9 Illegale Wasser Kraft Lizensen in Tropoje unterschreibt der Mafia Boss: Salih Berisha

Nur noch gestohlen und geraubt wird. Mit den Lizensen, will man wie rund um Chrom und Öl, dann dumme und korrupte Ausländer finden, welche die Firmen an die Börse bringen sollen, wo auch Firmen in Kiel und Frankfurt beteiligt waren.
Ohne Vorlagen des Wirtschafts- und Energie Ministeriums, vergab Salih Berisah vollkommen illegal, an seine Mord Mafia in Tropoje: 9 Wasser Kraft Lizensen, wo der echte Hintergrund ist, das man Blutrache Morde im Tropoja Raum vermeiden will, bei den letzten vollkommen degenerierten Neanderthalern der Welt. Dei Tropoje, Familien lieferten sich rund um die Haklajs, heftige und blutige Kriege noch vor gut 10 Jahren, wobei Tritan Shehu mit den Mord Verbrechern direkt in 1997, für Ruhe sorgen wollte.
Weitere Lizensen, obwohl er praktisch nur Dumme sucht, als Partner und er einen Posten erhält im Aufsichtsrat, oder Vorstand für Nichts tun.

Bashkim Ulaj

Tropoje Analphabet, ohne Bildung: Bashkim Ulaj, mit vielen Firmen wie „Gener 2“ hat unzählige Firmen, viele Sonder Geschäfte, wie auch eine Tief Garagen Lizenz in Tirana.

Die Baufirma “Gener 2″, von einem Idioten aus Tropoje geleitet, ist eine der wichtigsten Geldwäsche Firmen der Familie Salih Berisha, identisch wie die Lizenz für Balkan Mafia Boss: Damir Fazllic, (überall für Korruptions bekannt, Betrug und Verbrechen) für die Zigaretten Steuer Marken, wo dann jeder macht was er will. Der Minister Aldo Bumci, schweigt direkt dazu angesprochen! Und dann die Peinlichkeit von Kruje  und Kruje!

Nachdem Erscheinen dieses Artikels im Oktober 2012, über die Geldwäsche Chrom Berg Abbau Firma des Albanischen Millliardäres Sahit Muja aus Tropoje, stellte er seine Website http://sahitmuja.wordpress.com/ schlagartig ein. Langzeit Tarnung auch der Aktivitäten in der Türkei, mit einem erfundenen Chrom Bergwerk in Tropoje, für die Geldwäsche rund um kriminelle Welt weite Aktivitäten.

Image

Sahit Muja, Chef der Mord, Drogen, Betrugs  und Verbrecher Familie Bytyci, Langzeit Verbrecher aus Tropoje, der natürlich im Verbrecher Nest Brookyln in New York lebt und auch besten Kontakte zu Almir Rrapo hatte. Auch im Immobilien Geschäft tätig, was sowieso ein Betrugs Geschäft in den USA und in Albanien ist.

In Durres US Mafia: Car plate

Überall wo Verbrechen organisiert werden musste, tauchten die grossen Autos des Sahit Muja auf, mit seinem illegal gebauten Hotel Del Conti in Golem, als zentrale Verteil- und Vermarktungs Stelle, für Drogen und Waffen in 1998 bereits.

Bestens bekannt mit den Polizei Verbrechern und Ziegenhirten aus Tropoje, denn jemand musste ja die Firmen Registrierung, für das Chrom Bergwerk machen. letter to Agron Kulici

Tropojë, 110 mln euro për ndërtimin e 9 hidrocentraleve
Publikuar më 15.08.2013 | 18:09

 0  0

Gjon Neçaj

TROPOJË-Në komunën e thellë të Lekbibajt në rrethin e Tropojës ,këto ditë nisin punimet për ndërtimin e 9 hidrocentraleve të vegjël nga një kompani izraelite me një investim prej 110 milionë euro.

Ndërsa për dy të tjera punimet ka kohë që kanë filluar dhe janë drejt përfundimit të dhëna me koncesion një firme italiane.

Çdo gjë është gati për të filluar nga puna,pasi projektet e këtyre hidrocentraleve janë diskutuar dhe miratuar ,çka mbetet vetëm fillimi i punës.

Hidrocentralet do të ngrihen mbi lumin Curraj, lumin e Vogël  dhe në përroin e Serrës, thotë kryetari i komunës së Lekbibajt, Gëzim Meshaj. Sipas tij, për ngritjen e këtyre hidrocentraleve do të ndërtohen edhe tunele, njëri prej të cilëve ka një gjatësi prej 3,1 kilometër.

Për ndërtimin e këtyre 9 hidrocentraleve pritet punësimi i banorëve të 12 fshatrave të komunës, gjë që do të ndikojë ndjeshëm në përmirësimin e gjendjes ekonomike të familjeve të kësaj komune, ku deri tani rreth 80 për qind e tyre jetojnë vetëm me  ndihmën ekonomike.

