Gjergj Bojaxhi: Berisha’s governing was a waste of time, DP – a rural party and a militant employing agency

 Die Staatskontrolle  hat 200 Millionen € Finanz Verlust durch Unfähigkeit und Korruption festgestellt, was im Idioten Staat der Inkompetenz und dummen Banden nicht verwundert.

04 Mars 2012 – 20:03

04 Mars 2012 – 20:03
Share
inShare

Dëmi ekonomik
zyrtarët s’paguajnë

TIRANE – Në vitit 2005-2010, shuma e parave, që është konstatuar nga Kontrolli i Lartë i Shtetit si dëm ekonomik nga zyrtarët ndaj buxhetit nuk është paguar nga personat, të cilët KLSH i ka njohur si përgjegjës për të. Raporti më i vogël i zhdëmtimit rezulton të ketë ndodhur në vitin 2006, ku vetëm 15,22% e dëmit të kryer është arkëtuar, ndërsa raporti më i lartë i zhdëmtimit është në vitin 2008, ku 68% e dëmit total është arkëtuar.

Në vitet 2009-2010 masa e zhdëmtimit të dëmit ekonomik paraqitet konstante në shifrat 49%, vihet në dukje në një studim të Open Data Albania, që bazohet në shifrat zyrtare të KLSH. Vlera e rekomanduar për zhdëmtim në vitin 2005 ka qenë në masën 94,5% e dëmit total ekonomik, në 2006 në masën 99,12% e dëmit, në vitin 2007 në masën 99,98% e dëmit, ndërsa në vitet 2008, 2009, 2010 vlera e rekomanduar për zhdëmtim ka qenë në masën 100%, pra gjithë dëmi ekonomik është rekomanduar të zhdëmtohet. Por, në total, në këto vite, shteti ka arritur të rifutë në arkën e vet vetëm 42.82 për qind të sasisë që është vjedhur, shpërdoruar apo ka humbur si pasojë e paaftësisë së nëpunësve, apo me qëllim korrupsioni.

Kontrolli i Lartë i Shtetit synon zbulimin e abuzimit ekonomik, sasinë dhe përgjegjësinë për të dhe le detyra për administratën, që dëmi të shlyhet. Shkalla e realizimit të zhdëmtimit tregon përgjegjshmërinë e strukturave drejtuese të administratës publike në ushtrimin e detyrave të marra përsipër. Sipas Open Data Albania, vlera totale e dëmit ekonomik për këto vite ishte 31.4 miliardë lekë, ku pjesa më e madhe është shkaktuar nga tatim-taksat.

http://www.shqiptarja.com/news.php?IDNotizia=72935&IDCategoria=1

http://www.kshc.gov.al/template.php?pag=45322

 

 

Raporti: Qeveria dhe Kuvendi, vendime antikushtetuese me pronat

2012-03-04

Bledar Hoti (KERKO …)

 

 

 

Rund um Grundstücke, wird ein gigantischer Betrug festgestellt, oft auch aus Inkompetenz und ohne jede Gesetzes Grundlage.

Dokumenti

Avokati i Popullit prezanton anomalitë e procesit të pronësisë në Shqipëri

Qeveria dhe Kuvendi ndërmarrin vendime antiligjore dhe antikushtetuese për sa i përket procesit të kthimit dhe kompensimit të pronave. Ky është vlerësimi negativ që Avokati i Popullit jep nëpërmjet raportit vjetor të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë në lidhje me procesin e pronësisë në vend. Çështja e pronave, e kthyer në një “makth” për qeverinë duket se ka përfshirë edhe institucionin e pavarur të Avokatit të Popullit, i cili ka ndërhyrë në rregullimin e vakumeve ligjore apo të antikushtetueshmërisë së konstatuar nga VKM-të apo Legjislativi. Në faqen 79 të raportit të Avokatit të Popullit, Igli Totozani bëhet e ditur se pranë institucionit që ai drejton janë paraqitur 221 ankesa me objekt verifikimin apo shkeljen e së drejtës së pronësisë nga veprimet apo mosveprimet e parregullta apo të paligjshme nga organet e administratës publike. Të tilla janë Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Agjencia e Legalizimit dhe Urbanizimit të Zonave Informale, organet e pushtetit vendor apo Komisionet e Verifikimit të Ligjshmërisë së Titujve të Pronësisë. Pjesa më e madhe e 221 ankesave, sipas raportit, lidhen me mënyrën e zbatimit të ligjit “Për kthimin e kompensimin e pronave” dhe me veprimtarinë e AKKP-së, organi administrativ i ngarkuar me rregullimin sipas kritereve të nenit 41 të Kushtetutës, të rivendosjes së një të drejte të shkelur të çështjeve të pronësisë që kanë lindur nga shpronësimet, konfiskimet ose shtetëzimet. Antikushtetutshmërinë e vendimeve të qeverisë dhe të Kuvendit, Totozani e lidh me moszbatimin e vendimit të Gjykatës Kushtetuese. ….http://www.gazeta-shqip.com/politike/8b89d2b41204847e31849d5b87484f71.html

