die Banditen Partei PD bezieht das SHQUP Militär Gebäude, was zu einer Internen Militär Revolte führte

An Dreistigkeit nicht mehr zu überbieten, weil das Grundstück amtlich auf die Familie Toptani registriert ist, zum grössten Teil, wobei das Militär nach 1945, dann diese wichtige Gebäude in Tirana errichtet.Deshalb will der Gangster Salih Berisha auch keine Justiz in Albanien.

Die Banditen Familie des Salih Berisha: Ferit Brecani bewachen persönlich die geraubte Militär Immobilie in Tirana

Präsident Bujar Nishani, der Gangster Arben Imani und die gefälschte Unterschrift des Generalstabs Chef Xhemal Gjunkshi, beim Diebstahl einer NATO Immobilie in Tirana

Man wird sehen, wie die Sache weiter geht, wo man dreist auch noch Dokumente gefälscht hat, weil man zu dumm war, einmal im Grundbuch Register die Fakten zulesen, oder bei Militär Experten zufragen.

Nun weht bereits die PD Flagge vor dem Gebäude, obwohl die PD nie beabsichtigte, das man einen Umzug plant. Grundstücks Diebstahl der ordinärsten Art inklusive einem Militär Gebäude, mit Hilfe eines korrupten Präsidenten.

General Sander Lleshi, wird Militär Berater des neuen Premier Minister Edi Rama sein

Im Militär gibt es praktische eine Revolte, weil auch kein verantwortlicher Militär die Enteignung unterschrieben hat, und der Präsident Nishani dafür verantwortlich ist. Man fordert Anklage gegen den Präsidenten Bujar Nishani und Salih Berisha.

Viele Staatlichen Immobilien werden übertragen, ohne das Geld gezahlt wird, ein glatter Raub und Diebstahl und immer ohne Ausschreibung.

Ushtarakët të revoltuar: Qeveria e re të na kthejë SHQUP, Berisha dhe Nishani të thirren në Prokurori

Ushtarakët të revoltuar: Qeveria e re të na kthejë SHQUP, Berisha dhe Nishani të thirren në Prokurori

Publikimi i vendimit të qeverisë në ikje për tjetërsimin e SHQUP, ka revoltuar ushtarakët. Ata i kanë bërë thirrje qeverisë së re që të shfuqizojë urgjentisht vendimin për SHQUP në muajin shtator, ndërsa Berisha dhe Nishani të thirren në Prokurori. Të gjendur përballë kokëfortësisë dhe pushtetit të paepur të Berishës, ushtarakët kërkojnë mbështetjen e kryeministrit të ardhshëm, Edi Rama, duke i bërë thirrje që ai të mbajë premtimin që u ka dhënë. Gjenerali i shkarkuar, Abaz Lleshi, në një prononcim për gazetën “Sot”, shprehet se ky vendim duhet të anulohet menjëherë, pasi shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Xhemal Gjunkshi, nuk firmosi kalimin e SHQUP nga përgjegjësi e Ministrisë së Mbrojtjes te Ministria e Brendshme. Lleshi shprehet se Presidenti i Republikës duhet të përgjigjet për këtë skandal me Ushtrinë shqiptare. “Mirë që propozimi për kalimin e SHQUP në seli të PD është i jashtëligjshëm, por vetë Nishani pse nuk e ka kundërshtuar?!”, shprehet Lleshi. Megjithatë, ashtu siç ka deklaruar më herët Partia Socialiste, edhe deputetët e majtë, Arben Çuko dhe Piro Lutaj, kanë bërë me dije se qeveria në shtator do të shfuqizojë të gjitha ato vendime që bien në kundërshtim me Kushtetutën. Madje, edhe gjeneral-majori i shkarkuar, Sandër Lleshi, tashmë këshilltar i kryeministrit Edi Rama për mbrojtjen, ka deklaruar se vendimi për SHQUP do të anulohet menjëherë.

Dekreti

Jo vetëm vendimi i qeverisë për tjetërsimin e SHQUP, por edhe dekreti i presidentit Bujar Nishani, të cilin e mban ende të fshehur, nuk është i ligjshëm. Njohësit e ligjit akuzojnë Nishanin se jo vetëm është treguar injorant juridikisht pasi ka shkelur Kushtetutën, por e akuzojnë atë se mori përsipër këtë dekret për interesa meskine partiake. Në këto kushte, në një prononcim për gazetën “Sot”, avokati Idajet Beqiri, i propozon qeverisë së re që të shkarkojë Presidentin e Republikës, pasi ka shkelur për të disatën herë Kushtetutën dhe nuk ka respektuar betimin që ka bërë. Dhe në këto kushte, qeverie e re nuk ka pse t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese për shfuqizimin e dekretit, pasi ai është pa bazë ligjore, totalisht i paligjshëm. Më tej, ai deklaron se Berisha ka shkelur ligjin për partitë politike. Sipas tij, kanë të drejtë të kërkojnë seli partitë jo parlamentare, ndërsa partitë që kanë aktualisht seli nuk ka sens që të kërkojnë një tjetër. Por, debati për SHQUP nxjerr në pah poshtërsinë e pushtetit në ikje. Pasi trualli i SHQUP i është njohur tërësisht dhe u është kthyer pjesërisht pronarëve të saj të ligjshëm të Sadete Toptanit, që janë Marion Toptani, Eduard Toptani dhe Raimaond Toptani. Pronarët jo vetëm që kanë dokumentin e njohjes së pronës, por dhe hipotekën për një pjesë të truallit në oborrin e SHQUP-it, të regjistruar nga Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive, si dhe të drejtën e parablerjes së SHQUP, nëse ai nxirrej nga inventari i pasurive të Ushtrisë. Eneida Jaçaj

 

Thursday, August 29, 2013 – 10:27

– See more at: http://sot.com.alf

Justiz unverwünscht, für die Salih Berisha Banden: der Diebstahl der Militär Immobilie in Tirana

Mimi Kodheli, die neue Verteidigungs Ministerin im ersten Interview

Comments are closed.