Rezervat hidrike në komunën e thellë të Lekbibajt janë të konsiderueshme, ndërsa shfrytëzimi i tyre është me mjaft interes. Pavarësisht vështirësive si rrjedhojë e terrenit, burimet ujore janë lehtësisht të shfrytëzueshme, gjë që mundëson ngritjen e hidrocentraleve të vegjël me mjaft leverdi ekonomike për investitorin.

Projektet e këtyre hidrocentraleve janë diskutuar që në fillimin e viteve 70-të të shekullit të kaluar.Studiues të ndryshëm kishin planifikuar që atëherë investime të leverdishme për nevojat energjetike në vend.

Në zonën verilindore me pasuri të shumta ujore mundësitë për ndërtimin e një vargu hidrocentralesh të vegjël janë të mëdha.

Kjo ka bërë që brenda pak viteve parashikohet ndërtimi i mbi 38 hidrocentrale të vegjël në qarkun e Kukësit. Ndërsa në komunën Margegaj po punohet për ndërtimin e një hidrocentrali në lumin Valbonë.

Deri tani ka përfunduar ndërtimi i veprës së marrjes dhe ka nisur puna për ndërtimin e sallës së komandës, bëjnë të ditur burime nga komuna Margegaj.

 

http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=28763&kat=89

 

FBI – Interpol: over the world terrorism mafia group of US Senator Eliot Engel, with Salih Berisha, Bajraktari, Bytyci – Sahit Muja

15 years NATO Reports over the most criminal enterprise Albania: “Albanian politicians have signalled a rare willingness”

1.10.2011: Albania – Salih Berisha’ s partners: crimes, terrorist, top mafiosi

since 2003, all americans criminals in Albania: Immunität with a illegal Immunität contract, signed with the Albanian Mafia Boss: Fatos Nano.

In Durres US Mafia: Car plate


Typische Mafia Limousine der US Mafia Nr. 1 in Albanien, dem Gambino Clan (der Luchese und Genovese Clan ist in Albanien und im Balkan auch gut vertreten, als neue “Cosa Nostra) Typisches Phantasie Auto Nr. Schild. Man kann sie sehr oft an bestimmten Stellen im Raum Durres und Tirana sehen.

City investigators shut out of Rep. Eliot Engel’s illegal apartment building

BY Benjamin Lesser and Alison Gendar
DAILY NEWS STAFF WRITERS

Sunday, July 17th 2011, 4:00 AM

Congressman Eliot Engel is a part owner a Bronx home with an illegal basement apartment.

 

Enid Alvarez/News

Congressman Eliot Engel is a part owner a Bronx home with an illegal basement apartment.

Rep. Eliot Engel and a business partner have repeatedly ignored city efforts to shut down an illegal apartment at a Bronx building they own, the Daily News has learned.

………………………

He said they haven’t charged the basement tenant rent since taking over the property, but could not recall whether he responded to the city’s inspection notices.

Read more: http://www.nydailynews.com/news/politics/2011/07/17/2011-07-17_ya_mean_its_illegal_city_probers_shut_out_of_pols_building.html#ixzz1Zf9IkDmR

http://sahitmuja.wordpress.com und letter to Agron Kulici

 Die US-Albanische Handelskammer: FBI verhaftet erneut einen der sogenannten US Investoren in Albanien:: in Zypern

aus

 

http://balkanblog.org/2011/10/03/fbi-interpol-over-the-world-terrorism-mafia-group-of-us-senator-eliot-engel-with-salih-berisha-bajraktari-bytyci-sahit-muja/

 

Für seinen kriminellen Mafia Müll an illegalen Unterschriften bei Raub von Grundstücken und Gebäuden erhält Bujar Nishani weitere 5 Millionen LEK, ca. 35.000 €

 

Berisha hap qesen për Nishanin
pas nënshkrimit të SHQUP-it

 TIRANE- Shpërblimi i kryeministrit Berisha ka ardhur i menjëhershëm për Presidentin Nishani, pasi ky i fundit, firmosi heqjen e pronësisë së Ministrisë së Mbrojtjes nga Shtëpia Qendrore e Ushtrisë. Në mbledhjen e qeverisë, zhvilluar gjatë mesditës së të Mërkurës, është miratuar një shtesë fondi për institucionin e Presidencës, për shtimin e shpenzimeve korrente për këtë vit financiar, fonde këto që do të merren nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit.

“Presidencës, në buxhetin e miratuar për vitin 2013, t’i shtohet fondi prej 5 milionë lekësh, për shpenzime korrente. Shpenzimet korrente kanë të bëjnë me paga, shpërblime, mirëmbajtje, djeta, furnizime, pra me gjithçka që nuk është investim kapital”, thuhet në vendim.

Më parë, qeveria i ka akorduar disa herë fonde prej qindra mijëra eurosh shtesë presidentit Nishani, për të modernizuar dhe mobiluar “Vilën 4”, ku jeton ai me familjen e tij.

