Peinlichkeit eines Mafiösen Staates: Der Bürgermeister von Sarande Stefan Cipa, hat keine Polizei um kriminelle Bautätigkeiten zu beenden

Mangels einer Polizei in Albanien, hat ein Bürgermeister auch wegen den total korrupten Präfekten der Salih Berisha Mafia, keinerlei Executive in Albanien. Oft sind es Freunde der Tropoje und Kukes Polizei Chef, Einer dümmer wie der Andere.

Und auch in Sarande, ist die Justiz so korupt, das Null Gesetze gelten, noch Anweisungen von einem Bürgermeister.

Richter weigern sich die Gesetze gegen illegales Bauen und Grudnstücks Raub umzusetzen, darunter sofortige Beschlagnahme der Baumaschinen und Fahrzeuge usw.. Der Tourismus wird total ruiniert, was jedem klar ist, der eine minimal Intelligenz hat, nur eben nicht diesen Banden. Man schiest sich sogar die“Baugenehmigung“ und Grundstücke aus, wie im Wild – West und bei den Hunnen und Taliban.

Schiesserei und Sprengstoff Anschläge am Touristen Strand von Sarande in Albanien

Der neue Bürgermeister von Sarande, Stefan Cipa, übergab schon ca. 50 kriminelle und illegale Bauten der Staatsanwaltschaft, und verspricht das die Anzeigen der Stadt im 3 stelligen Bereich sein werden, weil der Tourismus zerstört ist.

Noch peinlicher sind die korrupten Richter in Sarande (und in Durres und Vlore), identisch wie in Durres, oder Vlore, welche einen schnellen Abriss, oder Stopp der Bauten verhindern, weil die Polizei Spitze oft Partner in diesem kriminellen Enterprise (diesmal die Salih Berisha PD) ist.

“Saranda po shkatërrohet nga gjyqtarët” 2011-11-26   (Thoma Nika) =  =

= Sarande wird von Richtern zerstört

Die kriminellen Richter in Sarande, oft ohne jede Rechtskunde, wie durch einen US Professor festgestellt wurde, sind mehr wie peinlich im Mafia Staat Albanien und haben einen Milliarden Schaden hinterlassen.
Pano: Albania needs to clean justice systemPano: Albania needs to clean justice system
Nikolla Pano, Professor at the Western Illinoi University, says that the legal system in Albania needs de-politicization and removal of unqualified people.

Kryebashkiaku: Objektet me e pa leje po „vdesin“ turizmin
(Dërguar më: 26/11/11) Sherif Kola