Gjergj Bojaxhi: Berisha’s governing was a waste of time, DP – a rural party and a militant employing agency

 After Gazmend Oketa, another important figure of the right wing is soon to leave the Democratic Party. Gjergj Bojaxhi, while announcing his definitive move away from the DP, bitterly resented the

Topi’s new party to be officially announced 30 March; 3 lawmakers to leave DP, one of whom from Durresi District


The Democratic Party is close to a next internal shock caused by lawmakers leaving its parliamentary group, as Bamir


Die letzte Aktion des Gjergj Bojaxhi, als höchster Bau Inspektor, dann wurde er von dem primitiven Verbrecher Salih Berisha abgesetzt, als er viele illegale Bauten in der Currila abreissen wollte und Baumaschinen der prominenten Mafia wie Agim Hoxha, und die Beton Maschinen des Mafia Bürgermeisters Vangjush Dako beschlagnahmen wollte, wie das Gesetz es vorsieht. Die primitiven und extrem dumme Polizei Spitze (aus Tropoje und Co. mit gefälschten Polizei Diplomen und Schul Zeugnisse wie so oft) rund um Agron Kulicaj, wollte halt mit Verwandten dort wieder Lokale bauen, wie diese Banden schon Tirana bis 2002 verwüsteten. Von den billigen Salih Berisha Banditen, die dort Lokale illegal bauten, werden die Einheimischen terrorisiert, inklusive die Parks und Strände vernichtet. Von der Mafia Präfektur des Genc Alizoti, hatte er keine Unterstützung, denn er verdient mit illegalen Bauten mit.

Alle Gesetze, siehe auch Weltbank Bericht, die echten lokalen Eigentümer, die Eigentums Rechte der „Zone Touristik“, der wenigen ausl. Investoren, werden missachtet, wie in einem Billig Terroristen und Banditen Film, durch die Salih Berisha – Ilir Meta, Terroristen in Taliban Art.  Gjergj Bojaxhi, weiss dies am Besten, denn viel Geld wurde ihm oft angeboten, Appartmen Wohnungen, Grundstücke usw..!

2004, gab es 25 Haft Befehle, gegen Administrative, wegen identischen Mafia Geschäften, mit fremden Grundstücken. Als Vasil Hila, Skandal bekannt, der 12 Jahre Gefängniss bekam und 2009 vorzeitig aus der Haft kam.

Insgesamt wurden 12 Beton Mischer schon in der Currila und Bau Maschinen beschlagnahmt, weil die Bau Firmen sich Bau Genehmigungen zeigen lassen müssen. angeblich kennen die dann die das Gesetz.

Ausserdem muss Durres: 10 illegal errichtete Lokale und 8 Restaurants dort am Strand von Brylli und Currila abreissen, aber der neuen Universität. Darunter von der Verbrecher Familie Ex-Präfektin Natasho Paco.

