90 % der Tropoje – Kukes „Malok“ Polizei Direktoren werden gefeuert, weil sie nicht lesen und schreiben können

Was der neue Innenminister Saimir Tahiri machen will, hört sich sehr gut an, wobei die Frage ist, wer seine Berater sind, weil das nach sehr viel Erfahrung riecht. Man will wieder als Leiter, die damals vor allem von Deutschen ausgebildeten Polizei Direktoren zurückholen und einsetzen!

Viele Polizei Beamte, aktivieren ihre Beziehungen zu SP und LSI Abgeordneten, um ihre Jobs zubehalten.

Wir berichten über diese Idioten Polizei des Bujar Nishani schon länger, und seinen Schlägern aus dem Hause des Salih Berisha. Einer dümmer wie der andere! Ein paar Direktoren hat man erschossen, wobei es Mafiosi und Verbrecher selbst waren. Weil diese Leute zu dumm sind für schreiben, kann niemand eine Anzeige machen, weil niemand in Durres als Beispiel im Büro ist, der schreiben kann.

Die Kritik aus 2007, verhallte in der Peinlichkeit der EU Abzocker Missionen und in Deutschland ungehört, das Bujar Nishani ein kriminelles Enterprise aufbaut im Namen von Salih Berisha.

7/18/2007

PAMECA kritisiert das Innenministerum von Albanien

7/10/2013

In der von der Tropoje Polizei Mafia kontrollierten Stadt Durres: bewaffneter Raub Überfall auf ein Frau mit Kind um das Auto zustehlen

3/20/2013

Namen: 102 höchste Polizei Direktoren aus Tropoje – Kukes: ein Verbrecher Kartell

Alles Korruption und immer mit Kriminellen und Idioten unterwegs, zur Geld Vernichtung

Im Lande der Null Justiz: der Mafiöse Justiz Aufbau der Deutschen IRZ-Stiftung – und der US und EU Justiz Missionen

 • Shefat e komisariateve

  Sipas burimeve, shefat e komisariateve, rreth 90 % e tyre nga Tropoja dhe Kukësi, do të shkarkohen menjëherë, pasi për të ruajtur pozicionin e tyre, pritet t’i nënshtrohen një konkursi. Meqenëse shumica e shefave të komisariatit nuk dinë as të shkruajnë dhe as të lexojnë, ky konkurs pritet t’i nxjerrë ata jashtë Policisë së Shtetit. Konkursi për shefat e komisariateve dhe për shumë pozicione drejtuese në polici, parashikohet në strategjinë e ministrit Tahiri për reformimin e policisë dhe çlirimin e saj nga falangat e krimit dhe mediokritetit.

  – See more at: http://sot.com.al/politike/reforma-n%C3%AB-polici-ikin-shefat-e-komisariateve-konkurs-p%C3%ABr-spastrimin-e-militant%C3%ABve#sthash.FMm8zqbG.dpuf

 • Ikin Burgaj dhe Kuliçaj, ja katër kandidatët për kreun e përgjithshëm të policisë

  Ikin Burgaj dhe Kuliçaj, ja katër kandidatët për kreun e përgjithshëm të policisë

  Politike

  Rikonfigurimi i Policisë së Shtetit, me burime të reja njerëzore dhe rrjet të ri drejtues, pritet të nisë nga kupola e policisë, e lakuar aq shumë për lidhje me krimin dhe trafiqet. Përpos zgjedhjes…
  • Reforma në polici, ikin shefat e komisariateve, konkurs për spastrimin e militantëve, rikthehen të larguarit

   Reforma në polici, ikin shefat e komisariateve, konkurs për spastrimin e militantëve, rikthehen të larguarit

   Politike

   Teksa Edi Rama do të mbledhë për herë të dytë kabinetin e ri qeveritar në 21 Gusht, ministri i ri i Brendshëm, Sajmir Tahiri, mësohet se e ka konstituuar tashmë stafin e tij të punës, jo vetëm në…
  • 2007
   Albanian Police Academy Closes its Doors
   03 09 2007 Tirana_ The Albanian police notified on Sunday that a year after its inception the Policy Academy will stop recruiting new cadets this year owing to the high number of officers currently active in the force.The temporary closure of the academy came only one month after the Ministry of Interior came under fire from the European Union Police Assistance Mission in Albania, PAMECA, over its restructuring of the force.The European Commission advisors to Albania�s police force criticized a government restructuring of the force, saying they were concerned over the way some officers were being forced out; opposition politicians say this was designed to advance police loyal to the ruling party.…….PAMECA said in a news release in July that the Interior Ministry needed to be more transparent on how and why officers were being hired, fired and promoted.

   PAMECA provides strategic advice and specialized technical training to the Albanian police over crime prevention, organized crime, terrorism and border management.