SARANDË -Saranda gjendet për para rrezikut për t’u shuar si qytet turistik. Ta shpëtojmë atë, pasi është e të gjithëve. Disa vendime gjykate kanë lejuar vazhdimin e punimeve për objekte të bllokuaru nga ana e bashkisë në bregdet e vende publike“. Ka qenë ky apeli që kryetari i bashkisë së këtij qyteti Stefan Çipa ka bërë përmes një komunikate dhënë pasditen e djeshme për mediat. Ajo vjen pas denoncimeve mbi paligjshmërinë e dhjetëra e dhjetëra ndërtimeve në prokurori, pas përcjelljes së shqetësimit deri në instancat më të larta të shtetit e sidomos pas reagimit negativ të gjyqësorit që u ka dhënë legjitimitet në mjaft raste shkatërrimtarëve të Sarandës.
Zoti Çipa, në një komunikatë të publikuar sot(të premten) ju dhatë alarmin se Saranda turistike është e rrezikuar?
Shqetësimi dhe alarmi im lidhet me mjedisin dhe sipërfaqet publike të qytetit. Ndërtimet vazhdojnë të bëhen mbi zonën arkeologjike A, mbi zona të gjelbërta dhe pa respektuar kondicionet urbane. Ndërkohë, nuk mundemi në asnjë rast të ndalim mbushjen e detit, duke e konfiguruar krejt kundër natyrës e relievit të bregdetit të Sarandës.
Cilat janë konstatimet tuaja më të fundit?
Edhe tani që flasim është duke u mbushur deti. E kjo ndodh pas heqjes së masës së sigurisë nga gjykata për objektet që kemi pezulluar. Kështu po ndodh në buzën e ujit në lagjen Nr.4, ku është projektuar të ngrihet një shumëkatësh dhe komuniteti atje e përjeton keq.
I keni denoncuar këto ndërtime në prokurori?
Natyrisht. Po ju them se numri i denoncimeve është momentalisht me dy shifra, por shumë shpejt do të jetë një numër treshifror.
Cili ka qenë reagimi që ka ardhur nga gjyqësori?
Po ju them se ka ndodhur ajo që nuk mund të imagjinohet. Për ato objekte që ne si bashki kemi kërkuar masë sigurie për të mos vazhduar shkatërrimi, janë dhënë vendime gjyqësore që u japin legjitimet atyre. Çuditërisht, gjyqtarë të korruptuar gjejnë gërma të ndryshme për të favorizuar shkatërrimtarët.
Cilës periudhe i përkasin këto vendime?
Ka edhe të kohëve të fundit, ndërkohë që disa vendime gjyqësore pasojnë leje ndërtimi të dhëna gjatë fundit të vitit 2010 dhe fillimit të 2011 për të blerë vota.
Keni komunikuar direkt me shkelësit e ligjit?
Padyshim që po.
Hapat që po ndërmerrni?
I jam drejtuar Ministrisë së Drejtësisë, KLD-së, KRTRSH-së dhe autoritetit të Presidentit të Republikës, kryeministrit dhe institucioneve të linjës për të inspektuar vendime të tilla vrasëse e këtë terrorizëm urban.
Çfarë kërkoni prej tyre?
U kërkoj personaliteteve dhe institucioneve që kanë marrë denoncimet e mia, me cilësinë e Kryetarit të Bashkisë Sarandë që me kompetencat që u jep ligji, të venë në lëvizje strukturat vartëse për të shpëtuar Sarandën. Saranda është në rrezik. U kërkoj të ma dëgjojnë zërin, të shpëtojmë Sarandën që është e të gjithëve.
Keni pasur kërcënime nga shkelësit e ligjit?
Sigurisht. Por ndjehem i vendosur. Kjo është sfida ime në pozicionin e qytetarit të parë, e nuk bëj kompromis me pa-ligjshmërinë. Mund t’ju them se jam më i vendosur se kurrë. Jam i vendosur të përballem me makutërinë e zaptimit të detit që pasohet me leje ndërtimi dhe vendime gjyqësore deri edhe të formës së prerë.
A kini një opsion për ngadalësinë e veprimit të ingranazheve të shtetit në shpëtim të Sarandës?
Është për të ardhur keq që është një realitet kjo ngadalësi e aq më keq kur mungon vullneti për të vepruar. Për fat të keq, procedurat në ingranazhet e shtetit dhe të pushteteve, zgjaten me vite. Ndërsa për t’u ngritur një pallat mjaftojnë vetëm disa muaj. Kështu që anti-ligji çdo ditë kërkon të na verë para faktit të kryer. E theksoj dhe një herë e konfirmoj se jam i vendosur. Të ndërhyhet sa më shpejt, pavarësisht interesave që fshihen pas kësaj masakre në qytetin turistik të Sarandës. Sa më shpejt, se nesër do të jetë vonë.

Jeder in Albanien weiss, wie das läuft in Blitz Aktionen, weil die Polizei Chefs erneut, daran beteiligt sind (die komplette alte National Strasse, Shkozet/Durres – Shiak, ist links und Rechts total von Mafia Polizei Beamten mit Luxus Villen zugebaut worden und wie das funktioniert, steht sogar in einem BKA Bericht.

Tet 7 2011 

Majko, dje në Parlament
Majko: Mafia e tokave hodhi në erë gjyqtarin

Ka ashpërsuar tonet e debatit deputeti i Partisë Socialiste, Pandeli Majko, gjatë fjalës së tij të djeshme në…

Das Desaster mit dem Tourismus in Sarande

Stefan Cipa, Ex-Innenminister, der mit Otto Schily, Helikopter Ausflüge machte.

Die militanten Banden des Salih Berisha, zerstören die Kueste und Antike Stätten, wie Butrint, Porto Romana, Berat, Gjorokastre

Berat – Gjorokastre: Illegale Bauten und Zerstörung: Ulitmatum der UNESCO: Verlust des Status des Weltkultur Erbes

24.11.2011: Albaniens Tropoje und Skrapari Mafia im Kleptogratie Staat Albanien mit Null Gesetzen

26.11.2011: Wild schiessender Tropoje Bandit des Salih Berisha Clans: Dritan Berisha, (2006 aus dem Polizeidienst entfernt) taucht als Diplomat auf

Saranda Mayor appeals for help
26/11/2011 


Saranda Mayor appeals for help

SOS Saranda, this is the desperate appeal from the Saranda Mayor, Stefa Çipa. A Mayor publicly admitting his powerlessness against of the court is an unprecedented case. 