URL: http://www.balkanweb.com/index.php?id=89374
Ndërtimorët: Gati aksioni në rrugën e Currilave

(Dërguar më: 27/11/10) Artur Korriku

DURRES Inspektorët e Ndërtimores në Durrës, të cilët mbulojnë përveç Durrësit edhe zonën e Kavajës e të Krujës, gjatë këtyre ditëve i kanë përqendruar kontrollet kryesisht në disa zona që ndodhen jashtë qyteteve, sikurse janë plazhet apo akset rrugore ku ende ndërtohet pa leje. Pas kontrolleve të para, ata kanë plotësuar vendimet për prishjen e disa objekteve pa leje. Ndërkohë, burime nga ky Inspektorat pohojnë se pas këtyre kontrolleve puna do të përqendrohet brenda në qytete ku ka ndërtime pa leje, të cilat shfrytëzohen për biznese. Sipas këtij Inspektorati, i cili është në vartësi të Tiranës, në fokus do të jetë rruga e Currilave, e cila është e mbushur me lokale që mendohet se janë ngritur pa leje.
INSPEKTORATI
Burime nga Inspektorati i Ndërtimit në Durrës dje bënë të ditur se pas kontrolleve disa ditë më parë ku u bllokuan dhe sekuestruan 12 betoniere dhe 5 objekte, të cilat po ndërtoheshin pa leje, janë duke u plotësuar vendimet për prishjen e tyre. Madje një vile që po ngrihet në zonën e Malit të Robit në Golem, ky vendim i ka mbërritur 2 ditë të shkuara. „Pasi të përfundojmë procedurat për aksionin që ndërmorëm pak ditë më parë, do të nisim një seri tjetër kontrollesh. Kësaj radhe do të përqendrohemi brenda në qytetin e Durrësit, ku mendohet se ka një numër objektesh të ndryshme, të cilat janë ngritur pa lejet e institucioneve përkatëse“, – pohojnë inspektorët. Një pjesë e ndërtimeve ndodhen në zonën e Plazhit e të Shkozetit dhe janë kthyer në shqetësim për banorët, pasi kanë bllokuar kolektorët e ujërave të bardha e të zeza. Janë disa zona në plazh të përmbytura prej disa ditësh. Më problematikët janë ato pas ish- kinemasë verore, pas ish-frigoriferit dhe një pjesë e sektorit „Apolonia“. Ndërkohë që një numër tjetër objektesh që do t‘ u nënshtrohen kontrolleve gjenden brenda në Durrës. Sipas inspektorëve, është një rrugë e tërë në breg të detit e mbushur me lokale. Bëhet fjalë për rrugën e Currilave ku ndodhen 10 bare e 8 restorante, të cilat dyshohet se janë ngritur pa leje me elemente parafabrikate. Nëse ato do të gjenden pa lejet provizore të Bashkisë, do të zbatohet ligji, i cili parashikon gjoba deri në prishjen e tyre. Kjo nëse Bashkia nuk do t’i pajisë me lejet përkatëse. Dy vjet më parë, inspektorë nga Tirana goditën disa prej këtyre objekteve, por pas disa javëve ato u ngjallën përsëri. Gjithashtu, objekt i Inspektoratit Ndërtimor të Durrësit do të jenë edhe disa pallate në ndërtim, të cilët janë kthyer në vende ku hidhen mbeturina inerte dhe urbane, duke shkaktuar ndotjen e mjedisit dhe të ajrit.
GJERGJ BOJAXHI
„Për ndërtimet që ndodhen në rrugën e Currilave, jemi të gatshëm të ndërhyjmë në çdo kohë që do të na kërkojë Bashkia e Durrësit“. Kështu deklaroi mbrëmë numri një i Inspektoratit të Ndërtimit dhe Urbanistikës Kombëtare, Gjergj Bojaxhi. I pyetur në lidhje me objektet që ndodhen në këtë segment rrugor, Bojaxhi sqaroi se deri më sot (dje) nuk ka marrë asnjë kërkesë nga organet vendore për të ndërhyrë në zonën e Currilave. Sipas ligjit, kur bëhet fjalë për zona brenda vijës së verdhë të një bashkie, është kompetencë e Inspektoratit Ndërtimor të Bashkisë që të ndërhyjë për të rregulluar situatën. Përndryshe, Bashkia duhet të kërkojë zyrtarisht ndihmë në institucione të tjera shtetërore në rastet kur nuk është në gjendje të zgjidhë vetë problemin e krijuar.

