamir Ramadani

Digital Camera Wasserrohre für die eigenen illegalen PD Bauten in der Currila, welche bereits wenige Monate später zerstört waren, weil man den Lehm Boden nicht beachtete, und sowieso inkompetent ist.
Sokol Olldashi weigert sich die Telefon Rechnung zubezahlen, welche 64.000 € umgerechnet beträgt, bei AlpTelekom. Vom Strassen Bau und den Desaster Geldvernichtungen überal mit den Infrastruktur Projekten will man hier nicht anfangen. Sokol Olldashi kapierte nie seine eigenen Master Pläne für Städte, noch den Hafen Durres.

Die gesamte Umgebung dort, ist ein Verbrecher Imperium von Orts fremden Banden, welche die Städtischen Buss Unternehmen ebenso ruinieren: Die Öffentlichen wie lizensierten Bus Linien der Stadt Durres sind bankrott Idioten regieren Durres und Wild West.

Tags:

One Response to “Die Olldashi Mafia mit dem Wasser Werk Direktor Doklead Ademi – Selbst Bedienung im Mafiösen PD Sumpf von Durres”

 1. Gjoka sagt:

  Gelder ohne Ende, nur hat noch nie etwas funktioniert, weil die besten Freunde und Klientel sich die Direktoren Posten erkaufen. Man spricht ganz offen davon, das Alles dreimal finanziert werden muss.

  85,3 Millionen $ von der Weltbank, für Wasser Projekte, welche bis heute im Nichts sich auflösten, weil u.a. der letzte Wasser Direktor ein Idiot des Sokol Olldashi ist und inzwischen angeklagt wurde.

  Marrëveshja e BB me Bashkinë Durrës, Rama: Fund plazhit mes ujërave të zeza. Goldsten:Duhet ende shumë punë
  16 Janar 2014 | : Kryesoret,Sociale | Autor: Gazeta Shqip

  Bashkia_Durres_01-520x250Bashkia e Durrësit ka nënshkruar sot një marrëveshje me Bankën Botërore për ndërtimin e sistemit të Ujësjellës-Kanalizimeve të qytetit. Kryeministri Edi Rama, i pranishëm në këtë ceremoni theksoi se falë projekteve si ky i ditës së sotme,

  deri në fund të mandatit qeverisës, banorët e gjithë rajonit të Durrësit do e harrojnë njëherë e përgjithmonë çështjen e mungesës së ujit dhe erës së keqe nga ujërat e zeza.

  “Ky është një transformim që fillon sot dhe banorët mund ta prekin në jetën e tyre të përditshme. Banorët e kësaj zone do kenë furnizim me ujë dhe kjo zonë nuk do jetë më një zonë ku për turp ujrat e zeza derdhen në det dhe ku njerëzit notojnë mes detit dhe ujërave të zeza. Histori që do i japim fund dhe brenda këtij mandati qeverisës e historisë së ujit dhe higjienës në Durrës do kthehet njëherë e përgjithmonë duke hapur një kapitull të ri dhe një kapitull ku ky problem do të jetë një problem që do ngjajë sikur nuk ka ekzistuar kurrë”, u shpreh Rama.

  Ndërsa Drejtoresha e Bankës Botërore Ellen Goldsten deklaroi se duhet angazhim për më shumë bashkëpunim me pushtetin vendor.

  “Unë mendoj se nuk ka vend më të mirë në Shqipëri për ta realizuar këtë model të vetdecantrilizimit lokal se këtu në Durrës. Ne prandaj kemi zgjedhur ta nënshkruajmë këtë marrëveshje këtu në Durrës. Por ne e ndërmorrëm këtë hap edhe për të sinjalizuar këtë transferim të veprimit.

  Unë e di që i nderuari kryeministër është ende një kryebashkiak në zemër. Prandaj nuk ishte e vështirë ta bindnim të vinte këtu sot, sepse ai e di që këtu është vendi ku duhet të bëhen gjërat. Prandaj jam shumë e kënaqur që Banka Botërore do jetë partneri juaj në mbështetjen e kryebashkiakëve dhe kryekomunarëve. Unë megjithatë duhet të theksoj se nevojitet shumë punë për sigurimin e furnizimit me ujë”,- deklaroi Goldsten. Marrëveshja mes Bankës Botërore dhe Bashkisë së Durrësit është 85.3 milionë dollarë. Projekti parashikon investimeve parësore në rrjetin e ujësjellësit dhe ndërtimit të tubacioneve për transportin e ujit për të përballuar pamjaftueshmërinë e tij gjatë pikut të sezonit turistik; investimeve dytësore që i lidhin fshatrat me sistemin e ujësjellësit të qytetit; dhe investimeve parësore për të ulur humbjet në rrjetin e shpërndarjes së ujit; investimeve parësore në rrjetin e kanalizimeve dhe rritjes së kapacitetit të transferimit nga zona bregdetare turistike në impiantin ndërtuar rishtazi të trajtimit të ujërave të zeza në Durrës; mbështetjes së mëtejshme për ndërmarrjen e ujësjellësit për të përmirësuar cilësinë e shërbimeve të ofruara prej saj dhe situatën e saj financiare.
  16 janar 2014 (gazeta-Shqip.com)