Cipa blocked all construction permissions given a few days before the elections, which are abusive and against the law. But the builders have found an ally at the Court of Saranda, which has rejected the Municipality’s suspensions with some decisions. The court declared that they will argue the case after reviewing the basis. 

The Saranda Mayor fears that even if the court will rule in favor of theMunicipality, these objects will be fully constructed by then and the demolishing would be very difficult. Through a touching appeal, Cipa says that he has notified everyone:

“I appeal the personalities and institutions that have received my reports, as Mayor of Sarande, to put in motion their depending structures for saving Saranda. Saranda is facing urban destruction, thatcould destroy it as a tourist town. Let us save what we acn and what has remained. Mr. President, Mr. Prime Minister, Mr. Minister of Justice, Mrs. Prosecutor General, Mr. Chairman of the High Council of Justice, Mr. Vice Chairman of the High Council of Justice, hear our voice and save Saranda, because this town belongs to everyone, even to you”, Cipa declared.

A beautiful little tourist attraction in the Ionian coastline, Saranda has had a construction boom recently, often without criteria. This situation was reported by Top Channel reports “Other Albania”. Saranda remains one of the preferred tourist destinations. the Albanian President has visited it twice only this year, while the Prime Minister seems to have a weakness for the Xarra area, with the Socialist Head of Commune of which he has good cooperation.

http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=3791

Einfach unglaublich wie die Verbrecher Gruppe von Ilir Meta und Salih Berisha, ein ganzes Land auch wirtschaftlich ruinieren und praktisch schon alle ausländischen Investoren mit ihrem Null Rechts Staat vertrieben haben, wie den Tourismus zerstört hat. Edmond Gjoka, der Ex-Bürgermeister von Sarande, hat das Desaster zuverantworten, einer der uralten Top Drogen und Verbrecher Familien des Salih Berisha, welche auch Durres verwüstet haben. Je dümmer und krimineller, dann wird man Minister und Bürgermeister.

Schiessereien gibt es unverändert in Sarande, weil die Gerichte fest in Hand krimineller Banden sind und eben auch inkompetent und keine Gesetze kennen, wie der Jura US Professor Bono, so schön feststellt.

Plagoset me thikë 30-vjeçari në Sarandë…

Një 30-vjeçar është plagosur me thikë pak minuta më parë në qytetin e Sarandës. Ngjarja ka.

Ikonen Klau, wieder einmal, weil alle Mörder, Drogenbosse und Kriminellen sich freikaufen können, mit Hilfe der Mafia Politiker.

27 icons stolen from Shen Thanasi Church
26/11/2011 

27 icons stolen from Shen Thanasi Church

The Shen Thanasi church in Bularat village, Gjirokaster, was stolen and some of the icons were taken by the intruders, according to local police. 

The robbers have taken 27 ancient icons, while the new ones were found damaged on the floor.

This was seen by the church curator, who immediately notified the police. The

After investigation, the police declared that they have identified the author. He is Niko Cakaj, from Skrapar. This is not the first time that this church is being robbed.

Police declared that they are looking for the author and his two possible collaborators.

Gjirokastër, grabitet për të katërtën herë k…

Grabitet për të katërtën herë kisha e Bularatit, një nga më të vjetrat në zonën e…

Chaos Stadt Tirana: 60% der Ärzte in den Krankenhäuser haben keine Lizenz 

Ein Staat hat keine Polizei, und die Richter sind total corrupt!

Der Profi Verbrecher Edmond Gjoka in Sarande, der Sarande vernichtete. Einer typisch dummen Politiker, vollkommen korrupt und dümmer wie ein Tier.

update 26.12.2011 Wie ueberall, sind nur noch Verbrecher unterwegs, weil die Praefekten eine total kriminelle Kaste der Salih Berisha – Agron Kulicaj Banden geworden sind und deren Tropoje, Kukes, Diber, Burrel Banden Alles zerstoeren auf ihren Pluenderungs Feldzuegen.

Kein Bau- noch Grundstuecks Gesetz gilt in Albanien und wie bewiesen sind die angeblichen juristischen Experten, Staatanwaelte inkompetent, korrupt und haben oft ihre Schulzeugnisse und Diplome gekauft, inklusive der letzten 3 Justiz Minister.