Die Deutsche Welle, bringt einen Bericht, über die Mafiösen Gestalten der Regierung, mit ihren illegalen Grundstücks Besetzungen und Geschäfte, wo inzwischen 530 Albaner, Klage vor dem EU-Menschenrechtshof führen. Man könnte praktisch über alle Präfekten der letzten 10 Jahre an der Küste, solche Fakten schreiben. Im Moment wird der abgesetzte Grundstücks Direktor angeklagt, weil er einen Journalisten bedroht hat, natürlich ein Salih Berisha Gangster: 2009, Kandidat für das Parlament:

Bedri Luku, Profi Gangster Mafia Boss – Durres!

Gesetzes Kenntnisse Null, Schutz der echten Alt-Eigentümer Null, nur am abkassieren interessiert, von Bestechungs Geld in einer 15 jährigen Non-Stop Tradition, mit kurzen Pausen.

Nachdem es seit Monaten bekannt ist, geht die Wald Behörde gegen die Massaker gegen Vögel vor, vor allem Wild Gänse in den Natur Schutz Parks und immer die Neanderthaler rund um Lezhe, die aus Nord Albanien kommen und Null Bildung haben. Alles wird abgeknallt und geschossen und das die einzigen grossen Adler noch leben im Raum Durres ist ein Wunder, wie viele Milane und andere Raub Vögel. Wild West ohne Ende, durch Gestalten, welche keine Arbeit haben und überall herum schiessen.

Die dümmste und kriminellste Regierung der Welt, lässt sich sogar von einer Oppositions Gestalt wie Taulant Balla vorführen, der selbst gefälschte Diplome hat! Einfach peinlich! Es geht um die EU Richtlinien, das das Statitische Amt, unabhängig ist, was gerade die Dumm Banden überall unterminieren um die eigenen dümmsten Partei Gänger unterzubringen und oft sind es Kriminelle, wie es im Polizei Dienst passierte, und im Geheimdienst erneut versucth wurde, wie wikeleaks auch festhält. Taulant Balla, als Fachmann für Gesetze und Recht, wer hätte das je gedacht!

Wikileaks cables ueber die Gangster der Politik

03/09/2011 08:46

Kabllogrami,15 ditë pas zgjedhjeve të përgjithshme: Kryebashkiaku Lulzim Basha, ministri Sokol Olldashi, numri 2 i PS, Gramoz Ruçi, deputetët Tom […]

Law Breakers Turned Law Makers
——————————

¶2. © Some of the more noteworthy MPs with ties to organized
crime are:

– Tom Doshi: An SP MP from Shkoder, Doshi, singled out in
the Human Rights Report for physically assaulting a
journalist in the Sheraton Hotel, was a key figure in
financing SP electoral efforts. He is known as the richest
MP, with a declared fortune of more than $15 million and is
also suspected of trafficking narcotics. Doshi served in the
previous parliament as a DP MP, before switching sides to the
SP shortly before the election.

– Lefter Koka: Representing LSI from Durres, Koka is a
member of perhaps the most notorious organized crime family
in Albania, with ties to narcotics and human trafficking and
other illicit activities.

– Sokol Oldashi: Olldashi, the current Minister of Public
Works, Transport, and Telecommunication and DP MP from Fier,
is suspected of smuggling goods and narcotics.
Circumstantial evidence links Olldashi and Fatmir Kajolli in
Fier to Minister of Justice Enkelejd Alibeaj in a scheme to
release prisoners from jails to act as electoral bullies.

– Lulzim Basha: According to one SP source, FM Basha, who
represents the DP in Elbasan, was involved in facilitating
the release from prison of a notorious criminal in Elbasan in
return for support from the criminal’s family. Relatives of
the criminal promised to „organize“ people in Elbasan to
support Basha. The criminal was released on June 29, the day
after the elections.

– Paulin Sterkaj: The 48 year old DP MP from Shkoder is a
former professional wrestler with little to no formal
education. Sterkaj was previously in the SP and has been
accused by a former friend of murdering a politician in
Shkoder a few years ago. Sterkaj claims to have business
interests in oil, restaurants, and construction, but little
is known about his activities.