Kjo shtesë bëhet menjëherë pasi kreu i shtetit njoftoi se kishte miratuar heqjen e SHQUP-it nga inventari i objekteve ushtarake, që hapi rrugën që qeveria t’iu kalonte këtë objekt Partisë Demoktratike, që kjo parti ta përdorte si seli.

V E N D I M

PËR

NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2013, MIRATUAR PËR PRESIDENCËN

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të neneve 5 e 45, të     ligjit nr.9936, datë 26.6.2008, “Për menaxhimin e sistemit buxhetor në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, dhe të nenit 13, të    ligjit nr.119/2012, “Për buxhetin e vitit 2013”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1.    Presidencës, në buxhetin e miratuar për vitin 2013, t’i shtohet fondi prej 5 000 000 (pesë milionë) lekësh, për shpenzime korrente.

2.    Ky efekt të përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit, miratuar për vitin 2013.

3.    Ngarkohet  Ministria e Financave për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I

SALI  BERISHA – See more at: http://www.shqiptarja.com/politike/2732/berisha-hap-qesen-per-nishanin-pas-nenshkrimit-te-shqup-it-172032.html#sthash.bLp0ri8T.dpuf

One Response to “9 Illegale Wasser Kraft Lizensen in Tropoje unterschreibt der Mafia Boss: Salih Berisha”

 1. Balkansurfer sagt:

  Insgesamt wurden 12 Lizensen für Waser Kraftwerke gegeben, der Verbrecher Bashkim Ulaj, aus Tropoje und ohne Bildung mit Gener 2 erneut dabei. Bashkim Ulaj
  Bashkim Ulaj in Aktion mit Berisha und seinen Schlägern und Kriminellen aus Tropoje

  Qeveria jep 12 koncesione për HEC-e dhe energji nga era

  download (7)Në mbledhjet e fundit të saj, qeveria e demokratëve ka miratuar një lumë koncesionesh për hidrocentrale të vogla në të gjithë vendin. Projektet kanë qenë në procedura dhe kanë kohë që presin vendimin e qeverisë, por dje Këshilli i Ministrave ka miratuar më shumë se 10 të drejta koncesionare në energjetikë. HEC-et Qeveria ka miratuar dy parqe eolike për prodhimin e energjisë me erë dhe dhjetë hidrocentrale, me koncesione, të cilat u akordohen për zhvillim të mëtejshëm kompanive. Kryeministri Berisha sqaroi se procedura e koncesionit është një proces shumë i gjatë, i cili fillon me studimin fillestar të burimit, ndonjëherë edhe me vëzhgimin e tij më shumë se një vit, me studimin e gjeologjisë, pronës e shumë aspekteve të tjera, duke lënë kështu të nënkuptohet se nuk janë vendime që po stisen ditët e fundit. Por kryeministri i zgjedhur, Edi Rama është shprehur më parë se vendimet e qeverisë pas humbjes së zgjedhjeve, sidomos për koncesionet, do të zhbëhen. Koncesionet për HEC-et e vogla kanë nisur që në vitin 2007 dhe me dhjetë hidrocentralet që u dhanë dje, numri i tyre shkon 370, nga 444 hidrocentrale të vogla, të mesme e të mëdha që janë përllogaritur për t’u ndërtuar, pa llogaritur ato mikro, që janë me mijëra, për të cilat kërkohet një kuadër më nxitës. Lejet Koncesionet i përkasin HEC-ve në lumin Zalli i Qarrishtës. Të drejtën e ka fituar shoqëria “Gener 2”, sh.p.k. Është miratuar kontrata e koncesionit ndaj kompanisë “Valbona Project Company”, sh.p.k., për ndërtimin e hidrocentraleve mbi lumin Valbona”, Gjithashtu është dhënë autorizimi për ndërtimin e centralit elektrik me erë nga parqet eolike të vendosura në zonën e Libohovës, qarku Gjirokastër, dhënë shoqërisë “POWER WIND ENERGY”. Gjithashtu është miratuar autorizimi i ndërtimit të centralit elektrik me erë nga parqet eolike të vendosura në zonat Graçen, Tregan, Shushicë dhe Papër, qarku Elbasan, dhënë shoqërisë “EN. ERGY”, sh.p.k. Po kështu janë miratuar edhe të drejtat koncesionare për hidrocentralin “Kaçinar”, që i jepet shoqërisë “I-AS”; për hidrocentralin “Selca 2 dhe Mesmal”, që i jepet shoqërisë “Kutrolli Nima”; për hidrocentralin “Gafer”, që i jepet shoqërisë “Eurobiznes”; për hidrocentralin “Gafer”, që i jepet shoqërisë “Paster”; për hidrocentralin “Blac”, që i jepet shoqërisë “Preng Bip Perkeqi” dhe HEC-in Vlushë, që i jepet shoqërisë “Aurora Konstruksion” sh.p.k

  http://mapo.al/2013/08/18/qeveria-jep-12-koncesione-per-hec-e-dhe-energji-nga-era/