Primitiv Mafiosi Ferdinand Xhaferrie und seine neue Skandal rund um die Mueseums Mafia

Die Tourismus Mafia des Ministeriums, hat natuerlich auch den Ticket Verkauf der Muesen unter Kontrollen, wo 80% der Gelder in die eigene Tasche wandern, in Coopertion  mit Mafia Tourismus Agenturen! Das angebliche Albanische Forschungs Institut (Qendrën e Studimeve Albanologjike QSA.) ist natuerlich ebenso unter Mafia Kontrolle um die Funds zu stehlen. Der Ex-Minister Ferdinand Xhaferrie,  ist auch hier verantworlicht, wenn jeder Posten durch imkompetente und Kriminelle besetzt wird.

Irgendwelche Auslaender Funds bezahlen schon diese Kriminellen, in einer extremen Art und Weise.

Selten gab es in so kurzer Zeit, eine total Zerstoerung des Tourismus durch PD primitiv Gangster und schlimmer wie die Taliban: die Zerstoerung der Antiken Staetten in Albanien, auch der UNESCO geschuetzten Staedte.

Von dem PR Chef der Kosovo Todesschwadronen, Bin Laden Partner wie Ferdinand Xhaferrie, war Nichts Anderes zu erwarten.

Die Schande Albaniens Neritan Ceka, Ferdinand Xhaferrie, Aldo Bumci – das Kathastophen Ministerium: MTKRS

Das Kathastrophen Ministerium MTKRS

05 Korrik 2012 – 07:19

Kulture Nga DHURATA HAMZAI
Bileta “relike”, korrupsion në
Muzeun Arkelologjik shqiptar

 

Bileta që administrohet nga Qendra e Studimeve Albanologjike (QSA), që u jepet vizitorëve për të parë Muzeun Arkeologjik Kombëtar, në shkelje të plotë të ligjit dhe jashtë çdo standardi, u zbulua një ditë më parë nga Auron Tare gjatë shoqërimit të një grupi vizitorësh të huaj. Pasi blemë dje një biletë të tillë, ku shkruhej shuma vetëm me 1 dollarë (konvertimin e vlerës e bënte vetë biletashitësja!!!; mori 100 lekë), kërkuam edhe arsyet e përdorimit të kësaj bilete-relikte nga koha e komunizmit. Pamë se bileta është pjesë e një problematike më të madhe që përfshin Muzeun Arkeologjik dhe vetë kupolën drejtuese, Qendrën e Studimeve Albanologjike QSA.

Përveç problemeve që nisin që mungesa e rinovimit, ku në muzeun arkeologjik nuk janë reflektuar në stenda zbulimet e bëra që nga viti 1981, nuk ka asnjë procedurë korrekte që të provojë numrin e turistëve dhe shumën e saktë të biletave ekzistuese, atyre të shitura e atyre të pa shitura.
Bileta shkruan vetëm „Biletë Hyrjeje“, por nuk thotë se ku hyn vizitori, në cilin institucion.

S’ka as emrin e institucionit që të jetë në varësi, siç e ka Galeria Kombëtare e Arteve, e cila aktualisht përdor një biletë me kod të fshehtë, logo të qartë të institucionit dhe atij që e ka në varësi MTKRS. Bileta e Muzeut Arkeologjik mban sipër emrin e një institucioni fantazmë që ka ekzistuar shumë para viteve ’90, shumë kohë përpara se të krijohej si institucion më vete edhe vetë Ministria e Kulturës (1992). Bileta ka vetëm një vizatim me motive etnografike. Me sa duket është motivi i qilimit shqiptar. Ngjyra e saj është violetë e mbyllur, por duket si e fshirë nga uji.

Mban shënimin me vlerën 1 dollarë dhe vetëm një Nr. Serie: njëzetë e shtatë mijë e gjashtëqind e tre (Nr. 27603), por nuk ka as ISBN, as emrin e shtypshkronjës ku është prodhuar, ku kjo e fundit të jetë e licencuar për ta bërë këtë punë. Megjithëse bëhet fjalë për një relikte të rrallë të kohës së komunizmit, që përdorej vetëm për turistët në atë kohë, nuk vihet re asnjë shenjë apo kod sekret, që ta veçojë këtë biletë nga një copë letër e rëndomtë. Ajo mund të fotokopjohet lehtë në çdo fotokopjuese elektronike, por edhe nga një shtypshkronjë artizanale.

(aq/shqiptarja.com)

 12 Jahre Mafia Betrug: 6 Direktoren des MTKRS Ministerium’s werden angeklagt

Museums Wächter auf Albanisch: ohne das es bemerkt wurde, verschwinden wertvollste Antike Vasen 

Das Mafia Banditen Ministerium MTKRS, schützt unverändert keine Kultur Güter, Antike Stätten – “Zone Touristik” 

Gegen eine Klinik in Vlore, wird ebenso nun Anklage wegen Korruption erhoben!

Vlorë, pezullohen nga puna drejtoresha dhe 2 mjekë të Spitalit Psikiatrik, akuzohen për korrupsion

 Gjykata e Vlorës ka pezulluar sot nga puna drejtoreshën e Spitalit Psikiatrik të Vlorës dhe dy mjekë të tjerë pasi abuzuan me kempin. Burime të policisë bëjnë me dije se drejtoresha Antonela Aga

Und zum Lulzim Basha Betrugs Kartell gehoert der Uni Direktor von Tirana, der in alter  Tradition die Treibstoff Depots pluendert und falsch abrechnet, wie die Staatskontrolle feststellt

Dhori Kule i kryeqytetarit Basha, abuzime dhe me karburantin

Thellohet skandali në Rektoratin e Universitetit të Tiranës. Pas abuzimeve me tenderat dhe dietat në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit evidentohen shkelje edhe More…

Comments are closed.