– Gramoz Ruci: SP MP and party General Secretary, Ruci has
long-standing ties to narcotics traffickers and organized
crime. Ruci has also been banned from entering the U.S.
since 2005 due to a permanent visa ineligibility.

TIRANA 00000552 002 OF 002

transparency or tradition of small donors supporting their
favorite candidates, criminals are an easy source of campaign
funds.
WITHERS

http://wikileaks.org/cable/2009/08/09TIRANA552.html

freigelassene Moerder, Gangster, Drogenbosse, durch die primitive Taliban Mafia Minister Mafia des Salih Berisha, Sokol Olldashi, Enkeled Alibeaj, Lulzim Basha: Isa Doci, Marjan Lukaj, Shpetim Beqiri, Emiljano Domi, Artan Goxhaj, Arjan Sina, Bujar Sinjari, Altin Patoku, Spartak Kazazi, Skender Kulla, Ilir Tosku, Sokol Genica!

Aber noch viel mehr, wie wir schon frueher berichteten, weil diese Moerder und Gangster, ueberall die militanten PD Mafia Gruppen finanzierten und anfuehrten. Hinzu kommen Gestalten wie Hekuran Hoxha und Co., rund um die Dashamir Gjoka Mafia, des Sokol Olldashi und Salih Berisha.

Mafia Clan of Democratic Party of Albania

Prime Minister Sali Berisha
 1. kukRexhep ARAPI, resident in Katund Sukth, nicknamed “KEPI” has a criminal record as follows:
 1. In the year 1991 (in March) he has killed at the Port of Durrës, for feud issues the citizen A. Cyrbja, resident in the Katund Sukth village; has been arrested for this crime in 1994 and has been released because of lack of evidence.
 2. …………

00. DARDAN DOMI, residing in Shijak, currently holds the position of the General Secretary in the Ministry of Interiors, (or Human Resources Director in the MI), former head of the DP of Shijak, head of Team for Mr. Olldashi during the elections in july 2005. The coordinator and brain of all the abovementioned criminal links for Mr. Olldashi and his most loyal men.
..

http://www.albca.com/aclis/modules.php?name=News&file=print&sid=1264

Alles normal in Albanien!

fatmir Mediu
illegale Luxus Villa, des Fatmir Mediu in Mali e Robit, im Drecks Loch von der Touristik Anlage: Mali e Robit, wo alle Abwässer im Meer entsorgt werden, vor aller Augen. Als Nachbarn, die Prominenz der Fatos Nano Verbrecher Banden, wie Mihal Delijorgjit und die Prominenz der Albaner Mafia.

Es gibt praktisch keine Weg Gefährten der Ur Gründungs Mitglieder der PD Partei, was eigentlich aus einer Studenten Bewegung herging. Alle Weggefährten sind tod, oder wurden weggemobbt und mit Demokratie hatte das nie einen Sinn. Es war wie überall, eine Geheimdienst Operations, weil die Kommunisten ihre Macht retten wollten, das Vermögen und das mit Hilfe des Geheimdienstes. siehe auch Salih Berisha, die Gestalt des Ferdinand Xhaferrie, mit dem Killer Kommando Chef: Xhavit Halili und Bin Laden. Aleksandër Biberaj, Ex-PD Abgeordneter und Gründungs Mitglied erzählt das alte Geheimdienst Kader die PD Politik bestimmen rund um Salih Berisha. Ex-Aussenminister Mustafja, der PD Partei, spricht von 95% Kadern der Kommunistischen Partei, bei den älteren Mitgliedern und die Intelligenz, war damals schon nicht sehr hoch, als die Abgesandten Bonn besuchten, nachdem dem Strauss Besuch in 1987.

