Ärzte fordern die Ablösungs des Krankenhaus Direktors und prominenten Verbrechers: Genci Sinojmeri

Die totale Mafia Kontrolle, des Krankenhauses in Gjorokastre, durch die Sinomeri Mafia und von dem Kathastrophen Minister Vasili, dem die Weltbank einen Tender stornierte, wegen Betrugs Manipulationen.

Sowas gibts nur in Albanien und bei allen Behörden inzwischen!

Chaos Stadt Tirana: 60% der Ärzte in den Krankenhäuser haben keine Lizenz  = LSI Analphabeten werden eingestellt!

Die Familie Sinojmeri (LSI Partei), gehört zu den prominenten kriminellen Familien in Albanien, und hatte mehrere Posten bereits inne im Staatsbetrieb, inklusive der Justiz. Mitglied bei der Skrapari Bande des Ilir Meta, LSI Partei. Bekannt ist diese Familie bereits, als man die Österreichische erste Reise Agentur führte in 1992 auch rund mit Büro im Rogner Hotel ab 1995. Man stahl 4.000 DM damals und liess einen Jeep verschwinden und flüchtete dann in die USA. Im Jahre 1998, kam man zurück, mit der US Mafia und erkaufte sich neue Posten. In Gjorokastre, hat Genci Sinojmeri, als neuer Direktor, in 4 Monaten, sogar Analphabeten eingestellt, Gehälter von Ärzten auf diese Gestalten transferiert und jede Art von Organisation, eines Krankenhaus Betriebes verweigert. Identische Vorgänge im Krankenhaus von Sarande, was Alles über die Mafiöse Betrugs Show des Ministers Petrit Vasili zeigt, Mitglied im Verbrecher Club des Ilir Meta. Identische Vorgänge in Serbien ebenso, wo seit ) Jahren der Krankenhaus Betrieb durch die Georg Soros Partei G-19 in ein Selbstbedienungs Mafia Construct verwandelt wurde. Identische Vorgänge, hört man überall in Albanien: Justiz, Polizei, jede Art von Verwaltung.

Rückblick, des damals wichtigen Mafia Projektes auf der Insel Sazan

Ilir Meta, war damals auch der direkte Partner der „Sacra Corona Unita“ rund um das Sazan Projekt, was längst gestorben ist.

Das Milliarden schwere Mega Betrugs Projekt des Ilir Meta und von dem US Albanischen Mafia Boss: Agim Sinojmeri

Partner damals schon der Mafia Gruppe, die GTZ mit Ismail Beka. Agim Sinojmeri

9.10.2011: Krankenhäuser und 150 Arbeits Inspektoren, welche Nichts gegen die Zwangs Kinder Arbeit unternehmen

Mjekët peticion kundër drejtorit të LSI: Po shkatërron spitalin

Postuar në: Aktualitet,Kryesore,Sociale |

 

 

Mjekët e spitalit Rajonal “Omer Nishani” në Gjirokastër, japin alarmin për keqmenaxhimin e këtij institucioni të rëndësishëm nga ana e drejtuesit Genci Sinojmeri. Gjendja kritike që po mbizotëron në spitalin e vetëm rajonal në jug të Shqipërisë, autoritarizmi, veprimet klienteliste të Genc Sinojmerit dhe shkelje të rënda në punë, e kanë bërë atë personin më të urryer për shumicën e mjekëve dhe infermiereve. Këta të fundit, kanë thyer heshtjen dhe kërkojnë zyrtarisht nga autoritetet më të larta të Ministrisë dhe organizmave të tjera shtetërorë, shkarkimin e drejtorit Sinojmeri. Mjekë të ndryshëm, i janë drejtuar me një peticion ministrit të Shëndetësisë Petrit Vasilit, prefektes së Qarkut të Gjirokastrës Mimoza Çomo dhe drejtueses rajonale të ISKSH Teuta Kalemit, ku i kërkojnë këtyre, marrjen e menjëhershme të masave konkrete për zgjidhjen e situatës alarmante me të cilën po operon prej katër muajsh, drejtori i spitalit rajonal të Gjirokastrës Genci Sinojmeri. Ata kanë shprehur indinjatën e tyre për mënyrën se si drejtohet spitali rajonal nga zoti Sinojmeri.

Krahas mungesës së barnave dhe shërbimeve të domosdoshme në spital, mjekët “rebelë” kanë vënë në dukje edhe mungesën e organizimit dhe përgjegjësisë nga ana e drejtorit Sinojmeri. “Ajo që bie në sy, nuk ka të bëjë vetëm me paaftësinë për të drejtuar një institucion të rëndësishëm si spital rajonal, por është niveli i dobët i komunikimit, shfaqja e arrogancës nga ana e Sinojmerit, mungesa e seriozitetit, transparencës dhe vullnetit për të bashkëpunuar nga ana e tij,” thuhet ndër të tjera në peticionin e nënshkruar nga 10 mjekë të Spitalit Rajonal të Gjirokastrës.