4 Responses to “Peinlichkeit eines Mafiösen Staates: Der Bürgermeister von Sarande Stefan Cipa, hat keine Polizei um kriminelle Bautätigkeiten zu beenden”

 1. Balkansurfer sagt:

  Direkt vor dem Rathaus, hat ebenso auf gestohlenen Grundstück Einer einen Hochhaus Bau gegonnen und immer Gestalten aus Tirana, vor allem der Salih Berisha Mafia PD, wie in Durres. Null Papiere, Alles wird zusammen gefälscht, wobei Verantwortliche Selber keine Gesetze noch sonstwas kenne.Man will bei einem Anderen Bau, sogar die Strassen blockieren, so verärgert sind Einwohner.

  Banorët, protestë për pallatin që u zë detin
  2011-11-27Thoma Nika (KERKO …)

  Sarandë

  Reagimi, pas vendimit të gjykatës për zhbllokimin e punimeve. Do të kërkohet ndërhyrja e qeverisë

  Zhbllokimi që i ka bërë ditë më parë Gjykata e Sarandës ndërtimit të një pallati të bllokuar nga bashkia, ka hedhur në protestë banorët e një blloku banimi në lagjen Kodër të qytetit. Ata janë ankuar se godina e re i ka zënë rrugën që i nxirrte në det. Banorët tregojnë se janë pjesë e qendrës së banuar e të sistemuar dhe kur kanë blerë apartamentet e tyre në pallatet e reja, kanë pëlqyer pozicionin e pallateve pranë detit, që ishte jo vetëm pjesë e peizazhit, por edhe lidhej me një rrugë jo më shumë se 20 metra të gjatë. “Këto ditë kjo rrugë është ndërprerë nga një ndërtim që ka nisur të ngrihet, që sipas tabelës, mësojmë se është një pallat shumëkatësh”, tregon një banore e vendosur këtu pesë vjet më parë. Dritan Kondi, një tjetër banor i këtij blloku, tregon se edhe ai ka ndërtuar në të njëjtën zonë, me të gjitha procedurat ligjore, por duke “sakrifikuar” nga vetja e duke lënë të lirë atë hapësirë që ishte deri sot në përdorim të të gjithëve. Shkak është bërë një firmë nga Tirana që ka ardhur dhe ka marrë me përqindje një truall ndërtimi buzë detit, që sipas banorëve po shtrihet “gjatë e gjerë” dhe dherat që gërmon i hedh në det. Agroni, personi që përfaqëson firmën “Oni construction”, tha se ai është në rregull me të gjithë dokumentacionin ligjor dhe se është vetëm ndërtuesi e jo pronari i godinës, pasi e ka marrë truallin me përqindje. Ai nuk mohon se është dhënë një bllokim për 10 ditë nga Bashkia e Sarandës, duke shpjeguar se ka pasur një bllokim nga bashkia, e cila e ka çuar problemin në gjykatë, por kjo e fundit ka gjetur çdo gjë në rregull në dokumentacionin e tij. Sa për pretendimin e banorëve, se është duke mbushur detin, ai u shpreh se mbushja që i është bërë detit është shumë më e hershme se sa kur ka nisur gërmimi i truallit të pallatit të tij.

  Banorët kanë kërcënuar se do t’i drejtohen qeverisë për këtë masakër të re që po i bëhet buzës së detit, duke shprehur habinë për ata gjyqtarë që ligjërojnë veprime të tilla shkatërruese. Ata kanë paralajmëruar se, nëse nuk bllokohet dhe anulohet ndërtimi i nisur, ata do të bllokojnë rrugën që çon në varrezat publike të qytetit. Objekti që është bërë shkak për tubimin e banorëve të bllokut të pallateve në rrugën “Guri Nazifi”, është një ndër ata për të cilët kreu i bashkisë Stefan Çipa tha se rrezikojnë ta nxjerrin Saranda nga harta turistike.
  http://www.gazeta-shqip.com/aktualitet/bfe4e8a2cc021eb76bfc229f65ff4647.html

 2. Zogaj Leku sagt:

  Vollkommen illegal geben Richter in Sarande Baugenehmigungen, welche sowieso total kriminell sind.

  Ausländer, welche dort ein Appartment gekauft haben, mit Garantie auf Meerblick, sind machtlos, aber das gilt für ganz Albanien. Tausende von neuen Bauten, alle ohne Baugenehmigungen usw..