Biberaj: Berisha është komunisti më i madh

Gjergj Bojaxhi, anëtar i këshillit kombëtar të PD, thotë se partia e tij ka devijuar nga ato që premtoi në 2005. Nuk mjaftojnë ndryshimet në qeveri apo reformat sektoriale. Tetë vjet qeverisje kanë shkuar dëm sipas tij. “Aleanca me LSI, një aleancë me një parti sh.p.k, e përbuzur nga shoqëria shqiptare”


Berisha der Steinzeit Kommunist im engsten Familien Kreis der Familie des Enver Hoxha

Berisha Familie Enver Hoxha

Ne dhjetor te 2010, emisioni “Fiks Fare” ne “Top Channel” transmetoi foto te shume viteve me pare, ku Kryeministri Berisha, ndodhet ne nje varke me disa persona, nga te cilet spikasin Sokol Hoxha, djali i Enver Hoxhes dhe bashkeshortja e tij, Liljana Hoxha. Ne foton e dyte, te njejtet persona shfaqen ne nje ambient me intim, prane nje oxhaku. –

Mount Everest Expedition des Gjergj Bojaxhi:

25 Maj 2012 – 11:40

Ekspedita 2012, shqiptarët pushtojnë majën e Everestit

Të tjera rreth shkrimit

Ditari i Gjergj Bojaxhi |

FOTO

Alpinistët shqiptarë, mes tyre dhe Gjergj Bojaxhi ia dalin të pushtojnë Everestin dhe ngrenë në çatinë e botës flamurin shqiptar, përkrahë flamujve të tjerë nga e gjithë bota. Fation Plaku, Gerti Pishtari, Mateo Begeja, Gjergj Bojaxhi, Erlin Rudho Xhimi Begeja dhe sherpat e tyre ia dalin të hipin në majën  më të lartë të botës, 8844 metra, aty ku pak ditë më parë një grup alpinistësh kinezë e tibetianë, me një  përgatitje shumë më të lartë, nuk kishin arritur tia dilnin. Vetëm 3 nga 7 alpinistët kishin arritur të ngjiten ndërsa për Shqipërinë rezultati është gjashtë me zero.

Fillimisht në mëngjes erdhi në redaksinë e Shqiptarja.com mesazhi nga presidenti i kompanisë udhërrëfyese.

Aplinistët mbërritën në majën e malit më të lartë në botë rreth orës lokale 07:00 (+5. 45 GMT).
„Nga informacionet e fundit 4 nga 5 alpinistë shqiptarë mbërritën në majën e Everestit, 8844 metra rreth orës 07:00 me orën lokale. (+5. 45 GMT) dhe janë rrugës për në kampin 3. Na duhet të konfirmojmë sa dhe kush kanë arritur majën menjëherë sapo të arrijnë kampin 3
Sinqerisht
Pradip Kumar Limbu“

Njoftimi i mëngjesit tregon se nga grupi prej 6 alpinistësh, 4  alpinistë ia kanë dalë, ndërsa nuk bëhen të ditur ende emrat e alpinistëve që hipën në majë.

Disa orë më vonë, rreth orës 11: 00 vjen mesazhi tjetër në adresën e redaksisë:
„Sapo (10:40) u bë një nje bisede e shkurtër në telefon dhe mësuam se në Everest janë ngjitur që të gjashtë antarët e ekipit (Shprehimisht u tha: Gjashtë me zero për Shqipërinë) “

EKSPEDITA 
Ekspedita Everest 2012 u ndërmor në kushtet më ekstreme të motit dhe të lartësisë, dhe është inisiativë me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë. Fation Plaku, Gerti Pishtari, Mateo Begeja, Gjergj Bojaxhi, Erlin Rudho dhe Xhimi Begeja, nisën në muajin Prill ngjitjen drejt pikës më të lartë të globit, për të vendosur flamurin shqiptar në zonën e flamujve, përkrahë flamujve të tjerë nga e gjithë bota.
“Të gjashtë antarët e ekspeditës dhe sherpat do të ngjiteshin për gjatë gjithë natës për të arritur majën. Të gjithë ishin të përgatitur për të suportuar temperaturat nga – 30 deri në – 40 gradë Celsius. Shqetësimi ishte rritur para pak ditësh kur një stuhi e papritur shkaktoi vdekjen e dy alpinistëve dhe humbjen e tre të tjerave në atë që quhet Maja e vdekjes. Por për fat të mirë ekspedita shqiptare pavarësisht disa kthimeve pas dhe aklimatizimeve ia ka dalë mbanë që të arrijë deri në pjesën finale të misionit. Një arritje jo pa vështirësi dhe sakrifica fizike.
DITARI
20 maj drejt kampit të ndërmjetëm 5.700 m.
21 Maj ngjitje në ABC; 6.400 m.
22 Maj qëndrim në ABC.
23 Maj ngjitje në Kampin 1 – 7.100 m.
24 Maj ngjitje në Kampin 2 – 7.900 m
25 Maj ngjitje në Kampin 3 – 8.300 m.
25 Maj ngjitja në Majën e Everest.
Iniciativa u sponsorizua nga Vodafone, Reiffaisen Bank dhe Ministria e Rinisë dhe Sporteve.
(sg/shqiptarja.com)