Mjekët e spitalit ndër ta emra mjaft të nderuar të mjekësisë gjirokastrite, shprehin shqetësimin dhe indinjatën e tyre për lëvizjet e pamotivuara të ndërmarra nga Sinojmeri në 4 muajt e fundit duke marrë në punë njerëz të pashkolluar, çka bie në kurriz të personelit. Nisur nga interesa krejtësisht private, Sinojmeri, ka transferuar pagat e punonjësve nga një bankë në tjetrën që sipas mjekëve kjo është bërë krejtësisht në mënyrë abuzive-thuhet në peticion. Mjekët e indinjuar kanë bërë prezente shqetësimin e tyre dhe skandaloze, mosfunksionimin e komisionit mjekësor, këshillit administrativ, si dhe mungesën e analizave të detyrueshme të aktivitetit tekniko-profesional. Këto kanë ardhur si pasojë e mungesës së përgjegjësisë së drejtorit Sinojmeri. Për të gjitha këto, mjekët që kanë nënshkruar peticionin, janë shprehur se kjo ka krijuar një gjendje të papranueshme për ta, përfshirë këtu edhe kërcënimet që po ndërmerr së fundi drejtori Sinojmeri për largim nga puna të mjekëve dhe infermierëve që e kanë kritikuar atë haptazi për këto anomali mjaft serioze. Mjekët që kanë nënshkruar peticionin, në fund kërkojnë përmes ministrit të Shëndetësisë Petrit Vasili, ndryshimin e drejtorit Genci Sinojmeri, pasi ai është pengesë themelore për funksionimin normal të aktivitetit që ata kanë. Në mungesë të një reagimi nga ana e institucioneve që u është drejtuar peticioni, mjekët kanë kërcënuar me largim nga puna. Sipas kirurgut të mirënjohur gjirokastrit Roland Karalli, gjendja në spitalin e Sarandës është katastrofale dhe e papranueshme. Ai apelon për zgjidhjen e gjendjes pasi ky spital nuk mund të drejtohet nga një person i paaftë dhe pa asnjë lloj lidhje me qytetarinë. Nënshkrues të peticionit, janë personalitete të mjekësisë gjirokastrite si anestezisti Kosta Hido, kirurgët Roland Karalli dhe Anila Manga, mjeku dermatolog Arqile Zhapa etj.

3 Responses to “Ärzte fordern die Ablösungs des Krankenhaus Direktors und prominenten Verbrechers: Genci Sinojmeri”

 1. Balkansurfer sagt:

  Gjirokaster, ruined health center
  04/11/2011

  This health center serves to more than 3000 residents of the Dervican village and thousands others from the surrounding villages.

  The building that used to be an elementary school, today is completely amortized. The construction has no running water, no heating system and no equipments or basic infrastructure that could enable medical visits.

  In this center are employed one doctor and three nurses, who perform most of their work in the private residences of their patients. This center is the biggest of the Lower Dropulli, that included 15 visits per day and answers to the needs of 50 patients.

  http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=3480&ref=fp

 2. gramoz sagt:

  Das Sarande Krankenhaus wirft alle Abfälle auf die Strasse, was Alles sagt, über die selbst ernannten Ärzte.

  Mbeturinat e spitaleve të Sarandës bëhen rrezik për shëndetin publik
  2012-01-21
  Thoma Nika (KERKO …)

  Azotiku, tashmë një “bombë ekologjike”
  Mbeturinat e spitaleve të Sarandës bëhen rrezik për shëndetin publik

  Problemi
  Nuk përpunohen, nuk asgjësohen, por hidhen në kazanët e plehrave anës rrugëve kryesore të qytetit

  Qytetarët, të cilëve u ka rënë për short të banojnë në afërsi të spitaleve, përfshi edhe shtëpinë e lindjes në Sarandë, kanë edhe një arsye më shumë për të “mallkuar” veten. Natyrisht që është stresuese të dëgjosh ditën dhe natën sirenat e urgjencave, apo të përballesh me reagimin shpeshherë lebetitës që vjen nga të afërm të të aksidentuarve e të atyre që dalin pa jetë nga morgu i spitalit apo nga sallat e operacioneve. “Kjo nuk është e gjitha dhe as kryesorja, se, fatmirësisht, nuk ndodh kështu përditë”, thonë banorët, duke “ngushëlluar” veten.
  …….

  http://www.gazeta-shqip.com/sociale/422e98818a423f18fff38a14156ecc8e.html#/sociale/38ae97924a10f4d5443454014cdfbe8e.html

 3. Zogaj Leku sagt:

  inzwischen ist es mit den Krankenhäusern, noch weiter bergab gegangen