Warning: Declaration of gtw::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /homepages/25/d13395495/htdocs/clickandbuilds/WordPress/news_albania/wp-content/plugins/gtw/gtw.php on line 258

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/25/d13395495/htdocs/clickandbuilds/WordPress/news_albania/wp-content/plugins/gtw/gtw.php:258) in /homepages/25/d13395495/htdocs/clickandbuilds/WordPress/news_albania/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Kommentare zu: Straffrei und Freigabe der Mafia Anteile der Ministerin Majlinda Brega Familie http://news.albania.de/2012/12/13/straffrei-und-freigabe-der-mafia-anteile-der-ministerin-majlinda-brega-familie/ Fri, 13 Apr 2018 08:56:30 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.5 Von: Balkansurfer http://news.albania.de/2012/12/13/straffrei-und-freigabe-der-mafia-anteile-der-ministerin-majlinda-brega-familie/comment-page-1/#comment-39419 Fri, 14 Dec 2012 08:59:17 +0000 http://news.albania.de/2012/12/13/straffrei-und-freigabe-der-mafia-anteile-der-ministerin-majlinda-brega-familie/#comment-39419 : “Të jetë e qartë për Shqipërinë, megallo-idetë nuk mund të jenë të mirëpritura në vendimet e BE-së” Publikuar më 14.12.2012 | 8:43 <iframe width="500" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GJWXb2_vNR8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Plarent Shehu -Greqia ka qenë pengesa kryesore për marrjen e Statusit kandidat për anëtarë në BE. Deputetë dhe përfaqësues të lartë të Greqisë në Parlamentin Evropian, si rrallë herë kanë shfryrë gjithë mllefin e tyre duke gjetur papritmas probleme të mëdha në qeverisje, shoqërinë shqiptare dhe bashkëpunimin e partive politike me njëra –tjetrën. Gjatë fjalës të tyre eurodeputetë grekë si Nicolaos Chountis dhe Marietta Giannakou, kanë bërë presion të hapur kundër Shqipërisë duke nënvizuar faktin se vendi fqinjë duhet të mos flasë më për pretendime territoriale, nacionalizma, të mos i referohet më historisë dhe padrejtësive që i janë bërë, apo edhe të mos përmendë më se ka shqiptarë çamë apo arvanitas në Greqi, pasi nuk ekzistojnë. Kryetarja e eurodeputetëve grekë të partisë ‘Demokracia e Re’, Marietta Giannakou, ka deklaruar se Shqipëria nuk i ka plotësuar ende të gjitha parakushtet e 12 rekomandimeve prioritare, të cilat Komisioni i BE-s kishte përcaktuar dhe për këtë arsye Këshilli i Ministrave të BE-së nuk do të japë Statusin e vendit kandidat. Vëmendje të veçantë kërkoi znj.Giannakou në mbrojtjen e të drejtave të njeriut, veçanërisht për pakica të tilla si minoriteti grek i njohur ndërkombëtarisht. http://shekulli.com.al/web/p.php?id=11105&kat=87]]> Die Griechen sind inzwischen sehr verärgert, weil die Albaner die EU Entscheidung nicht akzeptieren, das man die 12 Bedingungen erfüllen muss, ebenso durch ihre hoch kriminellen Gebiets Ansprüche an Griechenland, welche die Geschichte vollkommen verdreht.

Grekët sulmojnë Berishën në Strazburg
Deputetja e ‘Demokracisë së Re’: “Të jetë e qartë për Shqipërinë, megallo-idetë nuk mund të jenë të mirëpritura në vendimet e BE-së”

Publikuar më 14.12.2012 | 8:43

Plarent Shehu

-Greqia ka qenë pengesa kryesore për marrjen e Statusit kandidat për anëtarë në BE. Deputetë dhe përfaqësues të lartë të Greqisë në Parlamentin Evropian, si rrallë herë kanë shfryrë gjithë mllefin e tyre duke gjetur papritmas probleme të mëdha në qeverisje, shoqërinë shqiptare dhe bashkëpunimin e partive politike me njëra –tjetrën. Gjatë fjalës të tyre eurodeputetë grekë si Nicolaos Chountis dhe Marietta Giannakou, kanë bërë presion të hapur kundër Shqipërisë duke nënvizuar faktin se vendi fqinjë duhet të mos flasë më për pretendime territoriale, nacionalizma, të mos i referohet më historisë dhe padrejtësive që i janë bërë, apo edhe të mos përmendë më se ka shqiptarë çamë apo arvanitas në Greqi, pasi nuk ekzistojnë. Kryetarja e eurodeputetëve grekë të partisë ‘Demokracia e Re’, Marietta Giannakou, ka deklaruar se Shqipëria nuk i ka plotësuar ende të gjitha parakushtet e 12 rekomandimeve prioritare, të cilat Komisioni i BE-s kishte përcaktuar dhe për këtë arsye Këshilli i Ministrave të BE-së nuk do të japë Statusin e vendit kandidat. Vëmendje të veçantë kërkoi znj.Giannakou në mbrojtjen e të drejtave të njeriut, veçanërisht për pakica të tilla si minoriteti grek i njohur ndërkombëtarisht.

http://shekulli.com.al/web/p.php?id=11105&kat=87

]]>
Von: BuckZiesMutter http://news.albania.de/2012/12/13/straffrei-und-freigabe-der-mafia-anteile-der-ministerin-majlinda-brega-familie/comment-page-1/#comment-39387 Thu, 13 Dec 2012 16:34:35 +0000 http://news.albania.de/2012/12/13/straffrei-und-freigabe-der-mafia-anteile-der-ministerin-majlinda-brega-familie/#comment-39387 Insider sehen das so, rund um den Kanditaten Status: 20 % Schuld Edi Rama, 80 % die Salih Berisha Bande!

Was hat die Opposition damit zu tun, das es keine Justiz mehr gibt in Albanien, weil Richter und Staatsanwalt Posten an inkompetente Kriminelle verkauft werden? Absolut nichts!

Identisch bei der zerstörung der Polizei und erneute Übergabe an Kriminelle und Tropoje Verbrecher

]]>