   �The moving of officers through the system should be made in a transparent and justified manner,� PAMECA said. �There have been a lot of transfers and firings of officers lately, which has struck key sectors of the state police, which are essential for the integration of the country with European institutions.�

   The restructuring has led to the loss of officers that donors had spent considerable amounts of money on training, the European police advisors said.

   Interior Minister Bujar Nishani in June defended changes to the organization of several police divisions, which he said �would make the force more productive in the fight against organized crime and trafficking�.

   http://www.birn.eu.com/en/101/15/4006/

  Ein uraltes Problem, was vor 10 oder 15 Jahren noch nicht existierte. Lässt man einen Brief übersetzen, oder schreiben, ist das Schreiben und Statement in einem schauderhaften Albanisch, was ja Professoren auch bemängeln, das Studenten nicht einmal einen richtigen Satz schreiben können.

 • Deshalb werden Schreib kundige, und Dolmetscher schnell Minister, weil die Bildung im Neanderthalter Status, mit den Ziegenhirten Professoren aus Kukes und Tropoje inzwischen ist. Identisch die Albanische Regierungs Adminstration, welche kaum richtige Sätze zustande bringt, vor allem nicht versteht, wenn man etwas schreibt.

Dies will Edi Rama ebenso wieder ändern. Albanien ist die einzige Regierung der Welt, wo komplette Ministerien nicht einmal richtig schreiben können.

Rama’s initiative for Albanian language
24/08/2013

 

Rama's initiative for Albanian language

The Albanian Prime Minister designate, Edi Rama, is committed to change the appearance of the Albanian state in the written documents that represent it.

Saying that the Albanian language used so far has been a deformation of literary Albanian, Rama asked every state institution to get assistance from Albanian language proof readers before formulating texts.

The Prime Minister designate asked the preparation of a competition for 24 proof readers. One proof reader will be placed in every Ministry to show the seriousness of the Albanian language and end the massacre of the Albanian language.

A team of three proof readers will check the Albanian language in every Ministry and Agency. Rama asked for fines to be given when paper and time is misused by those who write documents with grammatical errors in official documents.  Emphasizing that our country must be the only one that has a real chaos in the appearance and language, Rama believes that Albania needs a decent representation in order to end the bad language that we see in official documents. http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=9826

One Response to “90 % der Tropoje – Kukes „Malok“ Polizei Direktoren werden gefeuert, weil sie nicht lesen und schreiben können”

 1. Gjoka sagt:

  Im Fluss MAT wird unbegrenzt illegal Kies entnommen, weil die Polizei ein Banditen Haufen ist, wie die Justiz von Berisha.

  Nun ist bereits die dortige Eisenbahn Brücke schwer beschädigt.

  23 Gusht 2013 – 12:59
  Shfrytëzohen pa kufi inertet e
  lumit Mat, rrezikohet ura e trenit
  LEZHË – Shfrytëzimi i inerteve në lumin Mat vazhdon me intensitet të paparë. Ky shfrytëzim po sjell çdo ditë e më shumë, dëmtime serioze në urat që janë ndërtuar mbi të.

  Në këtë rast bëhet fjalë për urën e trenit të linjës Vorë – Shkodër të ndërtuar mbi këtë lumë. Madje, kjo është një urë e dyfishtë, pasi përveç trenit në njerën anë, kalojnë dhe automjetet.

  Ura është e gjatë 860 metra e ndërtuar në vitet 1981-1982 dhe me gjithë trafikun që ka përballuar deri në vitet ’90-të, ka funksionuar normalisht pa pësuar asnjë dëmtim.

  Dëmtimet e saj filluan të duken kur nisi shfrytëzimi i inerteve, kur babëzia për fitime e ka çuar këtë shfrytëzim në intensitet të paparë dhe që nuk njeh asnjë rregull e kufizim.

  Eskavatorët punojnë fare pranë urës në një distancë rreth 100 metra larg saj në një kohë që me ligj askush nuk mund të marrë inerte në një distancë të paktën 500 metra larg urave. Jo vetëm që kjo distancë nuk respektohet, por edhe lavatriçet e zhavorit jane ngjitur me urën.

  Si pasojë e këtyre veprimeve të paligjshme, ura ka pësuar dëmtime serioze duke filluar nga zbulimi i këmbëve të saj e deri tek largimi i arkitrave në një hapesirw afro 10 cm nga njeri- tjetri kur nga ana inxhinierike, siç thonë specialistet e urave, kjo distance nuk lejohet tw jetw mw shumw se 1 cm.

  Këto dëmtime kanë ardhur si rezultat i shfrytëzimit të zhavoreve në mënyrë të paligjshme që çuditërisht vazhdojnë dhe askush nuk iu thotë ndal.

  Redaksia online
  (ar.sh/shqiptarja.com) – See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/shfrytezohen-pa-kufi-inertet-e-lumit-mat-rrezikohet-ura-e-trenit-173182.html#sthash.FCG8eOXg.dpuf