  Der Dänische Botschafter bringt dieses Thema nun ebenso nochmal auf den Tisch.
  Ambasadori danez sulmon gjykatësit e korruptuar: Po betonizojnë bregdetin
  24 Mars, 2012 | Postuar në: Aktualitet,Kryesore,Sociale | Shkruar nga: TemA
  Share
  7

  Një nga shpresat më të mëdha që kanë investitorët, por edhe qeveria, është që të huajt të vërshojnë në Shqipëri për të blerë apartamente në bregdet, nga ato që njihen me emrin ‘shtëpi e dytë’.

  Por deri më tani një gjë e tillë rrallë ka ndodhur. Madje edhe kur ka ndodhur, të huajt që kanë blerë shtëpi është dashur të përballen me realitetin shqiptar.

  Ka ndodhur kështu me katër familje, dy suedeze dhe dy daneze, që kanë blerë apartamente në Sarandë, 150 metër larg detit, me një kontratë që specifikon se ata do kenë pamje nga deti. Por papritur para tyre ka mbirë një pallat që u zë pamjen, 30 metër larg detit. Familjarët janë ankuar dhe për këtë çështje ka reaguar edhe ambasadori danez në Tiranë, Karsten Ankjaer Jensen. Kryetari i Bashkisë së Sarandës, Stefan Çipa thotë se ata e kanë pezulluar ndërtimin, por çështja ka shkuar në gjykatë, e cila i ka hapur rrugë ndërtimit. Për këtë arsye ambasadori Jensen tha se nëse një gjykatës i korruptuar jep një vendim të tillë, dëmtohet reputacioni i Shqipërisë. “Betonizimi i bregdetit është një parashikim i zymtë për investimet e të huajve. Nëse një nëpunës i shërbimit civil apo një gjykatës i korruptuar jep një vendim që nuk është në përputhje me ligjet, kjo shkatërron reputacionin e Shqipërisë,” tha Jensen. Ai tha se kjo do mbajë larg Shqipërisë të huajt dhe do dëmtojë vetë qytetarët shqiptarë.

  Bashkia e Sarandës është ankuar se gjykatësit po shkatërrojnë bregdetin duke u hapur rrugë ndërtimeve.

  http://www.gazetatema.net/web/2012/03/24/ambasadori-danez-sulmon-gjykatesit-e-korruptuar-po-betonizojne-bregdetin/

  Jetzt wird doch am Hafen von Sarande gebaut, aber eher für einen direkten Kreuzfahrt Schiff Anleger

 3. Sarah_HrNje sagt:

  Der Dänische Botschafter besichtigt Sarande, wo Dänen Appartments kauften mit Notarieller Garantie des freien Meer Blickes, was mehr wie naiv ist in einem Verbrecher Staat, wo überall nur illegal gebaut wird oft mit Phantom Firmen.

  Pallati u bllokon pamjen e detit, reagon ambasadori
  Kronikee Shtunë, Mars 24th, 2012

  Pallati u bllokon pamjen e detit, reagon ambasadori
  0
  Kronike e Shtunë, 24 Mars, 2012 | 13:04 pm