3 Responses to “Gjergj Bojaxhi: Berisha’s governing was a waste of time, DP – a rural party and a militant employing agency”

 1. BuckZiesMutter sagt:

  Jetzt erreichten wohl Alle den Gipfel!

  Alpinistët shqiptarë ngjisin majën më të lartë në rruzull, Everestin
  (Dërguar më: 26/05/12)

  Alpinistët shqiptarë ia dalin të prekin majën më të lartë të botës, majën e Everestit dhe ngrenë flamurin shqiptar në “çatinë e botës”. Alpinistët Fation Plaku, Gerti Pishtari, Mateo Begeja, Gjergj Bojaxhi, Erlin Rudho dhe Xhimi Begeja kanë mbërritur në majën e malit më të lartë në botë ditën e premte, rreth orës lokale 07:00 (+5. 45 GMT). Siç është cilësuar edhe nga kompania Nepaleze që shoqëronte ekipin, ky është një nga rastet e rralla kur ngjitja realizohet 100 % , pra, nga të gjithë anëtarët e ekipit. Për herë të parë në historinë e Shqipërisë, alpinistë shqiptarë arrijnë të ngjiten në majën më të lartë të botës, duke e bërë këtë ngjarje akoma më speciale dhe të paharrueshme për vendin tonë që këtë vit feston 100 vjetorin e Pavarësisë. Ekspedita Everest 2012 u ndërmor në kushtet më ekstreme të motit dhe të lartësisë, dhe është iniciativë me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë. Të gjashtë alpinistët nisën në muajin prill ngjitjen drejt majës së Everestit. Kjo iniciativë u sponsorizua nga Vodafone Albania, Rai-ffeisen Bank dhe Ministria e Rinisë Kulturës dhe Sporteve.

  http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=116490

 2. Sarah_HrNje sagt:

  Georg Bojaxhi kritisiert den US Botschafter

  25 Qershor, 2012 Politikë | nga AMA-News
  Bojaxhi: Arvizu është i mjegullt, pasi kritikon KQZ-në, shkon e takon Bashën!
  Gjergj Bojaxhi është një nga zërat kritikë ndaj Partisë Demokratike. Por në një intervistë për A1 Report, ai ka thumbuar pak ambasadorin amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu.

  I pyetur nëse ambasadori amerikan duhej ta kishte marrë nismën “Vepro tani” pas 21 janarit, Bojaxhi tha: “Edhe vetë diplomatët që merren me Shqipërinë kanë një proces të të mësuarit. Është normale që edhe një diplomat të mësojë nga veprimet që bën. Unë do të thosha që pas 21 janarit të bëjë këtë thirrje do të ishte kontekst pak më i acaruar. Popullata mesazhin e merr shumë më bardh e zi nga sa e jep një diplomat.”

  Por sërish duke komentuar nismën “Vepro tani”, Bojaxhi tha se Arvizu është pak i mjegullt, pasi njëherë sulmon KQZ-në, pastaj del me Bashën.
  ……
  http://www.ama-news.al/2012/06/bojaxhi-arvizu-eshte-i-mjegullt-pasi-kritikon-kqz-ne-shkon-e-takon-bashen/

 3. Sarah_HrNje sagt:

  Und seitdem er wegen seiner Durres Aktion gefeuert wurde, begann der totale Wild-West und die Strände wurden von Ortsfremden Banden zerstört.

  immer ohne Papiere