  Ambasadori danez, Karsten Ankjaer Jensen, dje në Sarandë
  “Mbiu” para ballkoneve, Jensen: Ndryshuan kushtet e kontratës. Katër familje, daneze e suedeze , alarmojnë ambasadat. Iu “mbin” pallati para, duke iu zënë pamjen nga deti, shtetasit e huaj alarmojnë ambasadat për fenomenin. Ambasadori danez, Karsten Ankjaer Jensen, ishte dje në Sarandë dhe denoncoi një rast duke komentuar edhe vendimin e gjykatës në lidhje me një pallat në ndërtim. Sipas tij, nëse një gjyqtar i korruptuar jep një vendim i cili nuk është në përputhje me ligjet, atëherë kjo shkatërron reputacionin e Shqipërisë. Fenomeni i ndërtimit të pallateve ngjitur me njëri-tjetrin që ndodh rëndom jo vetëm në Sarandë, por në të gjithë vendin tonë, nuk është anashkaluar nga shtetasit e huaj, të cilët e kanë konsideruar atë si një cenim të kontratës së blerjes të apartamenteve të tyre. Katër familje, dy daneze e dy të tjera suedeze, mësohet se kanë blerë disa vite më parë apartamente buzë detit, me qëllim që të vijnë dhe të kalojnë pushimet e verës në Sarandë. Pallati 7-katësh ku ata jetojnë është ndërtuar rreth 150 metra larg detit. Sipas pretendimit të tyre, një ndër kriteret e kontratës së blerjes së apartamenteve ka qenë fakti se ato ndodhen me pamje nga deti. Por, pak kohë më pas, Bashkia e Sarandës dha një tjetër leje ndërtimi. Pallati ka nisur punimet rreth 30 metra larg detit dhe ka arritur punimet deri në katin e tretë të saj, ndërsa nuk dihet se për sa kate e ka marrë lejen. Duke qenë të pafuqishëm të ndalojnë ndërtuesit, katër qytetarët danezë e suedezë kanë vënë në dijeni ambasadat përkatëse. Këto të fundit mësohet se i kanë kërkuar Bashkisë t’i pezullojë punimet e pallatit, leja e të cilit ishte dhënë kur Bashkinë e drejtonte PD-ja. Kreu i Bashkisë, Stefan Çipa, bëri të ditur dje se ai i ka pezulluar punimet dhe e ka çuar çështjen në gjykatë. Por, kjo e fundit ka vendosur në favor të ndërtuesit. Tashmë çështja është në proces në shkallët e tjera të Gjyqësorit, ndërsa ambasadori danez inspektoi dje situatën nga afër, nga ku ka dhënë opinionin e tij për çështjen, por edhe për betonizimin e qytetit turistik në përgjithësi. “Betonizimi i bregdetit është një parashikim i zymtë për investimet e të huajve, apo dhe për thithjen e turistëve. Ardhja e investitorëve të huaj në Sarandë është e sigurt nëse ata do të kenë të garantuar pa-cenueshmërinë e pronës së tyre. Por, nëse ndodh e kundërta, atëherë reputacioni i Shqipërisë është në diskutim. Unë erdha të shoh këtë vend, se u informova nga kryetari i Bashkisë rreth disa problemeve që ka në Sarandë. Erdha këtu se disa nga bashkëqytetarët e mi kanë investuar në blerjen e apartamenteve dhe janë ankuar se kushtet e investimit kur ata e blenë apartamentin kanë ndryshuar. Ky ndërtim këtu është në proces gjyqësor dhe nuk mund të komentoj. Ajo çka mund të them është se investitorët do të vijnë në Shqipëri vetëm në rast se do të mund të jenë në gjendje ta mbajnë investimin e tyre. Nëse një nëpunës i shërbimit civil, apo një gjyqtar i korruptuar, jep një vendim i cili nuk është në përputhje me ligjet, atëherë kjo shkatërron gjithë reputacionin e Shqipërisë. Gjithashtu, kjo do t’i mbajë shtetasit perëndimorë larg Shqipërisë. Ata që paguajnë çmimin e kësaj do të jenë populli shqiptar, qytetarët e thjeshtë”, u shpreh ambasadori danez, Jensen.

  http://www.panorama.com.al/kronike/pallati-u-bllokon-pamjen-e-detit-reagon-ambasadori/

 4. Gjoka sagt:

  Noch mehr Details, werden über die Verbrechen der Bau Mafia, for allem rund um die DP Partei des Salih Berisha, der Edmond Gjoka mafia bekannt, identisch wie in Durres. Nach dem Abriss des illegalen Mafia Bautes von Lulzim Basha – Isufi in Vlore, ist Edi Rama in Sarande, und bespricht die Zukunft der Stadt, des Tourismus und des Abrisses der illegalen Bauten.

  SOS Saranda!
  2011-11-30

  15 Dhjetor 2013 – 13:09
  Sarandë, turizmi Rama mbledh
  biznesin dhe grupet e interesit
  SARANDË – Strategjia zhvillimit të turzimit dhe planifikimi i rregullimit të territorit në zonat bregdetare është tema që kryeministri Edi Rama po zhvillon gjatë një takimi në qytetin e Sarandës.

  Korrespondentja e A1 Report dhe Shqiptarja.com, Laureta Roshi, bën të ditur se, kjo është tema e takimit që Kryeministri i vendit, Edi Rama, po zhvillon në qytetin bregdetar, bashkë me drejtues vendore të qarkut të Vlorës.

  Të pranishëm, perveç deputetëve janë edhe bisnesmenë dhe grupe të interesit të këtij qarku dhe më tej.

  Siç bëhet e ditur, një ndër pikat kryesore që pritet të diskutohet janë edhe prishja e ndërtimeve pa leje në zonën bregdetare Vlorë-Sarandë.

  Redaksia online
  (ac/shqiptarja.com) – See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/sarande-turizmi-rama-mbledh-biznesin-dhe-grupet-e-interesit-191607.html#sthash.JHjQ8gjG.dpuf